Hoe je The White Lotus seizoen 1 online kunt bingewatchen: alle 6 afleveringen streamen nu

(Afbeelding tegoed: HBO)

Tijd om in te checken! Dit is je kans om The White Lotus seizoen 1 in zijn geheel online te bekijken. Alle zes afleveringen van de HBO-dramedy zijn uitgezonden, waarbij de seizoensfinale de identiteit onthult van de dode persoon die in de première in het vliegtuig wordt geladen. Maak je geen zorgen, we zullen geen spoilers onthullen die je binge-watch van zullen verpesten De Witte Lotus seizoen 2 .

The White Lotus is afkomstig van maker Mike White, die eerder Enlightened maakte voor HBO. Zijn nieuwe satire speelt zich af in een weelderig Hawaiiaans resort en volgt de eigenzinnige werknemers en rijke gasten gedurende een week. Aan de oppervlakte is het een paradijs; maar achter de schermen gebeuren er duistere dingen. Resortmanager Arnomd (Murray Bartlett) probeert alles bij elkaar te houden, hoewel hij wordt geplaagd door zijn eigen demonen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De sterrencast omvat ook Jennifer Coolidge, Connie Britton, Steve Zahn, Jake Lacy en Alexandra Daddario.

Hier is alles wat je nodig hebt om The White Lotus seizoen 1 online te bekijken.

oordopjes die op airpods lijken

Hoe en waar te kijken naar The White Lotus seizoen 1 in de VS

Alle zes afleveringen van The White Lotus seizoen 1 wordt nu gestreamd op HBO Max.

Hier zijn de afleveringstitels en originele uitzenddata:

beste draagbare oplader voor iPhone 2021

Aflevering 1: 'Aankomsten' (11 juli)
Aflevering 2: 'Nieuwe dag' (18 juli)
Aflevering 3: 'Mysterieuze Apen' (25 juli)
Aflevering 4: 'Hercentreren' (1 augustus)
Aflevering 5: 'De lotuseters' (8 augustus)
Aflevering 6: 'Vertrek' (15 augustus)

HBO Max is een van de nieuwelingen op het gebied van streaming, maar het heeft al veel te bieden, inclusief alle prestigieuze series van HBO, zoals Mare of Easttown, Game of Thrones en The Sopranos. Bovendien heeft de service zijn eigen originelen, zoals Hacks en The Flight Attendant. HBO Max kost $ 15 per maand, met een advertentie-ondersteunde laag van $ 10.

HBO Max Het is geen tv, het is HBO

HBO Max is een van de nieuwelingen op het gebied van streaming, maar het heeft al veel te bieden, inclusief alle prestigieuze series van HBO, zoals Mare of Easttown, Game of Thrones en The Sopranos. Bovendien heeft de service zijn eigen originelen, zoals Hacks en The Flight Attendant. HBO Max kost $ 15 per maand, met een advertentie-ondersteunde laag van $ 10.

Bekijk Deal

Hoe The White Lotus seizoen 1 in het VK te bekijken

In het VK ging The White Lotus seizoen 1 in première op Sky Atlantic op maandag (16 augustus), met nieuwe afleveringen die wekelijks worden uitgezonden, maar alle zes afleveringen zijn al op Sky's Now-service en zijn beschikbaar tot 20 oktober via een Nu TV Entertainment Pass . Nieuwe abonnees kunnen de service uitproberen met een gratis proefperiode van 7 dagen.

Hoe White Lotus seizoen 1 in Canada te bekijken

Canadezen hebben misschien geen toegang tot HBO Max, maar maak je geen zorgen - The White Lotus seizoen 1 is beschikbaar op Snakken . Je hebt Crave met HBO nodig, dat $ 19,98 per maand kost.

    Volgende:Hoe je HBO Max overal kunt bekijken
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen08uurvijftigminuten31droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het premièrejaar | 4K / HDR ... Walmart $ 34,86 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen