Chrome-bladwijzers exporteren

Krediet: tanuha2001 / Shutterstock.com

U moet weten hoe u Chrome-bladwijzers exporteert als u van Chrome naar een andere browser overschakelt. Anders moet je al die opgeslagen sites in je nieuwe browser bezoeken en ze helemaal opnieuw bookmarken, wat niemand leuk vindt.

Gelukkig is het niet moeilijk om uw Chrome-bladwijzers te exporteren naar een andere webbrowser, zoals Mozilla Firefox of Microsoft Edge, zodat al uw opgeslagen sites worden overgedragen en klaar zijn voor toegang.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Houd er echter rekening mee dat u Chrome-bladwijzers alleen kunt exporteren in de desktopversie van de browser en niet in de mobiele app voor Android en iOS.

In onze onderstaande gids laten we u de gemakkelijkste manier zien om al uw Chrome-bladwijzers te exporteren en te importeren in Firefox of Edge.

Als u van plan bent de andere kant op te gaan en van een van die browsers naar Chrome (of terug naar Chrome) over te schakelen, leggen we ook uit hoe u bladwijzers in Chrome importeert.

Chrome-bladwijzers exporteren naar Firefox en Edge

1. Open de Chrome-desktopbrowser en klik op de menuknop met drie stippen in de rechterbovenhoek. Beweeg uw muis naar Bladwijzers en selecteer Bladwijzerbeheer uit het zijmenu.

U kunt de Chrome-bladwijzermanager ook openen door: op Ctrl+Shift+O . drukken op je toetsenbord.

Surface Pro 9 releasedatum

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Wanneer de bladwijzermanager wordt geopend, klik op de knop met drie stippen in de rechterbovenhoek en kies Bladwijzers exporteren.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Dit opent een vak Opslaan als waarmee u exporteer uw Chrome-bladwijzers als een HTML-bestand. Standaard heet dit bladwijzers [datum van vandaag], maar je kunt het desgewenst hernoemen.

ps5 digitale editie beste koop

Kies een map om uw bladwijzerbestand naar te exporteren, en klik op Opslaan .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Vier. Om uw Chrome-bladwijzers in Firefox te importeren, klik op de drieregelige menuknop in de rechterbovenhoek van die browser en kies Bladwijzers , dan Beheer bladwijzers.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Klik op de knop Importeren en back-up maken en kies Bladwijzers importeren uit HTML. Zoek en selecteer het HTML-bestand dat u in stap 3 hebt opgeslagen en klik op Openen om uw Chrome-bladwijzers te importeren.

Deze verschijnen in een nieuwe bladwijzermap met de naam Van Google Chrome.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. Om uw Chrome-bladwijzers in Microsoft Edge te importeren, klik op de menuknop met drie stippen in de rechterbovenhoek van die browser, beweeg je muis naar beneden naar Favorieten en selecteer Importeren in het zijmenu .

stoomdeck vs nintendo switch

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

7. Wanneer het vak Importeren wordt geopend, kies Google Chrome in het vervolgkeuzemenu Importeren uit en selecteer het juiste profiel.

Schakel alle selectievakjes uit, behalve Favorieten of bladwijzers (tenzij u andere Chrome-gegevens wilt importeren) en klik op Importeren.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Chrome-bladwijzers exporteren: bladwijzers importeren in Chrome

Als je van een andere browser naar Chrome wilt overstappen, neem je gemakkelijk je bladwijzers of favorieten mee. U hoeft ze niet eens als HTML-bestand te exporteren. Hier is hoe het te doen.

1. Klik op de menuknop met drie regels in Chrome en kies Bladwijzers en instellingen importeren in het menu Bladwijzers.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Selecteer de browser waaruit u wilt importeren in het vervolgkeuzemenu en zorg ervoor dat de optie Favorieten/bladwijzers is aangevinkt (deselecteer alle gegevens die u niet wilt importeren.)

Klik op Importeren om door te gaan .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Chrome importeert nu uw bladwijzers en geeft een bericht weer dat ze klaar zijn. Klik op Gereed om dit vak te sluiten en terug te keren naar de browser.

iPad 8 versus iPad 7 "

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De beste deals voor Chromebook-laptops van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagenelfuurtwintigminuten04droogKorting Acer Chromebook Spin 311... Amazone Prime $ 209,99 $ 189.99 Weergave Acer Spin 311 11.6'... Walmart $ 210 Weergave Acer Chromebook Spin 311... Beste koop $ 248,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen