Hoe FL Studio (Fruity Loops) te downloaden

(Afbeelding tegoed: afbeeldingslijn)

FL Studio, voorheen bekend als Fruity Loops, is één van de meest populaire Digital Audio Workstation (DAW) suites op aarde. Het is een compleet pakket voor muziekproductie, met behulp van een toegankelijke interface om u te laten componeren, arrangeren, opnemen, bewerken, mixen en masteren van muziek op een professioneel niveau. Als je audio moet bewerken, wil je FL Studio downloaden.

De grootste kracht van de software is zijn veelzijdigheid. Er zijn vier verschillende edities van Windows en MacOS, variërend van de $ 99 Fruity Edition - ideaal voor de slaapkamer musici en hobbyist editors - naar de $ 499 All Plugins Editions, de ultieme tool voor de productie van professionals.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Er is ook een gratis proefversie van FL Studio die u voor onbepaalde tijd kunt downloaden en gebruiken; het is gelijk aan de Producer Edition van $ 199 met alle beschikbare plug-ins, en laat je projecten renderen naar WAV, MIDI, MP3 en OGG. Instrumentvoorinstellingen kunnen echter niet worden opgeslagen in de gratis proefversie en sommige instrumenten zijn niet volledig geregistreerd. Als zodanig is het de moeite waard om een ​​van de volledige versies te kopen als je serieus aan de slag wilt met je audiobewerking.

Hier leest u hoe u FL Studio downloadt en wat u kunt doen met deze immens populaire DAW.

Waar FL Studio downloaden

Ongeacht welke versie je wilt, downloaden FL Studio je moet beginnen met het op weg naar de website van Image-Line, waar je versies voor zowel Windows en MacOS vinden.

FL Studio is niet beperkt tot computers, want er zijn ook mobiele versies van de app die u kunt downloaden. De prijzen variëren per platform, waarbij de Android-versie van FL Studio Mobile $ 15 kost en de iOS-versie beschikbaar is voor $ 14. FL Studio Mobile kan ook op een pc worden geïnstalleerd vanuit de Windows Store, maar als je een laptop of pc gebruikt, raden we in plaats daarvan een van de desktopversies aan.

Wat u kunt doen met FL Studio

FL Studio's mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, omdat alle versies van deze elite muziek creatie software mogelijk voor iedereen om hun creatieve jeuk krabben. Je kunt de DAW gebruiken om instrumenten en zang op te nemen, nummers track voor track op te delen en te componeren, beats en effecten toe te voegen, je creaties te mixen en masteren en nog veel, veel meer.

De verschillende prijsklassen van FL studio mogelijk voor iedereen om de perfecte versie op hun budget te vinden, en de uitgebreide demo-versie kunt up-and-coming creatieven werken aan muziekprojecten zonder zorgen.

De beste Image-Line FL Studio 20-deals van vandaag 126 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt overtwintiguur33minuten18droog Beeldlijn FL Studio 20... Zoetwatergeluid $ 99 Visie FL Studio 20 Fruitige Editie... Amazone Prime $ 99 Visie Korting Image-Line FL Studio 20... Walmart $ 139 $ 99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen