Zoom verwijderen

(Afbeelding tegoed: zoomen)

Op zoek naar hoe je Zoom kunt verwijderen? Ondanks de recente stijging van de populariteit van de videoconferentiesoftware en veel mensen die thuis blijven leren hoe Zoom te gebruiken , je hebt misschien besloten dat het niets voor jou is en je hebt een van de vele gekozen Zoomalternatieven.

Of je Zoom nu hebt gedownload voor een eenmalige vergadering, niet meer hoeft te bellen of hebt besloten om een ​​andere te gebruiken beste videochat-apps om in contact te blijven, kun je met Zoom stoppen wanneer je maar wilt.nuldraad in lichtschakelaar
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Misschien vind je het leuk om Zoom te gebruiken, maar maak je je zorgen over het verzamelen van persoonlijke gegevens over jou om te delen met adverteerders. Hoewel het zijn privacybeleid heeft gewijzigd om te vermelden dat: Zoom verkoopt geen gebruikersinformatie , besluiten toch op de een of andere manier hun accounts te verwijderen.

Maar voordat u leert hoe u Zoom kunt verwijderen, moet u overwegen of er dingen zijn die u aan uw kant kunt doen om u de gemoedsrust te geven die u zoekt met betrekking tot accountbeveiliging. Met Zoom kun je end-to-end-chatcodering inschakelen, vergaderingen met een wachtwoord beveiligen en deelnemers uitschakelen om het scherm op te nemen. Uitchecken zoom.us/security voor meer tips om je Zoom-activiteit veilig te houden.

Meer Zoom-handleidingen

Zoom gebruiken
Een Zoom-vergadering opzetten
Hoe deel te nemen aan een Zoom-vergadering
Hoe deel je je scherm op Zoom
Hoe iedereen op Zoom te zien
Hoe te chatten in Zoom
Karaoke doen op Zoom
Snapchat-filters gebruiken op Zoom

Als u op zoek bent naar alternatieve videochatplatforms, hebben we de voor- en nadelen van Zoom versus Google Hangouts . Zoom is beter als je deel uitmaakt van een grote groep mensen die samenkomt voor online videogesprekken. Hangouts is daarentegen de superieure optie voor kleinere groepen die langere tijd in chats willen doorbrengen.

De Houseparty-app is een andere populaire optie voor videogesprekken, vooral ook op mobiele apparaten. Het is goed voor jongere gebruikers die trivia-spellen met vrienden willen spelen. Hier is hoe Houseparty te gebruiken als het klinkt als iets dat je zou willen proberen nadat je hebt ontdekt hoe je Zoom kunt verwijderen.

Nog een laatste ding: er zijn enkele complicaties voor degenen die zich afvragen hoe ze Zoom op hun Mac-computer kunnen verwijderen. EEN Twitter-gebruiker ontdekt het Zoom macOS-installatieprogramma voert bepaalde bestandsinstallaties automatisch uit, wat betekent dat het moeilijker kan zijn om Zoom volledig van uw apparaat te verwijderen. Gelukkig is er een oplossing; lees verder om te zien hoe het werkt.

Hier leest u hoe u Zoom en uw Zoom-account op uw apparaten kunt verwijderen.

Zoom verwijderen

    Stap 1:Verwijder eerst je Zoom-account via de stappen 2-5.Stap 2:Log in op de Zoom-webportaal .Stap 3:Klik op Accountbeheer > Account profiel .Stap 4:Klik op 'Mijn account beëindigen'.Stap 5:Klik op 'Ja' om te bevestigen dat je je Zoom-account wilt verwijderen.

best klinkende draadloze gamingheadset

(Afbeelding tegoed: zoomen)

Nadat je je account hebt verwijderd, kun je doorgaan en de Zoom-app van je apparaten verwijderen. Zo doe je het op elk apparaat:

Hoe u Zoom op uw iPhone, Android-telefoon of iPad kunt verwijderen

Om de Zoom-app op je telefoon of iPad te verwijderen, moet je eerst zorgen dat je bent uitgelogd van je Zoom-account.

Druk op een iPhone of iPad lang op het Zoom-app-pictogram op uw startscherm. Klik op 'App verwijderen' onderaan het pop-upmenu om Zoom te verwijderen.

Open op een Android-telefoon de app Instellingen, tik op Apps en meldingen en klik vervolgens op Alle apps weergeven. Scroll totdat je Zoom ziet en tik erop. Selecteer Installatie ongedaan maken om Zoom te verwijderen.

Hoe Zoom op Mac te verwijderen

Om de Zoom-app op je Mac te verwijderen, moet je ervoor zorgen dat je bent uitgelogd van je Zoom-account.

Open de Zoom-desktoptoepassing en selecteer zoom.us in het menu bovenaan uw scherm. Klik op Zoom verwijderen en selecteer 'OK' om de Zoom-desktoptoepassing en al zijn bestanden te verwijderen.

Als je macOS-versie 4.4.53909.0617 en lager (die enkele jaren oud is) gebruikt, bekijk dan t zijn Zoom-ondersteuningsartikel voor gedetailleerde stappen voor het verwijderen van Zoom op uw Mac.

Hoe Zoom op Windows te verwijderen

Om Zoom op een Windows-computer te verwijderen, klikt u op het Windows-pictogram en klikt u op apps als u Zoom niet ziet in de lijst met snelkoppelingen.

Scroll naar beneden tot je Zoom vindt en klik met de rechtermuisknop op Zoom starten. Selecteer Installatie ongedaan maken in het pop-outmenu.

Black Friday-deals op fitbits

Zoek Zoom in het venster dat verschijnt en klik op Installatie ongedaan maken. Klik op 'Ja' om Zoom op Windows te verwijderen.

De beste webcam-deals van vandaag - voorraad wordt elke 30 minuten gecontroleerd: Weinig voorraad Microsoft LifeCam HD-3000 Walmart $ 26,16 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 Logitech HD-webcam C310 Amazone $ 99 $ 27,98 Visie Logitech HD-webcam C310 Microsoft LifeCam HD-3000 -... Dell $ 32,99 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 - Webcamera...Microsoft LifeCam HD-3000 - Webcamera - kleur - 1280 x 720 - audio - USB 2.0 Microsoft LifeCam HD-3000 -... Lenovo VS $ 39,95 Visie Microsoft LifeCam HD-3000 - webcam LifeCam HD-3000 Microsoft VS $ 39,95 Visie LifeCam HD-3000 Logitech - C920S HD-webcam Beste koop $ 59,99 Visie Logitech - C920S HD-webcam Logitech C920e HD 1080p... nietjes $ 69,99 Visie Logitech C920e HD 1080p-webcam, 2...Logitech C920e HD 1080p Webcam, 2 Megapixels, Zwart (960-001384) Logitech C922 Pro-stream... Focuscamera $ 74,99 Visie Logitech C922 Pro Stream 1080p-webcam...Logitech C922 Pro Stream 1080p-webcam in zwart Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen