Hoe offline Google Maps te downloaden

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Als je een avontuurlijk type bent, is het erg handig om te weten hoe je offline kunt downloaden Google Maps . Maak je geen zorgen als je niet zeker weet hoe je dit moet doen, we zijn er om je door het proces te helpen.

Google Maps is een uiterst handig navigatiehulpmiddel bij het verkennen van onbekende steden of het proberen een specifieke bestemming te bereiken. Het kan echter zijn dat u een routebeschrijving nodig heeft, maar met een slecht of afwezig signaal, dat is waar offline kaarten echt van pas kunnen komen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

U moet natuurlijk kaarten vooraf downloaden voor offline gebruik. Als je weet dat je je op onbekend terrein gaat begeven, zorg er dan voor dat je de tijd neemt om vooraf een kaart van het gebied te downloaden, voor het geval je hulp nodig hebt om je te oriënteren.

Hieronder vindt u een eenvoudig te volgen handleiding voor het downloaden van offline Google Maps.

Hoe offline google maps te downloaden

Om offline kaarten te downloaden heeft u de Google Maps-app op uw iOS- of Android-apparaat nodig. Zodra je de app hebt geïnstalleerd, kun je als volgt offline google maps downloaden:

een. In de Google Maps-app, zoek naar de locatiekaarten die u wilt downloaden . U moet zoeken naar een groter gebied of een grotere stad in plaats van naar een specifieke locatie.

(Afbeelding tegoed: Google)

twee. als jij tik op de naam van de locatie onderaan het scherm , het zal uitbreiden om het volledige scherm in te nemen en u aanvullende informatie te geven.

(Afbeelding tegoed: Google)

3. In de rechterbovenhoek bevindt zich een knop die bestaat uit drie stippen, druk erop om extra opties weer te geven .

(Afbeelding tegoed: Google)

Vier. Vanuit het pop-upmenu, selecteer Download offline kaart .

(Afbeelding tegoed: Google)

5. Kies welk gebied u wilt downloaden. Google Maps toont u nu het exacte gebied van de kaarten die zullen worden gedownload. U kunt het gebied van de kaarten die worden gedownload vergroten of verkleinen door in of uit te zoomen. De app geeft aan dat er veel meer opslagruimte nodig is.

(Afbeelding tegoed: Google)

6. De laatste stap is op de downloadknop drukken . Je download begint nu, met een voortgangsbalk die op het scherm verschijnt. Gebruik de app zoals u gewend bent om toegang te krijgen tot uw gedownloade kaarten. Wanneer offline zullen alle gedownloade kaarten verschijnen.

(Afbeelding tegoed: Google)

En dat is het. Maar we hebben andere handige handleidingen voor Google Maps, zoals: afstand meten met Google Maps , hoe een speld in Google Maps te laten vallen, locatie delen in Google Maps en hoe de donkere modus van Google Maps in te schakelen . Bekijk ze als je meer wilt van de service en app van Google.

De beste Google Pixel 4a-deals van vandaag Google Pixel 4a Google winkel $ 349 Visie Google Pixel 4a (4G) G025N ... Amazone $ 595 Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen