Hoe maak je een glazen douchedeur schoon — verwijder kalkaanslag en watermerken

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Vraagt ​​u zich af hoe u een glazen douchedeur schoonmaakt? Deze glaspanelen zien er altijd smetteloos uit als ze nieuw zijn, maar bij dagelijks gebruik beslaan ze al snel door kalk en zeepresten. Hoewel het onwaarschijnlijk is dat dit het glas beschadigt, ziet het er niet geweldig uit, vooral niet als het lange tijd niet wordt schoongemaakt. Het is het laatste wat je wilt dat gasten ook zien.

Om deze reden is het aantoonbaar net zo belangrijk als weten hoe je een glazen douchedeur schoonmaakt hoe maak je een douchekop schoon? . Hoewel de kalkaanslag misschien moeilijk te verwijderen lijkt, is het relatief eenvoudig met de juiste ingrediënten, die je misschien al hebt. Er is ook geen bleekmiddel bij betrokken! Hoewel, als u regelmatig schoonmaakt met bleekmiddel, maak deze fout niet . Hier leest u hoe u een glazen douchedeur schoonmaakt.Hoe maak je een glazen douchedeur schoon met azijn?

Wat je nodig zult hebben

Witte gedistilleerde azijn OF zuiveringszout

Afwasmiddel (optioneel)

Lege spuitfles

Krasvrije spons (optioneel)

Microvezeldoeken

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

1. Vul een lege spuitfles met half water en half witte gedistilleerde azijn . Zorg ervoor dat je witte en geen moutazijn gebruikt - mout werkt net zo goed, maar je zult niet dankbaar zijn voor de geur. Als je te maken hebt met veel zeepresten op het glas, dan kan dat: voeg ook wat afwasmiddel toe helpen door het vet te snijden.

2. Schroef het deksel stevig vast en schud om te combineren.

3. Spray royaal op je douchedeur , van boven naar beneden werkend. Deze azijnoplossing gaat stinken, dus het is een goed idee om een ​​raam of de deur van je badkamer open te laten.

De beste deals voor witte azijn en baking soda van vandaag Heinz All-Natural Gedistilleerde... Heinz All-Natural Gedistilleerd Wit Amazone $ 7,25 Visie Bekijk alle prijzen Arm & Hammer Baking Soda-4LB... Baking Soda US Amazone $ 9.69 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen