Hoe van huis te veranderen in Google Maps

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Wilt u weten hoe u van huis kunt veranderen in Google Maps? Als u uw thuislocatie instelt, betekent dit dat wanneer u onderweg bent en een routebeschrijving naar uw huis wilt, de details slechts een enkele klik of tik verwijderd zijn.

Het kan echter zijn dat u op een gegeven moment uw thuislocatie moet wijzigen. Dit kan verschillende redenen hebben: misschien verblijf je tijdelijk ergens anders voor een welverdiende vakantie, of misschien ben je verhuisd naar een nieuw gebied.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Er zijn ook geen beperkingen voor waar u uw huis kunt instellen. Het zou in theorie ergens kunnen zijn dat niet echt uw woonplaats is: de keuze is aan u. Zolang het een plaats op Google Maps is, kunt u het instellen als uw thuislocatie.

Hieronder vindt u een eenvoudig te volgen handleiding voor het wijzigen van uw huis in Google Maps op uw desktop of mobiele apparaat.

Hoe van huis te veranderen in Google Maps op desktop

Om een ​​thuislocatie in Google Maps in te stellen, moet je zijn ingelogd op een Google-account. Zorg er dus voor dat u zich aanmeldt voordat u de onderstaande stappen volgt.

een. Klik op de knop met drie regels aan de linkerkant van de zoekbalk in de linkerbovenhoek van Google Maps. Dit opent een submenu met meerdere opties.

(Afbeelding tegoed: Google)

zwarte vrijdag tv-deals 2020

2. Vanuit dit submenu, selecteer 'Jouw plaatsen' . Dit zou gemakkelijk te vinden moeten zijn, aangezien het bovenaan de lijst met opties staat.

hoeveel kost sling tv?

(Afbeelding tegoed: Google)

3. Eenmaal in het menu 'Uw plaatsen', selecteer de optie Thuis .

(Afbeelding tegoed: Google)

Vier. Typ het adres van uw thuislocatie in het zoekvak. Google Maps vult het adres automatisch in, dus het is het gemakkelijkst om gewoon een . in te voeren Postcode .

(Afbeelding tegoed: Google)

5. Klik op Opslaan om uw thuislocatie te bevestigen. Uw nieuwe adres is nu ingesteld en kan eenvoudig worden gewijzigd wanneer u maar wilt door de bovenstaande stappen te herhalen.

(Afbeelding tegoed: Google)

Hoe van huis te veranderen in Google Maps op mobiel

1. Open de Google Maps-app op uw Android- of iOS-apparaat, en druk op Opgeslagen . Deze vind je in de werkbalk onderaan je scherm.

(Afbeelding tegoed: Google)

2. Eenmaal op het scherm Opgeslagen, selecteer Gelabeld die onderaan de lijst met opties staat.

computerverkoop herdenkingsdag 2021

(Afbeelding tegoed: Google)

3. Op het volgende scherm, tik op Thuis .

(Afbeelding tegoed: Google)

Vier. Typ het adres van uw thuislocatie in het zoekvak. Google Maps vult dit automatisch in, dus het is het gemakkelijkst om gewoon een postcode of postcode in te voeren.

(Afbeelding tegoed: Google)

5. Google Maps kan u vragen om: bevestig uw adres . Als het adres niet juist is, kunt u er zelfs voor kiezen om kies het op een kaart , om ervoor te zorgen dat u de meest nauwkeurige locatiegegevens krijgt.

(Afbeelding tegoed: Google)

6. Je nieuwe thuisadres is nu opgeslagen . U kunt deze eenvoudig verwijderen of wijzigen door de bovenstaande stappen te herhalen.

(Afbeelding tegoed: Google)

En dat is het. We hebben nog veel meer handige handleidingen voor Google Maps, waaronder: afstand meten met Google Maps , hoe een speld in Google Maps te laten vallen, locatie delen in Google Maps en hoe de donkere modus van Google Maps in te schakelen .

ipad hoe scherm te splitsen

Bekijk ze als u optimaal wilt profiteren van de briljante Google Maps-service en app.

De beste Google Pixel 4a-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over03uur47minuten09droog Google Pixel 4a Google winkel $ 349 Weergave Google Pixel 4a (4G) G025N ... Amazone $ 595 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen