E-mail archiveren in Gmail

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Als je Gmail-inbox een beetje te rommelig wordt, zijn er een aantal opties om het op te ruimen. U kunt e-mails verwijderen of eenvoudig archiveren.

Dat laatste is een oefening in uit het oog, uit het hart. De e-mailberichten en threads blijven bestaan ​​op de servers van Google - verborgen, maar toegankelijk als u weet waar u moet zoeken. En als iemand een e-mailthread nieuw leven inblaast met een onverwacht bericht, komt de thread terug in je hoofdinbox, dus er is geen kans dat je iets belangrijks mist. • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hier leest u hoe u e-mails in Gmail archiveert en waar u de berichten kunt vinden als u ze plotseling nodig hebt.

 • 10 handige Gmail-functies (en hoe ze te gebruiken)
 • De beste Android-telefoons

E-mails archiveren in Gmail

1. Zoek een e-mailbericht dat u wilt archiveren

De eerste stap is Gmail laden en het vinden van een e-mailbericht of thread die u wilt archiveren. Deze hier ziet eruit als een uitstekende kandidaat.

Krediet: Alan Martin

2. Markeer het bericht en selecteer 'Archief'

Als u met uw muis over het e-mailbericht beweegt, verschijnen er aan de rechterkant vier pictogrammen. De meest linkse hiervan, gemarkeerd in de afbeelding hierboven, is de archiefknop. Druk erop.

is cyberpunk 2077 al gerepareerd

Krediet: Alan Martin

3. Uw e-mail is nu gearchiveerd

Als dit lukt, verdwijnt de e-mail en verschijnt er een melding linksonder in het scherm, zoals in de afbeelding hierboven.

Krediet: Alan Martin

beste gratis apps voor roku

Gearchiveerde e-mails vinden in Gmail

Maar waar is het gearchiveerde e-mailbericht of de thread gebleven? Het is doodeenvoudig om ontbrekende e-mail te vinden via de zoekbalk als u de belangrijkste termen onthoudt, maar als dat niet het geval is, is alles niet verloren. Hier gaat gearchiveerde e-mail naartoe...

1. Druk op 'Meer' op de navigatiebalk

Druk in de navigatiebalk aan de linkerkant van je inbox op de knop Meer die hierboven is gemarkeerd om meer opties te zien.

Krediet: Alan Martin

2. Scroll naar beneden naar Alle e-mail

Druk op Alle e-mail in het uitgevouwen menu en je ziet je volledige inbox - alle gearchiveerde en niet-gearchiveerde e-mail weer door elkaar.

Krediet: Alan Martin

3. Gearchiveerde e-mail kan worden teruggestuurd naar de inbox

Als je een fout hebt gemaakt en een e-mailbericht of thread uit het archief wilt halen, klik dan hier op het bericht of de thread en druk vervolgens op het hierboven gemarkeerde pictogram Verplaatsen naar Postvak IN. Het is het achtste pictogram van links en ziet eruit als een inbox met een pijl naar beneden erin.

Krediet: Alan Martin

Meer Gmail-tips

 1. Gmail gebruiken — essentiële tips en trucs
 2. Een nieuw Gmail-account maken
 3. Hoe u uw Gmail-account kunt verwijderen
 4. Uitloggen bij Gmail
 5. Hoe u uw naam in Gmail kunt wijzigen
 6. Hoe e-mails in Gmail te blokkeren
 7. Hoe e-mail terug te halen in Gmail
 8. Alles markeren als gelezen in Gmail
 9. Hoe alle e-mails in Gmail te verwijderen
 10. Mappen maken in Gmail
 11. Prullenbak legen in Gmail
 12. Hoe u uw wachtwoord in Gmail kunt wijzigen
 13. E-mail archiveren in Gmail
 14. Hoe de donkere modus van Gmail te activeren
 15. Hoe u de tweefactorauthenticatie van Gmail op uw bureaublad inschakelt
 16. Hoe stel je Gmail two-factor authenticatie (2FA) in op je telefoon
De beste Google Pixel 5-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over06uur46minuten02droog Google Pixel 5 Google winkel $ 699 Visie Korting Google Pixel 3 - Smartphone -... Walmart $ 799,99 $ 709.29 Visie Google Pixel 5 5G 128GB 8GB... Amazone $ 764,79 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen