Twitch twee-factor-authenticatie inschakelen

Twitch biedt zijn gebruikers sinds 2015 twee-factor-authenticatie (2FA) aan, waardoor klanten hun accounts verder kunnen versterken door twee vormen van verificatie te vereisen om in te loggen.

Als je 2FA hebt ingesteld, zal het voor een hacker of grappenmaker veel moeilijker zijn om in te breken in je Twitch-account of deze over te nemen, zelfs als de aanvaller je gebruikersnaam en wachtwoord heeft.  • Ultieme gids voor Twitch: de tips, trucs en uitrusting die je nodig hebt
  • De beste gaming-pc's die je kunt kopen
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het inschakelen van tweefactorauthenticatie op Twitch is niet verplicht, maar wordt aanbevolen voor diegenen die hun accounts zo veilig mogelijk willen houden. Hier leest u hoe u het instelt.

MEER: De ultieme gids voor Twitch-streaming

1. Ga naar Twitch.tv en selecteer Instellingen uit het vervolgkeuzemenu onder uw gebruikersnaam.

galaxy tab a7 lite recensie

2. Selecteer Beveiliging en privacy.

3. Selecteer 'Twee-factor-authenticatie instellen'.

4. Voer uw wachtwoord in.

verwijder windows updates windows 10

5. Voer uw telefoonnummer in.

6. Voer de verificatiecode in die u als sms hebt ontvangen.

7. Activeer authenticator-app-verificatie
Je hebt ook de mogelijkheid om je account verder te beveiligen met een authenticator-app. We hebben de Google Authenticator-app gebruikt die te vinden is in de app-stores van Google Play en Apple, maar elke authenticator-app is voldoende.

Selecteer Activeren in de optie Authenticator App en er verschijnt een QR-code op uw scherm. Scan het met je telefoon en selecteer Twitch (als je andere apps in de authenticator hebt). Voer de code in die de app je geeft en je bent klaar.

8. U bent helemaal klaar: twee-factor-authenticatie is nu ingeschakeld voor uw account. Inloggen op Twitch vereist nu zowel een wachtwoord als een mobiele verificatiecode. Voel je vrij om terug te gaan naar verslindende uren van Let's Plays met de gemoedsrust dat je account nu een beetje veiliger is.

De beste Alienware Aurora R10-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen10uur36minuten58droog Alienware Aurora Ryzen... Dell $ 1.049,99 Visie Dell Alienware Aurora R10... Walmart $ 1.879 Visie Alienware Aurora R10 Gaming... Amazone Prime $ 3.499 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen