Prullenbak legen in Gmail

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Gmail geeft je veel gratis opslagruimte, maar het is nog steeds uiteindelijk beperkt. Als u de bovengrens bereikt (een limiet die wordt gedeeld met Google Foto's en Drive, onthoud), dan zullen e-mailberichten die naar u worden verzonden, gaan stuiteren, en dat is een enorm probleem.

Je zou kunnen denken dat het verwijderen van e-mails zal helpen, en uiteindelijk zal het dat ook doen. Het probleem is dat e-mailberichten en threads die in Gmail zijn verwijderd, 30 dagen in het virtuele vagevuur blijven voor het geval je van gedachten verandert. Als je nu die extra ruimte nodig hebt, kun je de prullenbak in Gmail als volgt legen. • 10 handige Gmail-functies (en hoe ze te gebruiken)
 • De beste Android-telefoons

1. Ga naar Gmail

Zoals bij alle Gmail-zelfstudies, begint dit met een bezoek aan Gmail.com . Vervolgens wilt u het paneel aan de linkerkant uitbreiden door op de tekst te drukken die ik heb gemarkeerd in de bovenstaande afbeelding met de tekst Meer.

Krediet: Alan Martin

2. Scroll naar beneden naar Prullenbak

Deze uitbreiding voegt nog een paar bits toe waar je naartoe kunt navigeren. Dat is inclusief Prullenbak, dus scrol daar naar beneden en klik erop.

Krediet: Alan Martin

3. Controleer uw verwijderde e-mails

 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Huh, het blijkt dat ik behoorlijk conservatief ben geweest in het verwijderen van e-mails. Desalniettemin, scan er snel doorheen en zorg ervoor dat er hier niets is dat niet zou moeten zijn.

Als je er vrij zeker van bent dat je alle e-mailberichten en discussies in de prullenbak wilt verwijderen, druk je op de tekst bovenaan de pagina met de tekst Prullenbak nu leegmaken.

Krediet: Alan Martin

4. Bevestig dat je zeker weet dat deze e-mails moeten worden verwijderd

Aangezien dit een stap is die niet ongedaan kan worden gemaakt, wil Gmail ervoor zorgen dat u weet wat u doet. Als je helemaal zeker bent van het verwijderen van deze e-mailberichten en discussielijnen, ga je gang en druk je op OK.

Krediet: Alan Martin

zal xbox series x opnieuw bevoorraden

5. Je Gmail-prullenbak is nu leeg

Als dat is gegaan zoals verwacht, ontvang je een kleine melding onder aan het scherm met de melding Alle berichten zijn verwijderd.

Nu is het aan jou om te beslissen of je meer moet verwijderen. Je kunt snel zien hoeveel ruimte je nog hebt door naar de onderkant van de pagina te scrollen, waar Gmail een lopende telling bijhoudt, zoals gemarkeerd in de onderstaande afbeelding.

Krediet: Alan Martin

Meer Gmail-tips

 1. Gmail gebruiken — essentiële tips en trucs
 2. Een nieuw Gmail-account maken
 3. Hoe u uw Gmail-account kunt verwijderen
 4. Uitloggen bij Gmail
 5. Hoe u uw naam in Gmail kunt wijzigen
 6. Hoe e-mails in Gmail te blokkeren
 7. Hoe e-mail terug te halen in Gmail
 8. Alles markeren als gelezen in Gmail
 9. Hoe alle e-mails in Gmail te verwijderen
 10. Mappen maken in Gmail
 11. Prullenbak legen in Gmail
 12. Hoe u uw wachtwoord in Gmail kunt wijzigen
 13. E-mail archiveren in Gmail
 14. Hoe de donkere modus van Gmail te activeren
 15. Hoe u de tweefactorauthenticatie van Gmail op uw bureaublad inschakelt
 16. Hoe stel je Gmail two-factor authenticatie (2FA) in op je telefoon
De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen01uur36minuten04droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen