Hoe de stem van Alexa te veranderen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Zodra je je . hebt ingesteld Amazon Echo of Echo Punt slimme luidspreker, en grip kreeg op het geven van Alexa-commando's, wil je misschien leren hoe je de stem van Alexa kunt veranderen. Als je Engels als moedertaal hebt, kan dit betekenen dat je Alexa een ander accent moet geven, of je kunt je digitale assistent een heel andere taal laten spreken.

Naast het personalisatieaspect, kan het veranderen van de stem van Alexa echt nuttig zijn als je je huis deelt met meertalige luidsprekers. Je kunt Alexa zelfs tweetalig maken, in staat om vragen in twee totaal verschillende talen te ontleden en erop te reageren. Er is ook een nieuwe Alexa mannelijke stem die u kunt inschakelen.xbox series x beschikbaarheid tracker
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Lees onze handige gids hieronder om erachter te komen hoe.

  • Hoe de Amazon Echo Dot in te stellen: een volledige gids
  • Hoe de Echo Dot te resetten: instructies voor elk model

Om de stem van Alexa te veranderen, heb je de mobiele Alexa-app nodig, hoewel je deze al zou moeten hebben geïnstalleerd vanaf het moment dat je je Echo-apparaat voor het eerst instelt. Anders moet u ervoor zorgen dat zowel uw telefoon/tablet als het Echo-apparaat dat u wilt wijzigen, verbonden zijn met internet.

Je hebt misschien nieuwe voice packs gezien, zoals die van Samuel L. Jackson , die de stem van Alexa bijna volledig vervangen. Deze zijn echter beperkt tot meer algemene vragen en commando-antwoorden, en werken meestal niet voor Alexa-functies zoals Vaardigheden, Winkelen of herinneringen. In deze gids laten we je zien hoe je de stem van Alexa kunt veranderen op een manier die de nieuwe stem voor bijna alles bruikbaar maakt.

Hoe de stem van Alexa te veranderen

een. In de Alexa-app, tik op Meer.

beste styluspen voor ipad

(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Tik op Instellingen om het hoofdinstellingenmenu te openen.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Tik op Apparaatinstellingen.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Vier. Tik op het apparaat waarvoor je Alexa wilt wijzigen. Als je apparaat niet in de lijst staat, komt dat waarschijnlijk omdat je het nog niet hebt ingesteld - zie onze handleiding over hoe de Amazon Echo in te stellen voor meer.

Galaxy Note 20 5g beoordelingen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

5. Scroll naar beneden naar de algemeen sectie, dan tik op Taal.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Selecteer de taal, talencombinatie of accent die je Alexa wilt laten gebruiken. Uw Echo-apparaat heeft een paar minuten nodig om te updaten, gedurende welke tijd u het niet kunt gebruiken voor spraakopdrachten; je kunt zien of het wordt bijgewerkt, omdat de ingebouwde lichtring blauw zal draaien.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

hoe microsoft edge te verwijderen?

Wanneer u een andere taal selecteert, wordt u mogelijk gewaarschuwd dat deze niet volledig wordt ondersteund in uw land en dat sommige Alexa-functies mogelijk niet beschikbaar zijn als u deze gebruikt. Dit verwijst voornamelijk naar hoe sommige Alexa Skills mogelijk niet beschikbaar zijn in de taal die je hebt geselecteerd. Maar de overgrote meerderheid van de functies en spraakopdrachten zou goed moeten werken, en het kiezen van de taal of het accent van een ander land heeft geen invloed op de locatie-instellingen van uw Echo.

Als je besluit terug te gaan naar het gebruik van de originele stem van Alexa, kun je altijd terugkeren naar de lijst Talen en de standaardstem opnieuw selecteren.

De beste Amazon Echo Dot met klokdeals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen01uur35minuten35droogKorting Echo Dot (4e generatie) | Slim... Amazone Prime $ 59,99 $ 34,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen