Hoe te chatten in Zoom

(Afbeelding tegoed: zoomen)

beste usb 3.0-flashdrive

Leren chatten in Zoom, een van de beste videochat-apps , is een belangrijk onderdeel van de moderne teleconferentie-ervaring.

Hoewel je misschien denkt dat het hele punt van een Zoom-vergadering is om je vingers de moeite te besparen om een ​​onsamenhangend bericht in Slack, Discord of Teams te typen, zijn er momenten dat alleen stem het niet zal redden. Zoom heeft een ingebouwde chatfunctie die niet alleen een goede manier is om aandacht te krijgen als je microfoon wegvalt - het is ook een stuk eenvoudiger dan het voorlezen van een lange onpraktische URL die je teamgenoten moeten bezoeken. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Zoom biedt twee vormen van geschreven bericht aan. Je kunt naar de hele kamer uitzenden of berichten naar individuele deelnemers sturen - handig als je iets privés moet zeggen dat niet door anderen tijdens het gesprek mag worden gehoord. Chat werkt op zowel desktop- als mobiele versies van Zoom, dus je zou met iedereen vrij moeten kunnen typen, ongeacht hoe ze verbinding maken.

Zoomchat is standaard ingeschakeld, maar de host kan dit aanpassen zodat alleen geselecteerde mensen kunnen praten, of het helemaal uitschakelen. Ervan uitgaande dat de host het ingeschakeld heeft gelaten, is dit hoe je in Zoom kunt chatten.

Meer Zoom-handleidingen

Zoom gebruiken
Een Zoom-vergadering opzetten
Hoe deel te nemen aan een Zoom-vergadering
Hoe deel je je scherm op Zoom
Hoe iedereen op Zoom te zien
Hoe u uw Zoom-achtergrond kunt wijzigen
Karaoke doen op Zoom
Zoom verwijderen

Hoe te chatten in Zoom (desktopclient)

 1. Download de Zoom-desktopclient voor Mac of Windows.
 2. Open de client en start of neem deel aan een vergadering. Klik op Chattenin de balk met vergaderbedieningen onder aan de client. Het chatvenster wordt aan de rechterkant geopend.Typ een bericht in de chatbox of klik op de vervolgkeuzelijst naast 'Aan:' als je een specifiek persoon een bericht wilt sturen.
 3. Wanneer nieuwe chatberichten worden verzonden, verschijnt er een voorbeeld van het bericht en knippert de chatknop oranje. Klik op de knop om het chatvenster te bekijken.

(Afbeelding tegoed: zoomen)

Chatten in Zoom (mobiele app)

  Download de Zoom-app voor ios of Android . Open de app en start of neem deel aan een vergadering. Tik op het scherm om de bedieningsbalk te laten verschijnen. Tik op Deelnemers. Tik onderaan de lijst op Chatten. Typ uw bericht en tik op Verzenden.Als je naar een specifieke persoon wilt verzenden, tik je op de pijl naast 'Verzenden naar:' en kies je uit de lijst.
 1. Wanneer nieuwe chatberichten worden verzonden, worden deze onder aan het scherm weergegeven. Tik op Deelnemers en vervolgens op Chat om ze te bekijken.

zal nog een stimuluscontrole zijn

(Afbeelding tegoed: zoomen)

Chatten in Zoom als host

Als host van een Zoom meeting heb je controle over de chatfunctie. Je kunt chat uitschakelen voor alle deelnemers of privéchat uitschakelen (zodat mensen geen privéberichten kunnen sturen). U kunt ook beperkingen instellen zodat deelnemers alleen de host of een groep panelleden op een webinar een bericht kunnen sturen.

Ga als volgt te werk om Zoom-chatinstellingen in te stellen op desktop of mobiel als host:

  Opzetten en starten van een Zoom meeting of webinar. Klik op de Chat-knop(bureaublad) of ga naar Deelnemers en vervolgens naar Chat (mobiel).Klik op Meer.Kies in het vervolgkeuzemenu een optie voor 'Bezoekers toestaan ​​om mee te chatten'.
 1. Voor vergaderingen kan de host deelnemers toestaan ​​om met niemand te chatten, alleen met de host, iedereen in het openbaar of iedereen in het openbaar en privé.
 2. Voor webinars kan de host deelnemers toestaan ​​om met niemand, met alle panelleden (inclusief host) of met alle panelleden en aanwezigen te chatten.
De beste webcam-deals van vandaag - voorraad wordt elke 30 minuten gecontroleerd: Weinig voorraad Microsoft LifeCam HD-3000 Walmart $ 24,85 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 Microsoft LifeCam HD-3000 voor... Amazone $ 27 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 voor Bedrijven Microsoft LifeCam HD-3000 -... Dell $ 32,99 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 - Webcamera...Microsoft LifeCam HD-3000 - Webcamera - kleur - 1280 x 720 - audio - USB 2.0 Microsoft LifeCam HD-3000 -... Lenovo VS $ 39,95 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 - webcam LifeCam HD-3000 Microsoft VS $ 39,95 Visie LifeCam HD-3000 Logitech - C920S HD-webcam Beste koop $ 59,99 Visie Logitech - C920S HD-webcam Logitech C920e HD 1080p... nietjes $ 69,99 Visie Logitech C920e HD 1080p-webcam, 2...Logitech C920e HD 1080p Webcam, 2 Megapixels, Zwart (960-001384) Logitech C922 Pro-stream... Focuscamera $ 74,99 Visie Logitech C922 Pro Stream 1080p-webcam...Logitech C922 Pro Stream 1080p-webcam in zwart Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen