Een JBL-luidspreker aansluiten

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

JBL produceert enkele van de beste Bluetooth-luidsprekers en beste waterdichte luidsprekers , zoals de JBL Charge 5 en de JBL Flip 5 . Ze zijn eenvoudig in te stellen en gebruiken consistente interfaces voor Bluetooth-koppeling tussen verschillende modellen - dus als u leert hoe u een JBL-luidspreker aansluit, weet u ook hoe u dit voor andere luidsprekers in het JBL-assortiment moet doen.

In deze handleiding laten we u zien hoe u een JBL-luidspreker aansluit op elk Bluetooth-bronapparaat, van Windows- en macOS-pc's tot Android- en iOS-smartphones. 3,5 mm aux-uitgangen zijn niet gebruikelijk op JBL-luidsprekers, dus een draadloze Bluetooth-verbinding is de juiste keuze.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het goede nieuws is dat je geen speciale apps of andere software nodig hebt om verbinding te maken met een JBL-speaker; voor een eenvoudige Bluetooth-verbinding kunt u gewoon de ingebouwde tools van het besturingssysteem van uw bronapparaat gebruiken.

We raden aan om de JBL Portable app te installeren voor: ios en Android , maar alleen als uw luidspreker dit ondersteunt. De JBL Charge-, Flip-, Pulse-, Extreme- en Boombox-series zullen dat allemaal doen, hoewel goedkopere luidsprekers met een lagere specificatie zoals de JBL Go- en Clip-serie dat niet zullen doen. Het is nog steeds vooral handig voor het installeren van updates en het instellen van de PartyBoost-modus voor meerdere luidsprekers, in plaats van dat het een integraal onderdeel is van het basisverbindingsproces.

Een JBL-luidspreker aansluiten

een. Zet je luidspreker aan. Als dit de eerste keer is dat u het gebruikt, gaat het automatisch naar de koppelingsmodus; anders, druk eenmaal op de Bluetooth-knop om de koppelingsmodus te openen. De indicator-LED knippert wit om aan te geven dat hij op zoek is naar een bronapparaat.

wat kan Apple Watch doen?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

twee. Zoek de luidspreker in de Bluetooth-instellingen van uw apparaat, met behulp van de volgende methoden voor elk besturingssysteem.

Op iOS, open instellingen en tik op Bluetooth. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld dan selecteer de JBL-luidspreker uit de lijst met beschikbare apparaten, onder Overige apparaten.'

Op Android, open instellingen dan tik op Verbonden apparaten. Tik op Nieuw apparaat koppelen dan selecteer de JBL-luidspreker uit de lijst met beschikbare apparaten.

Op macOS, open het Apple-menu dan selecteer Systeemvoorkeuren gevolgd door Bluetooth. Eindelijk, selecteer je JBL-speaker uit de lijst, dan klik op Verbinden. Klik op Accepteren als daarom wordt gevraagd.

Op Windows, klik op het Bluetooth-symbool in de taakbalk , dan klik op Een Bluetooth-apparaat toevoegen. Hierdoor zou Windows moeten beginnen met zoeken naar apparaten in de buurt; wacht tot je JBL-luidspreker in de lijst verschijnt en klik erop.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Controleer of het indicatielampje van de luidspreker ononderbroken brandt om te bevestigen dat de verbinding gereed is.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Vier. Optioneel kunt u open de JBL Portable-app zodra de Bluetooth-verbinding tot stand is gebracht en uw luidspreker wordt automatisch gedetecteerd. Je kunt de app nu gebruiken om firmware-updates te installeren, een PartyBoost-netwerk op te zetten of een stereopaar te maken op ondersteunde speakers.

waar nieuwe xbox kopen?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De beste JBL Flip 5-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01uur44minuteneenentwintigdroogKorting JBL Flip 5 Roze Draagbare... Walmart $ 119,99 $ 79 Visie JBL JBLFLIP5BLKAM FLIP 5... Amazone Prime $ 105 Visie JBL Lifestyle Flip 5 Draagbare... Zoetwatergeluid $ 129,95 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen