Hoe krijg je een Apple Music-studentenkorting - krijg 50% korting op een maandelijks abonnement

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Als je momenteel in het onderwijs zit, kun je een fantastische Apple Music-studentenkorting krijgen. Deze muziekstreamingservice geeft je toegang tot miljoenen nummers, maar ook tot exclusieve radiozenders en interviews met artiesten.

Of je nu aan het sporten bent in de sportschool op de campus of een hele nacht doorbrengt in de bibliotheek, het is de ideale streamingdienst om je dag een soundtrack te geven. Apple maakt dit aanbod nog beter door er een gratis abonnement op Apple TV Plus bij te gooien, zodat je het nieuwe seizoen van Ted lasso of originele hits zoals De ochtendshow .  • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

Hier leest u hoe u Apple Music-studentenkorting krijgt, of u nu in de VS of het VK bent.

  • Hoe krijg je een Apple studentenkorting
  • Nike studentenkorting — hoe u de beste deals vindt
  • Meer:Hoe u een Best Buy-studentenkorting krijgt - en veel bespaart?

Wie komt in aanmerking voor Apple Music studentenkorting?

Appels geschiktheidscriteria voor deze studentenkorting geldt dat je om in aanmerking te komen een student moet zijn die een bachelor, postdoctoraal of gelijkwaardig hoger onderwijs aan een universiteit of hogeschool studeert. Het aanbod staat ook alleen open voor mensen op postsecundaire scholen in Canada.

Wat is de Apple Music studentenkorting?

In aanmerking komende studenten krijgen 50% korting op een maandelijks Apple Music-abonnement voor een periode van maximaal 48 maanden, of totdat ze geen student meer zijn (afhankelijk van wat zich het eerst voordoet).

Dit verlaagt de maandelijkse prijs van Apple Music van $ 10 naar slechts $ 5 (£ 10 naar £ 5 in het VK), wat een fantastisch aanbod is, aangezien de service zowat elke artiest bevat die je in zijn catalogus kunt bedenken.

Je krijgt ook een gratis abonnement op Apple TV Plus, de Netflix-rivaal van het bedrijf die een groot aantal originele programma's en zelfs enkele exclusieve films biedt. De bibliotheek is niet zo divers of omvangrijk als die van HBO Max of Disney Plus, maar er is nog steeds een reeks inhoud die het bekijken waard is op de service.

Hoe u uw Apple Music-studentenkorting claimt in de VS

De Apple-ondersteuningswebsite biedt een uitleg over hoe u uw Apple Music-studentenkorting kunt claimen, maar de gemakkelijkste manier om u aan te melden is via UNiDAYS .

Dit platform van derden wordt door een groot aantal retailers gebruikt om exclusieve kortingen aan studenten aan te bieden, dus het is de moeite waard om een ​​account aan te maken. U moet echter uw e-mailadres van uw universiteit of hogeschool gebruiken om te bewijzen dat u in aanmerking komt.

Zodra je je UNiDAYS-account hebt aangemaakt of bent ingelogd als je er al een hebt, volg je gewoon De stappen om je Apple Music-studentenkorting te claimen.

Hoe u uw Apple Music-studentenkorting claimt in het VK

Om aanspraak te maken op Apple Music-studentenkorting in het VK heb je een UNiDAYS rekening. Dit platform van derden biedt een groot aantal studentenexclusieve deals, dus misschien heb je al een account.

Zo niet, maak er dan een aan met je universitaire e-mailadres en volg de instructies om je Apple Music studentenkorting te claimen.

Meer studentenkortingen

Er zijn tal van andere kortingen beschikbaar voor studenten in de VS en het VK - u kunt bijvoorbeeld ook een Spotify studentenkorting , bespaar flink op Best Buy-studentenkorting of haal nieuwe sportkleding op met een Nike studentenkorting . Plus, hier is hoe krijg je een Microsoft studentenkorting .

De beste Apple Music-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagenvijftienuur06minuten56droog Fiona Appel - Buitengewone... Base.com £ 6,29 Weergave Fiona Apple - Toen de pion... Base.com £ 6,29 Weergave Sam Appeltaart - Sam Appeltaart... Base.com £ 12,09 Weergave Bekijk meer deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen