Een Amazon-bestelling annuleren

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Het is essentieel om te weten hoe je een Amazon-bestelling kunt annuleren. We zijn er allemaal geweest: winkelen op Amazon wanneer de aantrekkingskracht van een lage prijs of schijnbaar nuttig product te veel blijkt te zijn, en binnen enkele minuten na het bestellen vraag je je af of het echt goed besteed geld was. Dat is waar het handig is om te weten hoe u een Amazon-bestelling kunt annuleren.

Je moet snel zijn, omdat je een artikel alleen kunt annuleren voordat het is verzonden - anders moet je wachten tot het is aangekomen en vervolgens proberen het terug te sturen. Maar zoals onze gids laat zien, zou het een pijnloos proces moeten zijn zolang u uw bestelling op tijd annuleert.  • Hier is hoe Audible te annuleren
  • Hoe Amazon Prime te annuleren en nog een gratis proefversie te krijgen
  • Wat te doen als je Amazon Prime-bezorging te laat is?
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Voor bestellingen waarbij je meerdere artikelen tegelijk hebt gekocht, kun je zelfs afzonderlijke producten annuleren terwijl de rest doorgaat. En bij de meeste verkopers, waaronder Amazon zelf, zou je binnen een paar dagen automatisch je geld terug moeten krijgen.

Het is echter vermeldenswaard dat het proces zal variëren tussen externe verkopers. Sommige zullen extra tijd nodig hebben om uw annuleringsverzoek te verwerken voordat ze het accepteren, terwijl sommige verkopers annuleringen helemaal niet toestaan. De beste werkwijze bij het kopen van een derde partij is om ofwel hun annulerings- en retourbeleid te controleren of er absoluut zeker van te zijn dat u het artikel in de eerste plaats wilt hebben.

Een Amazon-bestelling annuleren: Op de Amazon-website

een. Terwijl u bent ingelogd op de Amazon-website op uw pc of Mac, klik op Retourneren & Bestellingen in de rechterbovenhoek.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

twee. Zoek de bestelling en klik op de knop Items annuleren ernaast.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Zorg ervoor dat de items die je wilt annuleren zijn gemarkeerd met een blauw vinkje ; in een bestelling met meerdere items, kunt u de items die u wilt behouden uitschakelen.

U kunt optioneel een annuleringsreden selecteren in het vervolgkeuzemenu, maar hoe dan ook, klik op Geselecteerde items in deze volgorde annuleren.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Apple Watch Series 5 prijs

Vier. Als je rechtstreeks bij Amazon koopt, zou je een bevestiging moeten zien van de bestelling of items die worden geannuleerd.

Als u bij een externe verkoper heeft gekocht, kan het even duren voordat u een bevestiging ontvangt, dus blijf terugkomen op de pagina Retouren en bestellingen . Je ontvangt ook een bevestiging per e-mail.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Een Amazon-bestelling annuleren: In de mobiele Amazon-app

een. In de Amazon Shopping-app, tik op het symbool met drie lijnen in de rechterbenedenhoek.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

black friday vaatwasser deals 2017

2. Tik op Uw bestellingen.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Tik op de bestelling die je wilt wijzigen , scrol vervolgens naar beneden en tik op Bestelling annuleren.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Zorg ervoor dat de items die u wilt annuleren zijn aangevinkt en selecteer optioneel een annuleringsreden. Tik op Geselecteerde items annuleren.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

5. U keert terug naar de lijst Uw bestellingen en ziet een melding dat je opzegging is gelukt , of als u van een externe verkoper hebt gekocht, in uitvoering. Je ontvangt ook een e-mail met je annuleringsstatus.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De beste Amazon Kindle-deals van vandaag 131 Amazon-klantrecensies Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen