Een PS5-controller opladen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Alle PS5-bezitters moeten weten hoe ze een PS5-controller moeten opladen. van de console DualSense-controller is een van de meest innovatieve controllers die het afgelopen decennium is uitgebracht, dankzij de geavanceerde haptiek. Maar dergelijke functies kunnen de batterij een beetje hongerig maken, dus het zal niet lang duren voordat je hem weer moet opladen.

Dankzij het gebruik van een USB Type-C aansluiting is het opladen van de PS5 DualSense controller kinderlijk eenvoudig. Maar er zijn een paar dingen die het vermelden waard zijn, zoals het gebruik van een speciaal dock voor de controller als je die hebt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Lees dus verder voor alles wat je moet weten over het opladen van de PS5 DualSense-controller.

Een PS5-controller opladen met PS5

Een van de gemakkelijkste manieren om de PS5 DualSense-controller op te laden, is door hem eenvoudig op de PS5-console aan te sluiten met de kabel die in de doos is meegeleverd.

bluetooth-oordopjes om te sporten

(Afbeelding tegoed: toekomst)

een. Pak de kabel en steek het USB-C-uiteinde in de poort aan de bovenkant van de achterkant van de controller .

Justice League snyder online gesneden

(Afbeelding tegoed: toekomst)

twee. Dan sluit de USB Type-A-kant van de kabel aan op de USB-poorten aan de voor- of achterkant van de PS5.

3. Eenmaal aangesloten de De lichtbalk van DualSense pulseert in een oranje tint . De controller wordt nog steeds opgeladen als de PS5 in de rustmodus staat. U kunt ook dezelfde kabel gebruiken, maar deze aansluiten op de USB-poort van een pc of laptop, en de controller wordt opgeladen wanneer de machine is ingeschakeld.

Vier. Zodra het opladen is voltooid, lichtbalk gaat uit en u kunt de DualSense-controller loskoppelen en weer draadloos gebruiken.

Een PS5-controller opladen met een telefoon- of laptopoplader

Het opladen van de DualSense-controller via de PS5 is misschien niet altijd even handig. Maar als je een telefoonoplader in de buurt hebt, kun je die gebruiken om de DualSense een dosis elektrisch sap te geven.

hoes iphone 12 pro max

een. Controleer of je telefoon of USB-C-oplader werkt minimaal 5 volt stroom .

twee. Sluit het USB-C-uiteinde aan op de DualSense-controller en de lichtbalk knippert oranje om aan te geven dat het opladen bezig is.

65 inch oled tv aanbiedingen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Zodra de lichtbalk uitgaat, de controller is opgeladen en kan worden losgekoppeld . U kunt de controller ook gebruiken terwijl deze op een oplader is aangesloten.

Een PS5 opladen met het DualSense-laadstation

Als je een elegantere manier wilt om een ​​paar PS5 DualSense-controllers op te laden, dan is het officiële oplaadstation van $ 29 de juiste keuze.

(Afbeelding tegoed: Amazon)

een. Zorg er eerst voor dat het DualSense-laadstation is aangesloten; u moet het meegeleverde netsnoer en de adapter gebruiken.

twee. Eenmaal ingesteld, plaatst u eenvoudig een of twee DualSense-controllers in het dock met de oplaadaansluiting naar beneden - de aansluiting bevindt zich aan de onderkant van het midden van het lichaam van de controller, waar u normaal gesproken een hoofdtelefoon op de 3,5 mm-aansluiting zou aansluiten .

she-hulk film 2021

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. De DualSense-controller zou moeten beginnen met opladen terwijl de lichtbalk oranje pulseert.

Vier. Zodra de lichtbalk is opgeladen, is deze uitgeschakeld en kunt u: verwijder eenvoudig een of beide DualSense-controllers en ga terug naar het spelen van enkele van de beste PS5-games .

En dat is het. Het opladen van de DualSense-controller is echt vrij eenvoudig. Raadpleeg voor meer PS5 DualSense-tips onze handleidingen over het aansluiten van PS5 DualSense op een iPhone en hoe een PS5-controller op een pc te gebruiken .

De beste Sony PlayStation 5 DualSense Wireless Controller-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen09uur19minuten40droog PlayStation DualSense... Amazone Prime $ 69 Visie PS5 DualSense™ Middernachtzwart... Walmart $ 69 Visie Sony - PlayStation 5 -... Beste koop $ 69,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen