Een vingerafdrukscan toevoegen aan de Galaxy S20

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als het gaat om het ontgrendelen van je Galaxy S20, is het nog steeds je vingerafdruk die al het zware werk doet. En gelukkig is het instellen van de ultrasone vingerafdruksensor op de Galaxy S20 niet veranderd ten opzichte van eerdere modellen.

Elk nieuw Samsung-model — de Galaxy S20 Plus en Galaxy S20 Ultra naast de standaard S20 - blijf Samsung's vingerafdrukdetector op het scherm gebruiken om de telefoon te ontgrendelen. Er is een grotere sensor dan Samsung op de Galaxy S10 en Galaxy S10 Plus van vorig jaar, en dat maakt ID's over het algemeen snel en gemakkelijk.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Wanneer u uw Galaxy S20 voor het eerst instelt, wordt u gevraagd uw vingerafdruk te scannen. Maar in het geval dat je die stap hebt overgeslagen of nog een vingerafdruk wilt toevoegen voor meer opties bij het ontgrendelen van je telefoon, is het scannen van je vingerafdruk een vrij eenvoudig proces.

Hier leest u hoe u uw vingerafdruk op de Galaxy S20 kunt scannen.

ps4 gesplitst scherm co op

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Scroll vanuit de Instellingen-app op je Galaxy S20 naar beneden en tik op het gedeelte Biometrie en beveiliging .

Black Friday dslr camera aanbiedingen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Tik op Vingerafdrukken en voer desgevraagd de pincode in die u hebt gemaakt toen u uw Galaxy S20 instelde om uw identiteit te verifiëren.

Microsoft xbox series s-winkels

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Selecteer Vingerafdruk toevoegen middenin. Er kan een waarschuwing verschijnen over het gebruik van een schermbeschermer, dus tik gewoon op OK.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Gebruik de cirkel onderaan om het patroon van uw vingerafdruk te registreren; druk hard en til op wanneer de telefoon dat zegt en probeer de hele cirkel te bedekken. Terwijl elk gebied wordt gescand, wordt het groen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Herhalen met alleen de randen van uw vinger.

is roku beter dan firestick

ps4 spiderman-bundel cyber maandag

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. Als je klaar bent, tik op klaar . U kunt ook Toevoegen selecteren om nog een vingerafdruk toe te voegen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Misschien wilt u ervoor zorgen dat uw nieuwe vingerafdrukscan correct werkt. Ga terug naar de pagina Vingerafdruk en open Toegevoegde vingerafdrukken controleren. Als je dit doet, kun je het een naam geven, zoals index of pink.

De beste Samsung Galaxy S20 Plus-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen01uur53minutenvijftiendroog Samsung Galaxy S20+ Plus (5G)... Amazone $ 729,99 Weergave Samsung Galaxy S20Plus... Amazone $ 889,97 Weergave Samsung - Galaxy S20+ 5G... Beste koop $ 1.199,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen