Hoe Sierra te verslaan in Pokémon Go: Beste counters

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Spring naar:

Sierra verslaan Pokémon Go is verre van de gemakkelijkste taak in het spel. Sierra is een van de meest uitdagende Team GO Rocket Leaders, en door haar, samen met Arlo en Cliff, te verslaan, kom je een stap dichter bij het uitdagen van de hoofdbaas van het spel, Giovanni. Dus of je nu hier bent omdat je Sierra voor het eerst tegenkomt, of als je op zoek bent naar tips voor een rematch, we hebben het voor je.

Hieronder hebben we een gids opgesteld over de beste Pokémon-tellers tegen de opstelling van Sierra, inclusief specifieke Pokémon-suggesties, typen, bewegingen en meer. Zorg ervoor dat je voorbereid bent op een uitdaging, want Sierra is niet je gemiddelde Team Go Rocket Grunt. Haar verslaan is ook de moeite waard, aangezien je daarbij een Strange 12km Pokémon Egg en 1000XP ontvangt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het is ook vermeldenswaard dat alleen Trainers van niveau 8 of hoger Team Go Rocket Leaders kunnen ontmoeten, inclusief Sierra.

WAARSCHUWING : Wees uiterst voorzichtig bij het spelen van Pokémon Go en let op je omgeving, vooral als je de app naast open wegen, fietspaden en steile hellingen gebruikt.

Andere Pokémon Go-gidsen:

Hoe Sierra te verslaan in Pokémon Go: de korte handleiding voor de beste tellers

Sierra's mogelijke Pokémon-opstellingAanbevolen Pokémon-opstelling
sneeselVechttype: Lucario/Machamp/Blaziken/Hitmonchan
GliscorIJstype: Mamoswine/Glaceon/Articuno/Abomasnow
GranbullStaalsoort: Aggron/Metagross; Giftype: Slowbro/Drapion
pelipperGrondsoort: Garchomp/Landorus/Groudon/Excadrill
KingdraFairy-type: Granbull/Rapidash (Galarian); Draak-type: Garchomp/Dragonite
HoundoomVechttype: Lucario/Machamp; Watertype: Empoleon/Kyogre
DrapionGrondsoort: Garchomp/Rhyperior/Golem/Groudon

Hoe Sierra te verslaan in Pokémon Go

Team GO Rocket-leiders lokaliseren

Af en toe krijg je in Pokémon Go de kans om tegen Team Go Rocket Grunts te vechten, en wanneer je er een verslaat, laten ze een item vallen dat de Mysterious Component wordt genoemd. Als het je lukt om er zes te verzamelen, kun je ze combineren en een Rocket Radar maken.

gaat tempurpedic in de uitverkoop?

Dit handige item onthult de locatie van eventuele Leader Hideouts die zich in de buurt van jou bevinden. Zodra je je Rocket Radar hebt uitgerust, tik op de Rocket Radar-knop (bevindt zich onder het kompas op de kaartweergave) om de Leader Hideout-locaties te bekijken.

Zoals te zien is in een van de onderstaande schermafbeeldingen, lijken de Leader Hideouts op gewone Pokéstops op de kaart. En als je eenmaal in de buurt bent, staat een van de Team Go Rocket Leaders vlak bij de Leader Hideout.

Onthoud voordat je gaat vechten dat leiders een stuk moeilijker te verslaan zijn dan gewone Team Go Rocket Grunts, dus zorg ervoor dat je je beste Pokémon op een rij zet en dat ze volledig gezond zijn voor het gevecht.

Zodra je een leider hebt verslagen, verdwijnt je Rocket Radar, dus je moet een nieuwe kopen in de winkel of zes mysterieuze componenten zoeken en combineren om tegen meer leiders te vechten.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Sierra vinden

Nu je je Rocket Radar hebt, heeft Sierra een kans om op je kaart te verschijnen, net als de andere twee Team Rocket GoLeaders, Cliff en Arlo. Het goede nieuws is dat het verslaan van Sierra niet het meest uitdagende deel van het spel zal zijn, vooral niet als je haar vergelijkt met haar baas, de beruchte Giovanni.

Sierra verslaan is een van de belangrijkste stappen om de zoektocht 'Looming in the Shadows' te voltooien, die je uiteindelijk naar Giovanni leidt. Als je hem verslaat, zou je 1000 XP moeten krijgen.

ps4 zet gegevens over naar ps5

Om eerst de Bijzondere Onderzoekstaken te bekijken, tik op het verrekijkerpictogram, selecteer het tabblad 'Special' en zoek de onderzoekstaak 'Looming in the Shadows' .

Klaar? Oké, laten we het nu over strategie hebben.

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Hoe Sierra te verslaan in Pokémon Go: beste tellers complete gids

Beste Sierra-tellers

Nu je Sierra hebt gevonden, bereid je voor op problemen, want deze strijd is een van de moeilijkste in het spel. Haar verslaan zal niet gemakkelijk zijn, omdat ze niet alleen een sterke Pokémon-opstelling zal hebben, maar, net als andere trainers, kan ze ook beschermschilden gebruiken om twee van je geladen aanvallen te absorberen.

Een ding om op te merken is echter dat het spel regelmatig wordt bijgewerkt en dat Sierra's Pokémon-opstelling vrij vaak kan veranderen, maar we hebben een complete gids opgesteld op basis van de laatste beschikbare informatie.

Net als andere Pokemon-trainers, gebruikt Sierra drie Pokemon in haar Trainer-gevecht. Haar mogelijke opstelling omvat echter maximaal zeven verschillende Pokémon, en alleen haar eerste keuze is degene die consistent blijft. Door je bewust te zijn van de resterende zes Pokémon, zul je niet verrast worden.

Vanaf juli 2021 zal Sierra's eerste keus voor het gevecht altijd haar Sneasel zijn, gevolgd door een van deze drie Pokémon: Gliscor, Granbull of Ampharos.

Sierra's derde en laatste keuze zal een Kingdra, Houndoom of Drapion zijn.

Hieronder vind je advies over de beste tellers voor alle Pokémon van Sierra, evenals suggesties voor zetten en aanvallen.

Beste Sneasel-balies

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Sneasel zal als eerste eindigen in Sierra's Trainer-gevechtsopstelling. Aangezien Sneasel een dubbele Dark/Ice-type Pokémon is, is de beste manier om hem te verslaan het brengen van een Fighting-type zoals Machamp, Lucario, Hitmonchan of Blaziken. Maar pas op: deze Pokémon is misschien klein, maar verbergt verschillende krachtige aanvallen zoals Feint Attack en Avalanche.

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
MachampvechtenTeller/Cross Chop
LucarioVechten/StaalTeller/opstartstoot
HitmonchanvechtenTeller/opstartstoot
BlazikenVechten/VuurCounter/Blaze Kick

Beste Gliscor-tellers

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Gliscor zal een van de drie Pokémon zijn die Sierra als haar tweede keus kan uitzenden. Het is een dual Ground/Flying-type Pokémon die verschillende krachtige aanvallen heeft, zoals Wing Attack en Earthquake. Het goede nieuws is dat Gliscor ongelooflijk zwak is tegen bewegingen van het type Ice, dus we raden aan om een ​​Mamoswine, Glaceon, Articuno of Abomasnow mee te nemen. Wees alsjeblieft niet ontmoedigd als je geen van de bovenstaande hebt, zorg er gewoon voor dat je je sterkste Ice-type Pokemon toevoegt en je zou gesorteerd moeten zijn.

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
GlaceonIjsVorst Adem/Avalanche
MamoswijnIJs/GrondModderklap/lawine
ArticunoIJs/VliegenFrost Breath/Ijsstraal
AbomasnowIJs/GrasPoedersneeuw/weerbal

Beste Granbull-balies

ipad air 4e generatie potlood

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Granbull is een Pokemon van het type Fairy en een van de drie Pokemon die Sierra kan kiezen als haar tweede keus voor de strijd.

De beste aanvallen zijn Charm en Play Rough. De beste manier om vooruit te komen, is door een Pokémon van het type Steel of Poison mee te nemen naar de strijd. We raden aan Pokemon te kiezen uit Aggron, Metagross, Slowbro (Galarian) en Drapion - allemaal redelijk sterke counters tegen Granbull.

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
Aggronstaal/rotsIron Tail/Heavy Slam
MetagrosStaal/PsychicBullet Punch/Meteor Mash
Slowbro - GalarianGif/PsychicPoison Jab/Verwarring
DrapionGif/DonkerBijt/slibbom

Beste Ampharos & Drapion tellers

(Afbeelding tegoed: Niantic)

De laatste van Sierra's tweede drie potentiële Pokémon is Ampharos, een Pokémon van het type Electric die zwak is tegen grondaanvallen. Daarom raden we je aan om voor deze strijd een van Garchomp, Landorus, Groudon of Excadrill mee te nemen. Geen zorgen als je die specifieke Pokémon niet hebt, voel je vrij om de sterkste Ground-type Pokémon uit je inventaris te kiezen, op voorwaarde dat ze Ground-type moves hebben die je kunt gebruiken.

Drapion is een van de laatste drie Pokémon die Sierra kan kiezen voor de strijd. Het is een dual Poison/Dark-type Pokémon die bijzonder zwak is tegen aanvallen van het Ground-type. Net als bij Ampharos, raden we je aan een van de onderstaande Pokémon mee te nemen.

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
GarchompDraak/GrondDrakenstaart/Verontwaardiging
LandorusGrond/VliegendBuitenzintuiglijke/aarde kracht
GroudonGrondDrakenstaart/Aardbeving
ExcadrillStaal/GrondModderklap/aardbeving

Kingdra-tellers

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Kingdra is een dubbele Pokémon van het type Water/Draak die Sierra kan kiezen als haar derde keuze voor de strijd. Deze Pokemon brengt een van de krachtigste movesets, waaronder Dragon Breath en Outrage.

Net als andere Pokémon van het type Water/Dragon, is Kingdra zwak tegen bewegingen van Fairy en Dragon. We raden je aan een van de volgende Pokémon mee te nemen: Granbull, Rapidash (Galarian), Garchomp of Dragonite.

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
GranbullFeeCharmeren/Ruig spelen
Rapidash - GalarianParanormaal/feePsycho knippen/ruig spelen
GarchompDraak/GrondDrakenstaart/Verontwaardiging
DragoniteDraak/VliegenDrakenstaart/Draco Meteor

Beste Houndoom-tellers

(Afbeelding tegoed: Niantic)

Aangezien Houndoom een ​​dubbele Dark/Fire-Pokémon is, zal het je helpen om als winnaar uit de bus te komen als je Fighting of een Water-Pokémon meeneemt in de strijd. Ground- en Rock-type Pokémon zijn ook nuttig, dus voel je niet beperkt tot alleen Fighting- en Water-types.

kitchenaid handmixer black friday

Voor die strijd raden we aan een Lucario, Machamp (beide Fighting-type), Empoleon of Kyogre (beide Water-type) te kiezen. Nogmaals, dit is slechts een suggestie, dus voel je vrij om andere Pokémon van hetzelfde type te gebruiken. Pas echter op, want Houndoom kan een van zijn krachtigste movesets gebruiken: Fire Fang en Foul Play .

Door de Pokémon en bewegingen die we aanbevelen te gebruiken, zou je Sierra moeten kunnen verslaan en een stap dichter bij . kunnen komen vechten met Giovanni .

Beste Pokémon-keuzeTypeMoveset
LucarioVechten/StaalTeller/opstartstoot
MachampvechtenTeller/Cross Chop
EmpoleonWater/StaalWaterval/Hydrokanon
KyogreWaterWaterval/Surf
De beste Pokemon van vandaag: Lets go Pikachu-deals 4 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over23uur43minuten05droog Pokémon: Let's Go, Pikachu!... Walmart $ 92,58 Visie Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen