Hoe u de kleur van uw materiaal in Android 12 kunt wijzigen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Android 12 introduceert de nieuwe Material You-ontwerptaal, die voortbouwt op het oudere Material Design-paradigma.

50 inch tv onder 300

Met Material You voegt Google wat flair en persoonlijkheid toe aan stock-Android. De thema-engine van Material You kiest bijvoorbeeld een kleur uit uw achtergrond en past deze systeembreed toe als uw accentkleur.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Maar wat als je het niet leuk vindt? Veranderen is eenvoudig. Google geeft je een aantal alternatieve opties om te proberen die er ook goed uitzien bij je achtergrond, of je kunt in plaats daarvan kiezen uit een paar basiskleuren.

De opties blijven beperkt op basis van je behang, dus als je nog steeds niet tevreden bent met de kleuren, heb je misschien een geheel nieuw behang nodig. Maar ervan uitgaande dat dit niet het geval is, kunt u als volgt de accentkleur van Material You in Android 12 wijzigen.

Hoe u de kleur van uw materiaal in Android 12 kunt wijzigen

een. Open Instellingen > Behang & stijl .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. Als je de achtergrondkleuropties niet leuk vindt, tik je op de Basiskleuren tabblad. Dit geeft u vier alternatieve kleuropties.

beste ps4-games voor familie

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Selecteer de kleur je wilt testen. De voorbeeldvensters bovenaan het scherm laten zien hoe de kleur eruit zal zien.

Vier. Om terug te gaan naar de originele achtergrondkleur, tikt u op de Behangkleuren en selecteer vervolgens de kleurballon die u wilt gebruiken of proberen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Meer Android-tips

Android is een krachtig besturingssysteem met veel functies, maar we kunnen u helpen bij enkele dingen die u misschien niet weet.

We hebben bijvoorbeeld ook handleidingen voor het maken van een screenshot op Android en hoe maak je een scrollende screenshot in Android 12 , meer hoe het toetsenbord op Android te veranderen .

Op het gebied van apps kunnen we u laten zien hoe u apps op Android verwijdert en hoe u Android-apps bijwerkt, terwijl hoe de Android-cache te wissen kan ook handig zijn.

welke Samsung-telefoon moet ik kopen?

Iets meer niche-opties omvatten het opnemen van een gesprek op Android en hoe een QR-code op Android te scannen , terwijl hoe een back-up te maken en sms-berichten te herstellen op Android moet voor iedereen bruikbaar zijn.

De beste Google Pixel 4a-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over13uur08minuten47droog Google Pixel 4a Google winkel $ 349 Visie Google Pixel 4a 128GB... Walmart $ 470,01 Visie Google Pixel 4a (4G) G025N ... Amazone $ 595 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen