Snelle instellingen wijzigen op Android 12

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Het wijzigen van de snelle instellingen in Android 12 is supereenvoudig. De nieuwe versie is beschikbaar voor Pixels en binnenkort komen er meer telefoons aan. Een van alle wijzigingen was een visuele update van de Quick Settings-tegels. Dit zijn de opties die boven het meldingenpaneel zitten en uitvouwen wanneer u ze naar beneden trekt.

Dit werkt op de meeste Android-telefoons, dus u kunt dit toepassen op uw Galaxy-, OnePlus- of Motorola-apparaat. Weet dat u niet vastzit aan de standaardopties, zoals G Pay- of Google Home-bedieningselementen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dit proces omvat een aantal stappen, dus hier leest u hoe u uw snelle instellingen op Android kunt wijzigen.

Snelle instellingen wijzigen in Android 12

1. Trek je . naar beneden meldingsscherm en trek vervolgens weer naar beneden om de . uit te vouwen Snelle instellingen .

2. Tik op de potlood icoon onder de tegels.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Houd vast en sleep om items in de lijst opnieuw te rangschikken of te verwijderen. Of u kunt andere opties naar boven slepen, die variëren afhankelijk van welke apps u hebt geïnstalleerd.

Om tegels uit de lijst te verwijderen, sleept u ze naar de onderkant van het scherm. Omgekeerd, om tegels toe te voegen, zoekt u degene die u wilt en sleept u deze naar boven.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Meer Android-tips

Android is een krachtig besturingssysteem met veel functies, maar we kunnen u helpen bij enkele dingen die u misschien niet weet.

We hebben bijvoorbeeld ook handleidingen voor het maken van een screenshot op Android en hoe maak je een scrollende screenshot in Android 12 , meer hoe het toetsenbord op Android te veranderen .

Op het gebied van apps kunnen we u laten zien hoe u apps op Android verwijdert en hoe u Android-apps bijwerkt, terwijl hoe de Android-cache te wissen kan ook handig zijn.

Iets meer niche-opties omvatten het opnemen van een gesprek op Android en hoe een QR-code op Android te scannen , terwijl hoe een back-up te maken en sms-berichten te herstellen op Android moet voor iedereen bruikbaar zijn.

De beste Google Pixel 5a-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt overelfuur54minuten35droog Google Pixel 5a Google winkel $ 449 Visie Google Pixel 5a met 5G Google winkel $ 449,99 Visie Korting Google Pixel 5A 5G 128GB 6GB... Amazone $ 520,76 $ 479,34 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen