Hoe offline te verschijnen op PS5

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Weten hoe je offline kunt verschijnen op PS5 heeft veel voordelen. Hoewel het een van de beste eigenschappen van PlayStation-gaming is om een ​​feestje te bouwen met vrienden en vreemden, is het soms beter om onzichtbaar te zijn.

Of je nu offline wilt verschijnen voor een beetje rust of je wilt gewoon niet dat je vrienden het gênante spel dat je speelt te weten komen, Sony heeft een eenvoudige oplossing.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel je je PS5 tijdelijk van internet kunt loskoppelen, is het een veel betere oplossing om je profiel offline te laten verschijnen. Op die manier kun je nog steeds patches downloaden en opgeslagen gegevens synchroniseren zonder last te hebben van uitnodigingen voor feestjes en andere berichten.

Hier leest u hoe u offline op PS5 verschijnt, zodat u ongestoord games kunt spelen. Wanneer u klaar bent om te communiceren en te concurreren met andere mensen, kunt u op een beter moment weer online verschijnen.

Hoe offline te verschijnen op PS5

een. Op het PS5-startscherm, druk op de PlayStation-knop in het midden van uw DualSense-pad om start het controlecentrum . Eenmaal ingedrukt, verschijnt een reeks selecteerbare pictogrammen onderaan het scherm.

Krediet: Alan Martin

2. Scroll naar je profiel. Het is het pictogram tweede van rechts, genesteld tussen het stroompictogram en de afbeelding van een DualSense-pad. Selecteer het profielpictogram.

Krediet: Alan Martin

3. Er wordt een nieuw menu geopend en u moet: selecteer de eerste beschikbare optie: Online Status. Dit menu zal ook u vertellen wat uw online status momenteel is – in de afbeelding hieronder zie je dat we gemarkeerd als online.

Krediet: Alan Martin

Vier. Selecteer de laatste optie in de lijst: Offline verschijnen. Dit betekent dat geen van je vrienden kan zien dat je je spullen in Just Dance speelt, of welke game je ook speelt.

beste online opslag voor foto's

Krediet: Alan Martin

Als u geen privacy wilt, maar wel met rust gelaten wilt worden, kunt u uw status ook gewoon op 'Bezet' zetten.

Dit verbergt niet dat je momenteel je PS5 gebruikt of wat je van plan bent, maar het voorkomt wel dat ongewenste meldingen je game verstoren.

Meer PS5-tips

Hoe PS4-games op PS5 te spelen | Hoe de PS4-controller op de PS5 aan te sluiten? | Hoe PS5 uit te schakelen | Hoe de PS5-controller op pc te gebruiken | Remote-play gebruiken op PS5 | Hoe adaptieve triggers op PS5 uit te schakelen | Hoe speeltijd op PS5 te tonen

De beste Sony PlayStation 5 DualSense Wireless Controller-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over05uurtwintigminuten39droog PlayStation DualSense... Amazone Prime $ 68,95 Visie PS5 DualSense™ Middernachtzwart... Walmart $ 69 Visie Sony - PlayStation 5 -... Beste koop $ 69,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen