Vrienden toevoegen op Nintendo Switch

We kunnen begrijpen waarom je zou willen weten hoe je vrienden kunt toevoegen op Nintendo Switch. Voor een systeem dat geen gebrek heeft aan uitstekende co-op-games voor feesten en op de bank, is de Switch een vreemd asociaal systeem als het gaat om connectiviteit op afstand. Voor first-party games moet je zelfs een aparte app gebruiken om te chatten.

Er is geen beter voorbeeld hiervan dan de hoepels waar de Switch je doorheen laat springen als het gaat om het toevoegen van vrienden. In tegenstelling tot de PS5 of Xbox Series X, waar spelers hun eigen gebruikersnamen kunnen kiezen, blijft Nintendo bij het Friend Code-systeem dat voor het eerst op de Wii en 3DS verscheen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Elke Switch-speler krijgt een 12-cijferige vriendcode toegewezen, en het typen van deze op het touchscreen is de gemakkelijkste manier om vrienden toe te voegen op Switch.

Het goede nieuws is dat als je eenmaal een vriend hebt toegevoegd met behulp van hun vriendencode, je er nooit meer over hoeft na te denken. Dit maakt het gemakkelijk om multiplayer-games te spelen of gewoon te kijken wat je vrienden de laatste tijd hebben uitgespookt. Bovendien werkt dezelfde methode, of je nu het origineel gebruikt Nintendo-schakelaar , de Nintendo Switch Lite of de nieuwe Nintendo Switch OLED .

Hier leest u hoe u vrienden op de Nintendo Switch kunt toevoegen met behulp van vriendcodes.

Vrienden toevoegen op Nintendo Switch: zoek een vriendcode

Tenzij jij en je vriend beide Switches in dezelfde kamer hebben, is het eerste dat je nodig hebt de Friend Code van je contactpersoon. Hier leest u hoe u het kunt vinden.

een. Selecteer je avatar in het hoofdmenu Switch in de linkerbovenhoek van het scherm. Als je je Mii niet meteen herkent, de naam verschijnt als je erover beweegt .

Krediet: Alan Martin

2. Het is niet nodig om iets te selecteren in het zijmenu - je vriendencode is daar. Het is het derde item aan de rechterkant van het scherm. Pak een pen en noteer de 12 cijfers van de code (het is niet nodig om de twee letters aan het begin te kopiëren.)

Krediet: Alan Martin

Vrienden toevoegen op Nintendo Switch: Voeg een vriend toe

Nu je de vriendencode hebt, ben je klaar om je eerste vriend toe te voegen aan je Nintendo Switch.

een. Vrienden toevoegen begint op je profielpagina, dus selecteer je avatar in de linkerbovenhoek van het startscherm.

Krediet: Alan Martin

2. Selecteer Vriend toevoegen in het menu aan de linkerkant van de pagina. Het is het item dat op de tweede plaats van onder in de lijst staat.

Krediet: Alan Martin

3. Als je in dezelfde kamer bent als de persoon, kun je gewoon kies Zoeken naar lokale gebruikers' of je kunt ze toevoegen als iemand met wie je eerder hebt gespeeld.

Maar de eenvoudigste manier is nog steeds om selecteer Zoeken met vriendcode.'

gratis telefoon op t mobiel

Krediet: Alan Martin

4. Typ de code van de vriend waarmee u verbinding wilt maken. Als je dit eenmaal hebt gedaan, selecteer Enter om te bevestigen .

Krediet: Alan Martin

5. Als je de vriendencode correct hebt getypt, zie je hun naam, avatar en speelgeschiedenis. Als alles er goed uitziet, druk op Verstuur vriendschapsverzoek.

Vrienden toevoegen op Nintendo Switch: een vriendschapsverzoek accepteren

een. Om een ​​vriendschapsverzoek te accepteren dat iemand je heeft gestuurd, volg je dezelfde stappen als voorheen: selecteer je avatar in de linkerbovenhoek van het startscherm.

Krediet: Alan Martin

2. Selecteer Vriend toevoegen uit het menu aan de linkerkant. Selecteer deze keer Ontvangen vriendschapsverzoeken in het menu aan de rechterkant.

Krediet: Alan Martin

3. Zoek het juiste vriendschapsverzoek en selecteer het. Kies Vrienden worden en ze worden toegevoegd aan uw lijst.

Je kunt nu zien wanneer ze online zijn, welke game ze spelen en wat ze de laatste tijd hebben gedaan.

De beste deals voor Nintendo Switch Dock, Nintendo Joy-Con Pair en Nintendo Switch Accessory Set 1 Amazon-klantrecensie Black Friday Sale eindigt over01dagen10uur10minuten47droog Joy-Con (L/R) Draadloos... Beste koop $ 79,99 Weergave Nintendo Switch Dock-set,... Walmart $ 139,95 Weergave Nintendo Switch-dockingset Amazone Prime $ 165 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen