Hoe Google Chrome te downloaden

(Afbeelding tegoed: toekomst)

de beste telefoon van dit moment

Wilt u weten hoe u Google Chrome downloadt? Dat is niet verwonderlijk, aangezien het de meest populaire webbrowser op de planeet, met naar schatting twee derde van de internetgebruikers die naar Chrome kijken voor al hun browsebehoeften.

En daar zijn goede redenen voor. Chrome is niet alleen beschikbaar op Windows, Linux, macOS, iOS en Android voor platformonafhankelijk gebruik, maar het is ook ontworpen om snel en licht te zijn op alle platforms.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Chrome is ook enorm aanpasbaar, met een hele reeks add-ons die beschikbaar zijn om de browse-ervaring aan uw persoonlijke smaak aan te passen. We hebben zelfs een lijst met de beste Google Chrome-extensies voor je.

Voordat je dat stadium kunt bereiken, moet je natuurlijk de browser in handen krijgen. Hier leest u waar en hoe u Google Chrome kunt downloaden.

Hoe Google Chrome te downloaden: De browser downloaden

een. Het lijkt misschien contra-intuïtief, maar je hebt een andere webbrowser nodig om de Google Chrome-webbrowser te downloaden.

Gelukkig werkt elke browser op uw computer, dus start Safari (macOS), Edge (Windows 10), Firefox of een andere browser op en ga naar de Google Chrome-downloadpagina .

Krediet: Alan Martin

twee. Er zijn twee grote blauwe dozen met Chrome downloaden erop geschreven. Klik op een van beide, maar zorg ervoor dat u verwijder het vinkje bij crashrapporten als je niet wilt bijdragen aan de crowdsourced bugfixing-inspanningen van de browser.

Krediet: Alan Martin

3. Uw download zou automatisch moeten starten, maar als er niets lijkt te gebeuren, klikt u op de Chrome handmatig downloaden tekst.

Krediet: Alan Martin

Chrome downloaden: waar vind je het installatieprogramma

Waar het Chrome-installatieprogramma wordt gedownload, hangt af van uw besturingssysteem. De gemakkelijkste manier om het te vinden, is door naar de downloadgeschiedenis van uw browser te gaan en het bestand van daaruit te openen, maar als u niet zeker weet hoe, kunt u het als volgt op uw computer vinden.

hoe nbc online te bekijken

Krediet: Alan Martin

een. Standaard kunt u uw gedownloade bestanden op Windows 10 vinden door Snelle toegang te openen ( druk op de Windows-toets + E ) en 'Downloads' te selecteren. U kunt ook in de browser die u hebt gebruikt om Chrome te downloaden, druk op Ctrl + J om de map Downloads te openen.

Dubbelklik op het .exe-bestand van het Chrome-installatieprogramma en de browser begint met installeren.

Krediet: Alan Martin

twee. MacOS-downloads gaan ondertussen naar de downloadmap in het Dock (het pictogram is een blauwe map met een pijl-omlaag erop) of, als je het daar niet hebt, in het zijpaneel Favorieten in een Finder-venster. Open het .dmg-bestand , sleep het Chrome-pictogram naar de map Programma's en de browser wordt geïnstalleerd.

De beste deals voor Chromebook-laptops van vandaag Verlaagde prijs Acer Convertible Chromebook... Amazone Prime $ 207,97 $ 191,67 Visie Acer Spin 311 11.6'... Walmart $ 210 Visie Acer Chromebook Spin 311... Beste koop $ 248,99 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen