Hoe te vechten in Pokémon Go: PvP, gevechtsbeloningen en meer

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Als je leert hoe je moet vechten in Pokémon Go, kun je het meeste uit het spel halen. Deelnemen aan een gevecht kan resulteren in meerdere beloningen, inclusief maar niet beperkt tot het verkrijgen van Stardust, Rare Candy en zelfs het vergroten van je kans op het krijgen van een Sinnoh Stone.

Vechten is een van de belangrijkste kenmerken van Pokémon Go, een van de populairste mobiele games tot nu toe. Het is tenslotte de bedoeling dat spelers Pokémon vangen, trainen en ontwikkelen om uiteindelijk deel te nemen aan gevechten, of het nu een PvP-wedstrijd (Player versus Player) of Raids is.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dus of je nu wilt leren vechten of gewoon je geheugen wilt opfrissen, we zijn er om je te helpen. Hieronder hebben we een complete gids gegeven over hoe je moet vechten in Pokémon Go, inclusief tips over PvP en training, evenals een uitleg over alle beschikbare beloningen.

beste games op nintendo switch

WAARSCHUWING : Wees uiterst voorzichtig bij het spelen van Pokémon Go en let op je omgeving, vooral als je de app naast open wegen, fietspaden en steile hellingen gebruikt.

Hoe te vechten in Pokémon Go: de basis

  • In tegenstelling tot Raid- en Gym-gevechten, PvP-gevechten vereisen dat je drie Pokémon kiest
  • je hebt de optie om wissel tussen de drie gekozen Pokémon halverwege de strijd
  • Gevechten zijn niet turn-basedin tegenstelling tot andere games in de franchise
  • U schade toebrengen door op het scherm van je telefoon te tikken om snelle bewegingen uit te voeren
  • Je kan ook gebruik Charge Moves door snel over je scherm te vegen
  • Gebruik Protect Shields om je Pokémon te verdedigen, hoewel je er maar twee kunt gebruiken voor de duur van het gevecht
  • Allemaal PvP-gevechten zijn getimed , dus als beide Trainers Pokémon over hebben wanneer het gevecht eindigt, is de winnende Trainer degene die meer Pokémon beschikbaar heeft. Als beide Trainers echter een gelijk aantal Pokémon beschikbaar hebben, wordt de winnaar bepaald door het aantal resterende HP aan het einde van het gevecht

Hoe te vechten in Pokémon Go: PvP-gevechten

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Met Pokémon Go kunnen Trainers deelnemen aan PvP-gevechten (Player vs Player) om meer ervaringspunten, Stardust en Rare Candy te verdienen. Een ding om op te merken is echter dat alleen spelers van niveau 10 of hoger aan dergelijke gevechten kunnen deelnemen. Vechten - net zoals handelen, deelnemen aan invallen en geschenken uitwisselen met je in-game vrienden - verhoogt je vriendschapsniveau.

Om over afstand te strijden, moeten jullie allebei Best of Ultra Friends zijn (op voorwaarde dat beide Trainers van niveau 10 of hoger zijn). Je kunt er in een mum van tijd komen door elkaar geschenken te geven, deel te nemen aan raids en lokale PvP-gevechten, en door Pokémon met elkaar te ruilen.

nieuw spel voor x box

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Om cadeaus uit te wisselen, kun je speciale cadeaus verzamelen die je bij elke Pokéstop kunt krijgen. Deze geschenken kunnen niet anders worden gebruikt dan om naar je vrienden te sturen. Om je toegevoegde vriend een cadeau te geven, tik je op je avatar, selecteer je het tabblad 'Vrienden', kies je een vriend en tik je op 'Cadeau verzenden'. Het geven van geschenken bouwt ook je Trainer-niveau op.

beste headset voor xbox one

Zodra je level 10 of hoger hebt bereikt, kun je op twee manieren tegen spelers strijden:

    lokaal: Zoals geïmpliceerd, betekent lokaal vechten dat je dit met je vriend kunt doen als deze zich in de buurt bevindt. Om dit te doen, open het menu 'In de buurt' (in de rechterbenedenhoek van het scherm), tik op 'Challenge a Trainer' en scan de QR-code van je vriend (via hetzelfde menu) . Je hoeft elkaar niet als vrienden toe te voegen aan de strijd als je naast elkaar staat.door afstand: Zoals eerder vermeld, vereist het spel bij deze manier van vechten dat beide spelers Ultra of Best Friends zijn om deel te nemen aan een PvP-gevecht via internet. Als je eenmaal bent gevorderd tot Ultra of Beste Vrienden in de game, ga je gang en selecteer je vriendenlijst > tik op de vriend waarmee je wilt vechten > tik op de knop Battle . Ze zouden dan een melding moeten krijgen en zodra het verzoek is geaccepteerd, kun je meteen vechten.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Hoe te vechten in Pokémon Go: Train tegen AI

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Je kunt ook deelnemen aan een Pokémon Go-gevecht tegen een AI, wat gewoonlijk 'training' wordt genoemd. Dit is handig als je je zelfvertrouwen en vaardigheden wilt vergroten voordat je een echt gevecht aangaat en tegelijkertijd beloningen verdient.

Om op deze manier te strijden, open het menu 'In de buurt' (in de rechterbenedenhoek van het scherm). Je krijgt dan verschillende vechtopties te zien.

tv die hdmi 2.1 ondersteunt

Je zou moeten kunnen kiezen uit AI-gestuurde tegenstanders die je langs de onderste rij van het menu kunt zien.

Hoe te vechten in Pokémon Go: Battle rewards

Zoals we eerder vermeldden, zal deelname aan Pokémon Go-gevechten je helpen bepaalde beloningen te krijgen (ongeacht de uitkomst van de strijd), waaronder Stardust, Rare Candy en een grotere kans op het krijgen van een Sinnoh Stone. Dit laatste is een speciaal evolutie-item waarmee spelers een verscheidenheid aan Pokémon kunnen transformeren in de Gen 4-versies.

Het is echter vermeldenswaard dat als je hebt deelgenomen aan gevechten tegen een AI, de bovenstaande beloningen slechts één keer per dag worden toegevoegd. Ze worden tot drie keer per dag aangeboden als je tegen andere Trainers hebt gevochten.

Alle gevechten die je tegen andere Trainers wint, tellen mee voor je voortgang voor de 'Ace Trainer'-badge, waarmee je 100 Trainer-gevechten moet winnen.

De beste Pokemon Let's Go Pikachu/Let's Go Eevee-deals van vandaag 8 Amazon-klantrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt over03uur22minuten14droogKorting Pokemon: Laten we gaan, Eevee! -... Walmart $ 59,99 $ 49,94 Visie Korting Pokemon: Laten we gaan, Pikachu! -... Walmart $ 59,99 $ 49,94 Visie Pokemon: Laten we gaan, Eevee! Amazone Prime $ 58,40 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen