Hoe controleer je of je Kindle geen internettoegang meer heeft?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Probeer je erachter te komen of je Kindle de internettoegang verliest? We nemen aan dat je hebt gehoord over de aanstaande wijzigingen van Amazon die ervoor zorgen dat sommige oudere Kindles geen volledige toegang tot internet meer hebben, zodra de verandering in december in de VS plaatsvindt.

Gelukkig worden niet alle Kindles op dezelfde manier beïnvloed. Het hangt allemaal af van welk model je hebt, aangezien Amazon's verhuizing van oudere 2G- en 3G-netwerken (verhuizen naar 4G en 5G) een grotere deal is voor Kindles die geen wifi-toegang hebben. De iets nieuwere Kindles hebben nog steeds wifi, maar verliezen hun mobiele verbindingen. Dat gezegd hebbende, het gemak van het downloaden van een boek onderweg via mobiel is een groot verlies. En interessant genoeg, de Amazon Kindle Paperwhite (2021) heeft niet eens een mobiele optie. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Maar om erachter te komen welke Kindle je hebt, is het tijd om in je instellingen te duiken. Hier vind je je serienummer, dat kan worden gebruikt om af te leiden welke Kindle je hebt. Je zult ook (mogelijk) het jaar van je Kindle vinden, dat ook kan worden gebruikt om af te leiden of je er last van hebt of niet. Al onze huidige keuzes voor de beste Kindles zullen de connectiviteit niet verliezen.

 • Beste stripboeklezers
 • Waar gratis e-boeken te krijgen

De naam van je Kindle kan helpen om hem te identificeren

Persoonlijk kon ik erachter komen welke Kindle ik heb door hem aan te zetten en de naam 'Henry's 2017 Kindle Oasis' boven aan het scherm te zien. Dan zou ik gewoon naar beneden scrollen naar de lijsten met getroffen Kindles, om te ontdekken dat de mijne niet wordt beïnvloed.

Helaas heeft niet ieders Kindle zo'n handige naam. Die van jou heet misschien 'Brian's 1st Kindle' (wat waarschijnlijk griezelig is om te lezen als je Brian heet, dus hallo aan alle Brians die er zijn). In dat geval moet u wat meer werk verzetten.

We raden u ook aan de serienummers te gebruiken om het model dat u heeft te bevestigen. Geen andere manier is zo onfeilbaar. Dit komt omdat je misschien een model hebt gekocht in het jaar nadat het werd uitgebracht, dus gebruik de onderstaande lijst als hulp om erachter te komen in welke situatie je Kindle zich bevindt.

Identificeer je Kindle-model en serienummer online

Er zijn twee manieren om het model- en serienummer van je Kindle te achterhalen, de eerste begint met online gaan.

(Afbeelding tegoed: Amazon)

1. Log in op Amazon.com en beweeg de muisaanwijzer over Account en lijsten.

(Afbeelding tegoed: Amazon)

2. Selecteer onder Uw account Inhoud en apparaten.

(Afbeelding tegoed: Amazon)

3. Selecteer Apparaten in de rij met opties.

(Afbeelding tegoed: Amazon)

4 . Selecteer Kindle.

(Afbeelding tegoed: Amazon)

5. Selecteer je Kindle. Je ziet mogelijk de naam en het jaar van je Kindle, of net als wij, zie je misschien een Kindle met de naam 'Your #th Kindle' met je naam en welk nummer Kindle-aankoop dit voor jou was.

(Afbeelding tegoed: Amazon)

6. Hier vind je je serienummer! Het voorvoegsel van uw serienummer is handig om uw specifieke model te vinden.

Identificeer je Kindle-model en serienummer op je Kindle

Je kunt deze informatie ook vinden op je Kindle!

Krediet: Henry T. Casey

een. Tik op Instellingen. Zoals je hierboven zult zien, was mijn Kindle Oasis uit 2017 gemakkelijk te achterhalen op basis van hoe de naam boven aan het scherm verscheen.

Krediet: Henry T. Casey

twee. Tik op Alle instellingen.

Krediet: Henry T. Casey

3. Tik op Apparaatopties.

Krediet: Henry T. Casey

Vier. Tik op Apparaatinfo.

Krediet: Henry T. Casey

5. Noteer uw serienummer!

De Kindles verliezen alle internetverbinding

Oké, nu je het serienummer van je Kindle weet, hebben we een lijst van alle Kindles, het jaar waarin ze zijn uitgebracht en hun modelnaam. U hebt waarschijnlijk uw serienummer nodig, omdat het voorvoegsel wordt gebruikt om erachter te komen welk model van u is.

We hebben de voorvoegsels van het Kindle-serienummer voor de vier oudste Kindles die hieronder worden vermeld. Als de jouwe er niet een van is, kijk dan eens deze gids om erachter te komen welke van jou is.

70 in lg smart-tv
 • Kindle (eerste generatie, 2007) [voorvoegsel serienummer B001]
 • Kindle (tweede generatie, 2009) [voorvoegsel serienummer B002 of B003]
 • Kindle DX (2009) [serienummer voorvoegsels B004, B005]
 • Kindle DX Graphite (ook bekend als Kindle DX tweede generatie, 2010) [voorvoegsel serienummer B009]

Kindles verliezen 2G/3G-internet dat nog steeds wifi heeft

 • Amazon Kindle (derde generatie, ook bekend als Kindle Keyboard, 2010)
 • Amazon Kindle 4 (vierde generatie, 2011)
 • Amazon Kindle Touch (2011)
 • Amazon Kindle (vijfde generatie, 2012)
 • Amazon Kindle Paperwhite (eerste generatie, 2012)
 • Amazon Kindle Paperwhite 2 (tweede generatie, 2013)
 • Amazon Kindle 7 (zevende generatie, 2014)
 • Amazon Kindle Voyage (eerste generatie, 2014)
 • Amazon Kindle Paperwhite (derde generatie, 2015)
 • Amazon Kindle Oasis (eerste generatie, 2016)
 • Amazon Kindle 8 (achtste generatie, 2016)

Merk op dat Amazon verwijst naar de Kindle Paperwhite 2012 - 2015, de Kindle Voyage 2014 en de Kindle Oasis 2016 met de 'generatie'-nummers voor de algemene Kindle-lijn. Weten in welk jaar je Kindle uitkwam, zal hier veel helpen.

Kindles verliest geen verbinding

 • Amazon Kindle Oasis (2017) (tweede generatie)
 • Amazon Kindle Paperwhite (2018) (vierde generatie)
 • Amazon Kindle (2019) (10e generatie)
 • Amazon Kindle Kids-editie (eerste generatie, 2019)
 • Amazon Kindle Oase (2019) (derde generatie, ook bekend als Oasis 3)

Moet je een nieuwe Kindle kopen?

Dit is waarschijnlijk het juiste moment voor velen om hun Kindle te upgraden, vooral als ze op zoek zijn naar functies zoals Bluetooth-verbindingen voor audioboeken (in alle Kindles) of waterdichtheid ( Kindle Paperwhite 2018 ) voor als je op het strand bent.

Dat gezegd hebbende, als je Kindle niet een van de modellen is die verliest allemaal internettoegang, konden we begrijpen dat we eraan vasthielden. Je moet er alleen voor zorgen dat je boeken laadt voordat je uitgaat, zodat je niet wordt betrapt zonder mobiele connectiviteit.

  Lees volgende:De beste streamingdiensten die momenteel beschikbaar zijn
De beste Kindle (2019), Amazon Kindle Paperwhite (2018), Amazon Kindle Oasis (2019) en Amazon Kindle Kids Edition-deals van vandaag Verlaagde prijs Gecertificeerd gereviseerde Kindle... Amazon Kindle Paperwhite (2018) Amazone $ 109,99 $ 79,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Amazon Kindle Kids-editie -... Amazon Kindle Kids-editie Walmart $ 145,99 $ 99,98 Visie Bekijk alle prijzenKorting Amazon - Kindle Oase... Amazon Kindle Oase (2019) Beste koop $ 249,99 $ 174,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen