Hoe WhatsApp Messenger te downloaden

(Afbeelding tegoed: WhatsApp)

WhatsApp Messenger is de populairste berichten-app ter wereld, met meer dan 2 miljard mensen die het gebruiken om in contact te blijven met vrienden, familie en verschillende sociale connecties.

De Covid-pandemie heeft die populariteit alleen maar vergroot, waarbij het gebruik tot 40 procent toenam, omdat mensen over de hele wereld voor lange tijd thuis waren.beste originele shows op pauw
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Pandemie of niet, het is gemakkelijk om de populariteit van WhatsApp te begrijpen. De service, die sinds 2014 eigendom is van Facebook, biedt versleutelde sms-berichten en belooft een privacylaag voor al uw communicatie.

Andere functies zijn in de loop der jaren aan de app toegevoegd, waaronder bellen via wifi en multimedia-ondersteuning. WhatsApp blinkt vooral uit in het beheren van groepschats, waardoor je in één keer met geselecteerde contacten kunt communiceren. En dat alles is helemaal gratis - WhatsApp brengt geen kosten in rekening voor het gebruik van de berichtenservice.

  • Beste versleutelde berichten-apps
  • De beste FaceTime-alternatieven voor Android-telefoons
  • WhatsApp-updates : Laatste nieuws, upgrades en functies

Wil je berichten versturen met WhatsApp? Je moet de app eerst op je smartphone downloaden. Gelukkig is het vrij eenvoudig om WhatsApp Messenger gratis te downloaden. Hier vind je de app.

Waar WhatsApp Messenger te downloaden

WhatsApp is in de eerste plaats een manier om verbonden te blijven op je mobiele telefoon, dus natuurlijk hebben zowel Google als Apple WhatsApp in hun respectievelijke app stores. Maar je bent niet beperkt tot een Android-telefoon of iPhone om WhatsApp te gebruiken - het bedrijf maakt ook een versie voor Mac en Windows-pc's. (Je moet wel WhatsApp op je telefoon hebben om ook de desktopversie te gebruiken.)

Er is geen speciale versie van WhatsApp voor de iPad. In plaats daarvan moet je WhatsApp openen via een browser op de tablet van Apple, en zelfs dan moet je je iPad nog steeds aan een iPhone koppelen om de app te gebruiken.

Wat je kunt doen met WhatsApp

Zodra je WhatsApp hebt geïnstalleerd, is het instellen een redelijk eenvoudig proces. Raadpleeg onze handleiding over het gebruik van WhatsApp , met tips om aan de slag te gaan en overzichten van alle functies zoals berichten, groepschats, spraakoproepen en meer.

WhatsApp krijgt altijd nieuwe functies via updates, dus het is belangrijk om je versie van WhatsApp up-to-date te houden. Recente toevoegingen bevatten een donkere modus en WhatsApp is ook van plan om een ​​echte modus voor meerdere apparaten toe te voegen. Andere nieuwe functies waren onder meer geanimeerde stickers, aangezien WhatsApp te maken krijgt met meer concurrentie van rivaliserende apps, zoals de ingebouwde Berichten-app van iOS.

WhatsApp kan gecodeerde berichten bevatten, maar de connectie met Facebook betekent dat je nog steeds waakzaam moet zijn over privacy, gezien de vlekkerige staat van dienst van laatstgenoemde als het gaat om het beschermen van de persoonlijke gegevens van zijn gebruikers. WhatsApp kan bijvoorbeeld de schuld hebben dat uw telefoonnummer wordt weergegeven in de zoekresultaten van Google, hoewel er manieren zijn om uw nummer te laten verwijderen.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagenelfuur35minutenVier vijfdroogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen