Een nieuw Gmail-account maken

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Er zijn veel redenen waarom u misschien wilt weten hoe u een nieuw Gmail-account kunt maken.

Voor veel webgebruikers is Gmail is e-mail. Het is een van de beste e-mailservices die er zijn, niet alleen wat betreft de functies en bruikbaarheid, maar ook omdat het een zeer royale 15 GB gratis opslagruimte biedt voor consumenten (hoewel dit nu wordt gedeeld met andere Google-services), met meer beschikbaar voor als slechts $ 1,99 per maand. Er professioneler uitzien dan uw gemiddelde Yahoo- of Hotmail-account helpt zeker ook. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je die ruimte hebt gevuld, of als je gewoon zin hebt in een nieuwe start, is het ongelooflijk eenvoudig om een ​​nieuw Gmail-account aan te maken. Misschien ben je een nieuw bedrijf begonnen en heb je een nieuw professioneel klinkend adres nodig, of misschien is je naam veranderd en heb je je e-mailadres nodig om dat weer te geven? Nieuwkomers bij Android zullen merken dat ze een Gmail-adres nodig hebben om in te loggen en ook aan de slag te gaan.

Wat de reden ook is, hier leest u precies hoe u een nieuw Gmail-account kunt maken.

Een nieuw Gmail-account maken

een. Ga naar de aanmeldingspagina van Google. Dit is bij http://accounts.google.com/signup , en het is ook heel gemakkelijk te vinden via de zoekfunctie, zoals je zou verwachten van een Google-product.

(Afbeelding tegoed: Google)

2. Google vraagt ​​je om wat vrij basale informatie in te voeren om je Gmail-account te openen: uw voornaam, achternaam, de gewenste gebruikersnaam en een wachtwoord (twee keer getypt om er zeker van te zijn dat het geen typefouten bevat).

Hoewel er geen regel is dat je je echte naam moet gebruiken, zoals bij Facebook, moet je er rekening mee houden dat dit is hoe de ontvangers van je e-mails je zullen zien.

beste vpn-locaties voor oorlogsgebied

(Afbeelding tegoed: Google)

3. Mensen grijpen sinds 2004 Gmail-adressen, dus tenzij je naam echt ongebruikelijk is, is het enorm onwaarschijnlijk dat je het droomadres voornaamachternaam@gmail.com krijgt bij je eerste poging.

Creatief denken. probeer ik inclusief een initiaal, uw beroep of een reeks cijfers die u bijblijft , maar vermijd alles dat nuttig kan zijn voor cybercriminelen die uw gegevens willen stelen voor phishing-pogingen.

(Opmerking: Gmail negeert punten in e-mailhandvatten, dus 'john.smith', 'joh.nsmith' en 'johnsm.ith' zouden uiteindelijk allemaal gelijk zijn aan 'johnsmith@gmail.com'.)

Klik buiten het vak wanneer u de gebruikersnaam heeft gewijzigd. Doe dat vaak genoeg, en uiteindelijk zal de waarschuwing dat er al een e-mailadres bestaat (zie screenshot hieronder) verdwijnen. Dat betekent dat het beschikbaar is en voor het oprapen ligt.

Mogelijk moet u uw identiteit bevestigen door Google uw telefoonnummer te geven voor een tweefactorauthenticatiecode.

(Afbeelding tegoed: Google)

Vier. Je bent in! Nu hoef je alleen nog een paar details in te vullen voordat je je glimmende nieuwe Gmail-account kunt gaan gebruiken.

Merk op dat deze keer twee van de vakken optioneel zijn. U hoeft uw telefoonnummer of herstel-e-mailadres niet in te vullen als u dat niet wilt , hoewel dit laatste een verstandige voorzorgsmaatregel lijkt om toekomstige uitsluitingen te voorkomen.

Mogelijk wordt u ook gevraagd om uw telefoonnummer te gebruiken met uw account - klik gerust op Overslaan. U kunt hier later op terugkomen.

(Afbeelding tegoed: Google)

5. Het is gemakkelijk om door de algemene voorwaarden van Google te bladeren en gewoon de twee verplichte vakjes aan te vinken - dat u akkoord gaat met de regels van Google en ermee instemt dat uw informatie wordt verwerkt volgens het privacybeleid - maar er zijn eigenlijk een paar extra aanpassingen beschikbaar.

(Afbeelding tegoed: Google)

Vouw het vervolgkeuzemenu 'Meer opties' uit net boven de selectievakjes en u kunt de personalisatie van advertenties stoppen en voorkomen dat uw app-, web- en YouTube-geschiedenis worden gekoppeld aan uw nieuwe account als u dat wilt.

Uw pagina kan er anders uitzien, afhankelijk van de regels in uw land.

(Afbeelding tegoed: Google)

6. Je hebt nu een Google-account gemaakt - en daarmee je gratis Gmail-adres.

(Afbeelding tegoed: Google)

7. Om met Gmail aan de slag te gaan, gaat u naar de Gmail-website in uw browser, of klik op het pictogram 'Google apps' in de rechterbovenhoek van een Google-service en selecteer Gmail .

(Afbeelding tegoed: Google)

Meer Gmail-tips

 1. Gmail gebruiken — essentiële tips en trucs
 2. Een nieuw Gmail-account maken
 3. Hoe u uw Gmail-account kunt verwijderen
 4. Uitloggen bij Gmail
 5. Hoe u uw naam in Gmail kunt wijzigen
 6. Hoe e-mails in Gmail te blokkeren
 7. Hoe e-mail terug te halen in Gmail
 8. Alles markeren als gelezen in Gmail
 9. Hoe alle e-mails in Gmail te verwijderen
 10. Mappen maken in Gmail
 11. Prullenbak legen in Gmail
 12. Hoe u uw wachtwoord in Gmail kunt wijzigen
 13. E-mail archiveren in Gmail
 14. Hoe de donkere modus van Gmail te activeren
 15. Hoe u de tweefactorauthenticatie van Gmail op uw bureaublad inschakelt
 16. Hoe stel je Gmail two-factor authenticatie (2FA) in op je telefoon
De beste deals voor laptops en Chromebook-laptops van vandaag MacBook Air M1 Apple Macbook Air (M1 2020) Amazone $ 799 Weergave Bekijk alle prijzen Deal eindigtzo 28 novemberKorting ASUS ROG-SE G14... Asus ROG SE G14 Walmart $ 1.099,99 $ 1,037,77 Weergave Bekijk alle prijzen MSI - GF65 THIN 15.6' Gaming... MSI GF65 Beste koop $ 999,99 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Microsoft - Surface-laptop 4... Microsoft Surface-laptop 4 Beste koop $ 899,99 $ 699,99 Weergave Bekijk alle prijzen Chromebook Duet 3 Lenovo Ideapad Duet Chromebook Lenovo VS $ 229,99 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Google Pixelbook Go -... Google Pixelbook Go Amazone $ 649 $ 599 Weergave Bekijk alle prijzen MacBook Pro 2021 Apple MacBook Pro 14-inch (2021) Amazone $ 1.949 Weergave Bekijk alle prijzen Deal eindigtzo 28 novemberAanbevolen verkoper HP Spectre x360 Convertible... HP Spectre x360 (2021) HP (VS) $ 828,99 Weergave Bekijk alle prijzen Microsoft Surface Pen Poppy... Microsoft Surface Pro X Walmart $ 419,99 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Dell XPS 13 laptop - met 11e... Dell XPS 13 (9310) Dell $ 949,99 $ 799,99 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen