Hoe meerdere contacten op de iPhone te verwijderen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Als u weet hoe u meerdere contacten op de iPhone tegelijk kunt verwijderen, bespaart u enorm veel tijd, omdat u met de traditionele methode alleen elk contact afzonderlijk kunt verwijderen.

Dus of je nu van plan bent je iPhone door te geven aan een familielid of je per ongeluk je contactenlijst met een vriend hebt gesynchroniseerd en je afvraagt ​​of er een manier is om al die extra namen te verwijderen, we hebben goed nieuws voor je.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel de methode die we zullen uitleggen enigszins lastig is, heeft het nog steeds de voorkeur boven het afzonderlijk verwijderen van contacten. Het beste is dat je niet alleen meerdere iPhone-contacten verwijdert in de helft van de tijd die je handmatig zou doen, maar dat je ook een behoorlijke hoeveelheid opslagruimte op je apparaat vrijmaakt.

Hieronder hebben we een stapsgewijze handleiding voor het in één keer verwijderen van meerdere contacten op de iPhone. Voordat we beginnen met het proces, moet u er echter voor zorgen dat u zich in de buurt van een desktopcomputer bevindt (het maakt niet uit of deze op macOS of Windows draait) en dat u van tevoren een iCloud-account hebt ingesteld. Klaar? Oké, laten we beginnen.

oculus quest 2 games gratis

Hoe meerdere contacten op de iPhone tegelijk te verwijderen

een. Ga naar icloud.com in uw browser en log in op uw iCloud-account .

comfortabele hardloopschoenen voor dames

(Afbeelding tegoed: Apple)

twee . Mogelijk moet u: voer een 6-cijferige tweefactorauthenticatiecode in . Dit zou op uw iPhone moeten worden weergegeven.

(Afbeelding tegoed: Apple)

3 . Als u een privécomputer gebruikt, selecteer Vertrouwen in het venster 'Deze browser vertrouwen'. Op die manier wordt u de volgende keer dat u inlogt niet gevraagd om een ​​verificatiecode in te voeren.

(Afbeelding tegoed: Apple)

4 . Ga je gang en klik op het pictogram 'Contacten', zoals weergegeven in de onderstaande schermafbeelding.

black friday smart tv-verkoop

(Afbeelding tegoed: Apple)

stoom op xbox series x

5 . Je zou nu in staat moeten zijn om uw lijst met contactpersonen bekijken, die momenteel is opgeslagen in uw iCloud. Nu kunt u de contacten selecteren die u wilt verwijderen.

Als je een Windows-computer gebruikt, ga je gang en houd Ctrl . ingedrukt terwijl u uw muis gebruikt om zoveel contacten te selecteren als u wilt (hierdoor kunt u de contacten overslaan die u wilt behouden). En als je een groot stuk wilt selecteren, houd Shift ingedrukt en selecteer het eerste contact en het laatste contact dat u wilt verwijderen .

Op een macOS-computer, houden de Opdracht sleutel terwijl u elk contact selecteert dat u wilt verwijderen.

De geselecteerde contacten moeten aan de rechterkant van het scherm worden weergegeven.

Cyber ​​Monday Apple Watch-deals

(Afbeelding tegoed: Apple)

6 . Als u tevreden bent met uw keuze, selecteer het kleine instellingenpictogram in de linker benedenhoek en klik op 'Verwijderen'. Als alternatief, voel je vrij om gewoon druk op de Delete-toets (Del) op Windows of op de Backspace-toets op een Mac.

Bevestig vervolgens uw keuze met klikken op 'Verwijderen' nogmaals in een pop-upvenster.

Alstublieft! Je bent helemaal klaar.

(Afbeelding tegoed: Apple)

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over12uur41minuten35droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen