Hoe de bubbels paasei te krijgen in Android 12

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Vraagt ​​​​u zich af hoe u het bubbels-paasei in Android 12 kunt krijgen?

Android 12 komt heel snel als het bètaprogramma begint af te ronden. We komen ook dichter bij de lancering van de Pixel 6 later dit najaar, en we kunnen niet enthousiaster zijn. Maar als je hier bent, wil je waarschijnlijk weten hoe je het paasei van Android kunt ontgrendelen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Android heeft lange tijd een enigszins verborgen paasei begraven in de instellingen van het besturingssysteem. Elke Android-versie krijgt zijn eigen paasei, en toen het besturingssysteem dessertnamen droeg, had het kunstwerk betrekking op het dessert in kwestie. Dus Jelly Bean had een jelly bean, enzovoort.

De paaseieren van Android zijn, toegegeven, saaier geworden sinds Google besloot dat Android geen codenamen voor desserts meer zou hebben (sommigen van ons zijn erg gesteld op die beslissing). De paaseieren zijn echter gebleven en zijn op dezelfde manier toegankelijk.

Hier leest u hoe u de bubbels Android Easter Egg in Android 12 kunt krijgen.

Hoe de bubbels paasei te krijgen in Android 12

een. ga naar Instellingen op een telefoon met Android 12 en scrol omlaag naar Over de telefoon en tik erop.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. Scroll naar beneden naar Android-versie en selecteer die optie.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Macbook pro m1 releasedatum

3. Tik snel op ' Android-versie '

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Vier. Een Analoge klok zal verschijnen. Sleep de hand totdat je raakt 12:00 uur . Je telefoon trilt.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Laat de wijzer los en de paasei zal verschijnen. Dit ziet eruit als een verzameling bellen of cirkels (of vlekken), met veranderende Material You-kleuren.

Je kunt niet veel doen met het paasei, dus probeer de bubbels niet te verwijderen door erop te tikken of te vegen.

Als je voorlopig genoeg cirkels hebt gezien, tik op de startknop onder aan het scherm of veeg omhoog als u gebarennavigatie gebruikt om terug te keren naar uw startscherm.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Meer Android-tips

Android is een krachtig besturingssysteem met veel functies, maar we kunnen u helpen bij enkele dingen die u misschien niet weet.

We hebben bijvoorbeeld ook handleidingen voor het maken van een screenshot op Android en hoe maak je een scrollende screenshot in Android 12 , meer hoe het toetsenbord op Android te veranderen .

Op het gebied van apps kunnen we u laten zien hoe u apps op Android verwijdert en hoe u Android-apps bijwerkt, terwijl hoe de Android-cache te wissen kan ook handig zijn.

Iets meer niche-opties omvatten het opnemen van een gesprek op Android en hoe een QR-code op Android te scannen , terwijl hoe een back-up te maken en sms-berichten te herstellen op Android moet voor iedereen bruikbaar zijn.

De beste Google Pixel 5-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over13uur43minuten51droog Google Pixel 5 Google winkel $ 699 Visie Korting Google Pixel 3 - Smartphone -... Walmart $ 799,99 $ 710,90 Visie Google Pixel 5 5G 128GB 8GB... Amazone $ 764,79 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen