Hoe Cliff te verslaan in Pokémon Go: de beste counters

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Spring naar:

Uitzoeken hoe je Cliff kunt verslaan in Pokémon Go is absoluut een van de meest uitdagende onderdelen van het spel, aangezien hij een van de drie Team GO Rocket Leaders is die je moet tegenkomen.

Door hem, samen met zijn collega's Arlo en Sierra, te verslaan, kun je eindelijk de kans krijgen om Giovanni, de grote boze wolf, uit te dagen. Dus of je hier nu bent omdat je Cliff voor het eerst tegenkomt, of als je op zoek bent naar tips voor een rematch, maak je geen zorgen - we hebben het voor je geregeld.tcl roku telefoonnummer voor ondersteuning
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hieronder hebben we een gids opgesteld over de beste Pokémon-tellers tegen de opstelling van Cliff, inclusief specifieke Pokémon-suggesties, typen, bewegingen en meer. Zorg er echter voor dat je voorbereid bent op een uitdaging, want Cliff is niet je gemiddelde Team Go Rocket Grunt.

Het verslaan van Cliff is zeker de moeite waard, aangezien je hiermee een Strange 12km Pokémon Egg en 1000XP ontvangt. Het is vermeldenswaard dat alleen Trainers van niveau 8 of hoger Team Go Rocket Leaders kunnen ontmoeten, waaronder Cliff.

WAARSCHUWING : Wees uiterst voorzichtig bij het spelen van Pokémon Go en let op je omgeving, vooral als je de app naast open wegen, fietspaden en steile hellingen gebruikt.

Andere Pokémon Go-gidsen:

Cliff verslaan in Pokémon Go: de beste tellers-snelgids

Cliff's mogelijke Pokémon-opstellingAanbevolen Pokémon-opstelling
SeedotVuurtype: Charizard/Moltres; Vliegen: Pidgeot/Staraptor
HariyamaParanormaal: Mewtwo / Alakazam; Fee: Togekiss / Granbull
PoliwrathParanormaal: Mewtwo / Alakazam; Fee: Togekiss / Granbull
KinglerGrassoort: Venasaur/Sceptile; Elektrisch type: Zapdos/Magnezone
TyranitarVechttype: Lucario/Machamp/Hitmonchan/Hitmonlee
TorterraIJstype: Mamoswine/Abomasnow/Glaceon/Articuno
SharpedoGrassoort: Venasaur/Sceptile; Elektrisch type: Zapdos/Magnezone

Cliff verslaan in Pokémon Go

Team GO Rocket-leiders lokaliseren

Af en toe krijg je in Pokémon Go de kans om tegen Team Go Rocket Grunts te vechten, en wanneer je er een verslaat, laten ze een item vallen dat de Mysterious Component wordt genoemd. Als het je lukt om er zes te verzamelen, kun je ze combineren en een Rocket Radar maken.

Dit handige item onthult de locatie van eventuele Leader Hideouts die zich in de buurt van jou bevinden. Zodra je je Rocket Radar hebt uitgerust, tik op de Rocket Radar-knop (bevindt zich onder het kompas op de kaartweergave) om de Leader Hideout-locaties te bekijken.

Zoals te zien is in een van de onderstaande schermafbeeldingen, lijken de Leader Hideouts op gewone Pokéstops op de kaart. En als je eenmaal in de buurt bent, staat een van de Team Go Rocket Leaders vlak bij de Leader Hideout.

Onthoud voordat je gaat vechten dat leiders zoals Cliff veel moeilijker te verslaan zijn dan gewone Team Go Rocket Grunts, dus zorg ervoor dat je je beste Pokémon op een rij zet en dat ze volledig gezond zijn voor het gevecht.

iphone se vs 7 plus

Zodra je een klif hebt verslagen, verdwijnt je raketradar, dus je moet een nieuwe kopen in de winkel of nog zes mysterieuze componenten zoeken en combineren om tegen meer leiders te vechten.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Cliff lokaliseren

Zodra je je nieuw gemaakte Rocket Radar hebt, maakt Cliff kans om op je kaart te verschijnen, net als de andere twee Team Rocket Go-leiders, Sierra en Arlo. Het goede nieuws is dat het verslaan van Cliff niet het meest uitdagende deel van het spel zal zijn, vooral niet als je hem vergelijkt met de beruchte Giovanni.

Het verslaan van Cliff is een van de belangrijkste stappen om de zoektocht 'Looming in the Shadows' te voltooien, die je uiteindelijk naar Giovanni zal leiden. Als je hem verslaat, zou je 1000 XP moeten krijgen.

Om eerst de Bijzondere Onderzoekstaken te bekijken, tik op het verrekijkerpictogram, selecteer het tabblad 'Special' en zoek de onderzoekstaak 'Looming in the Shadows' .

Klaar? Oké, laten we het nu over strategie hebben.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Hoe Cliff te verslaan in Pokémon Go: beste tellers complete gids

Beste Cliff-tellers

Nu je Cliff hebt gevonden, bereid je voor op problemen, want deze strijd is een van de meest uitdagende in het spel. Hem verslaan zal niet de gemakkelijkste taak zijn, want hij zal niet alleen een sterke Pokémon-opstelling opstellen, maar, net als andere trainers, kan hij ook beschermschilden gebruiken om twee van je kostbare aanvallen te absorberen.

Nintendo Switch-games om te kopen

Een ding om op te merken is echter dat het spel regelmatig wordt bijgewerkt en dat Cliff's Pokémon-opstelling vrij vaak kan veranderen, maar we hebben een complete gids opgesteld op basis van de laatste beschikbare informatie.

Net als andere Pokemon-trainers, zal Cliff drie Pokemon gebruiken in zijn strijd tegen jou. Zijn mogelijke line-up omvat maximaal zeven verschillende Shadow Pokémon, en alleen zijn eerste keuze is degene die je altijd nauwkeurig kunt voorspellen. Als je je echter bewust bent van de resterende zes Pokémon, zul je niet verrast worden.

Vanaf augustus 2021 zal Cliff's eerste keuze voor het gevecht altijd zijn Seedot zijn, gevolgd door een van deze drie Pokémon: Hariyama, Poliwrath of Kingler.

Cliff's derde en laatste Pokémon zal ofwel een Tyranitar, Torterra of Sharpedo zijn.

Hieronder vind je advies over de beste tellers voor alle Cliff's Pokémon en suggesties voor zetten en aanvallen.

Beste Seedot-tellers

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Seedot zal altijd de eerste zijn in de gevechtsopstelling van Cliff's Trainer. Aangezien Seedot een Grass-type is, kun je het relatief gemakkelijk tegen hem opnemen door ofwel Flying-types zoals Pidgeot en Staraptor of Fire-type Pokémon zoals Charizard of Moltres te gebruiken (beiden zijn handig dual Fire- en Flying-types).

Maar pas op: deze Pokémon is misschien klein, maar Seedot kan een gemene klap uitdelen met zijn Bullet Seed- en Grass Knot-aanvallen.

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
CharizardVuur/VliegenFire Spin/Blast Burn
MoltresVuur/VliegenFire Spin/Sky Attack
PidgeotvliegenVleugelaanval/Dappere vogel
StaraptorvliegenSnelle aanval/dappere vogel

Beste balies van Hariyama & Poliwrath

kwalificaties voor stimuluscontrole

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Hariyama en Poliwrath zijn beide een van de drie Pokémon die Cliff als zijn tweede keus kan uitzenden. Beide Pokémon proberen je team ernstige schade toe te brengen met hun Dynamic Punch-aanval, in combinatie met Hariyama's Counter en Poliwrath's Bubble.

Het goede nieuws is dat beide opties zwak zijn tegen bewegingen van het Psychic- en Fairy-type, dus we raden aan om Mewtwo, Alakazam, Togekiss of Granbull mee te nemen. Als alternatief kun je altijd dezelfde Flying-type Pokémon gebruiken die je tegen Cliff's Seedot hebt gebruikt, op voorwaarde dat hij het vorige gevecht heeft overleefd.

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
Mewtwoparanormaal begaafdVerwarring/Psystrike
Alakazamparanormaal begaafdPsycho Cut/Psychic
TogekissFee/VliegenCharme/Dazzling Glans
GranbullFee/VliegenCharme/Dazzling Glans

Beste Kingler & Sharpedo-balies

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Kingler is een Pokémon van het type Water en de laatste van de drie Pokémon die Cliff kan selecteren als zijn tweede keuze voor de strijd. De beste aanvallen zijn Metal Claw en Crabbhammer, dus pas op voor de machtige arm van deze gigantische krab.

Evenzo is Sharpedo een dual Water- en Dark-type en een van de drie mogelijkheden waarmee je als Cliff's laatste Pokémon te maken zult krijgen. De beste moves zijn Bite en Hydro Pump.

Handig is dat zowel Kingler als Sharpedo kunnen worden tegengegaan door sterke Pokémon van het type Electric en Grass. In dit geval raden we aan om Venasaur, Sceptile, Zapdos of Magnezone mee te nemen om Cliff's Pokémon rechtstreeks uit het water te blazen.

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
VenasaurusGras/GifVine Whip/Frenzy Plant
SceptischGrasFury Cutter/Frenzy Plant
ZapdosElektrisch/VliegendThunder Shock/Thunderbolt
MagnezoneElektrisch/StaalVonk/wilde lading

Beste Tyranitar-balies

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Tyranitar is een dual Rock/Dark-type Pokémon die Cliff kan aanroepen als zijn derde keuze voor de strijd. Deze berg Pokémon brengt een angstaanjagende offensieve moveset van Bite en Stone Edge met zich mee.

Beide typen Tyranitar maken het echter ongelooflijk zwak voor een goede oude stoot van het Fighting-type, dus door een van Lucario, Machamp, Hitmonchan of Hitmonlee te taggen, kun je het in een mum van tijd uitschakelen.

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
LucarioVechten/StaalTeller/Aura Bol
MachampvechtenTeller/dynamische stoot
HitmonchanvechtenTeller/opstartstoot
HitmonleevechtenLow Kick/Brick Break

Beste Torterra-balies

nikon camera zwarte vrijdag aanbiedingen

(Afbeelding tegoed: Niantic)

De laatste van Cliff's laatste drie Pokémon is Torterra, een dubbele Grass- en Ground-type Pokémon die ongelooflijk zwak is tegen aanvallen van het Ice-type. Daarom raden we je aan om voor deze strijd een van Mamoswine, Abomasnow, Glaceon of Articuno mee te nemen.

Geen zorgen als je die specifieke Pokémon niet hebt; voel je vrij om de sterkste Ice-type Pokémon uit je beschikbare opties te kiezen.

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
MamoswijnIJs/GrondModderklap/lawine
AbomasnowIJs/GrasRazer Blad/Weerbal
GlaceonIjsVorst Adem/Avalanche
ArticunoIJs/VliegenFrost Breath/Ijsstraal
De beste Pokemon van vandaag: Lets go Pikachu-deals 4 Amazon-klantrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt over04uur52minuten02droog Pokemon: Let's Go,... Walmart $ 84,19 Weergave Pokémon: Let's Go, Pikachu!... Walmart $ 93,70 Weergave Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen