Hoe AirPods en Bluetooth-hoofdtelefoons met Peloton te verbinden

Krediet: Future/TemplateStudio

Peloton's Bike, Bike+, Tread en Tread+ bieden je allemaal de mogelijkheid om een ​​draadloze hoofdtelefoon aan te sluiten, zodat je niet verstrikt raakt in je hoofdtelefoondraad en je kunt concentreren op de geweldige deuntjes en pittige instructeurs. Maar hoe verbind je je AirPods , je Powerbeats Pro of je Bluetooth-koptelefoon naar Peloton? Kwamen we erachter.

Het is natuurlijk vermeldenswaard dat de home-workout gigant doet geeft je de mogelijkheid om je koptelefoon op je Bike of Tread aan te sluiten. Er is een 3,5 mm koptelefoonaansluiting op al hun machines, dus als je alleen je oude iPhone-koptelefoon bij de hand hebt, zullen ze nog steeds werken. Dat gezegd hebbende, het is veel gemakkelijker om verbinding te maken via Bluetooth en je hoeft je geen zorgen te maken over de draad terwijl je fietst of rent.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als u er niet aan denkt om uw Apple AirPods op te laden, of als u uw Powerbeats Pro in de auto hebt laten liggen, kunt u ook zonder koptelefoon luisteren. Hoewel dit zeker een optie is op de Peloton Bike, ontdekten we dat het geluid van het Peloton Tread betekent dat je het geluid behoorlijk hoog moet hebben staan ​​om de muziek goed te horen, dus houd hier rekening mee als je aan het trainen bent terwijl andere leden van uw huishouden slapen.

Hoe u uw AirPods, Powerbeats of Bluetooth-hoofdtelefoon aansluit op Peloton

Als je een Apple-koptelefoon hebt, zijn dat de standaard Airpods, AirPods Pro , of de Apple AirPods 3 , of een draadloze Beats-koptelefoon, zoals de Powerbeats of de Powerbeats Pro, het aansluiten op de Peloton Bike of Tread is een eenvoudig proces.

Ik zal dit voorbehoud maken door te zeggen dat noch AirPods noch Beats-koptelefoons volledig zweetbestendig zijn (zoals ik onlangs heb ontdekt), dus veeg je koptelefoon af voordat je hem na een sessie terugzet in hun hoesje.

  1. Tik op het instellingentandwiel in de rechterbovenhoek van het Peloton-scherm
  2. Selecteer de Bluetooth-audio-optie
  3. Houd de knop op de achterkant van de AirPods of AirPod Pro-eenheid ingedrukt totdat deze wit knippert. Voor AirPods Max moet je de knop voor ruisonderdrukking ingedrukt houden. Als u Powerbeats Pro aansluit, houdt u de knop in de oplaadcassette ingedrukt totdat deze wit knippert. Ten slotte, als je Powerbeats aansluit, moet je de aan / uit-knop ingedrukt houden totdat deze knippert.
  4. Eenmaal in de koppelingsmodus, zou uw hoofdtelefoon moeten verschijnen in de Bluetooth-lijst op het Peloton-scherm. Selecteer je koptelefoon en klik op ‘verbinden’.
  5. Als je eenmaal je koptelefoon eenmaal hebt aangesloten, zou de Peloton Bike of Tread ze moeten herkennen zodra je de koffer opent.

Andere Bluetooth-hoofdtelefoons en apparaten verbinden met Peloton

Maar wat als je? niet doen heb je een AirPods- of Beats-koptelefoon? Volg deze eenvoudige stappen om een ​​andere Bluetooth-hoofdtelefoon of een Bluetooth-hartslagmeter op de Peloton aan te sluiten:

  1. Tik op Instellingen in de rechterbovenhoek van het Peloton-scherm
  2. Tik op Bluetooth-audio
  3. Zet je koptelefoon in de koppelmodus
  4. Selecteer je koptelefoon in de lijst met herkende Bluetooth-producten en druk op 'Verbinden'.

En jullie zijn allemaal verbonden! Een andere handige functie als je koptelefoon eenmaal is aangesloten, is het wijzigen van het geluidsniveau wanneer je een les volgt. Als u tijdens een training op het geluidspictogram aan de rechterkant van het scherm klikt, of op de knoppen volume omhoog of omlaag aan de zijkant drukt, kunt u het volume wijzigen, maar ook de mogelijkheid hebben om meer instructeur te horen, het volume van de achtergrondmuziek, of om de muziek harder te zetten en de instructeur minder te horen.

beste black friday koelkastdeals
De beste Apple AirPods Pro-, Apple AirPods 3 en Beats Powerbeats Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over13uur44minuten26droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Weergave Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Weergave Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen