Hoe de donkere modus op Snapchat te krijgen

(Afbeelding tegoed: Snapchat)

Als je probeert te vinden hoe je de donkere modus op Snapchat kunt krijgen, ben je hier aan het juiste adres. Omdat het team van TemplateStudio in onze telefoons heeft rondgesnuffeld om erachter te komen.

En we hebben verschillende antwoorden voor je, afhankelijk van het soort telefoon dat je gebruikt. Als je een iPhone hebt, heb je geluk, want we hebben zes (nou ja, technisch vijf) eenvoudige stappen om je Snapchat er donkerder uit te laten zien dan je lokale gothic-kliek.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het frustrerende is dat we op dit moment problemen hebben om de donkere modus te laten werken op Android-apparaten. Dus we blijven werken om erachter te komen hoe we het kunnen laten werken.

We weten niet waarom Snapchat de donkere modus voor Android niet officieel heeft uitgebracht. Er is geen echte verklaring, want het is op vrijwel elke andere app. Wat is de grote overval, Snapchat?

de beste beveiligingscamera's voor thuis

De donkere modus voor Snapchat is logisch, omdat het een te coole en stiekeme app is om alleen de lichtmodus te hebben. Het goede nieuws voor iPhone-gebruikers is dat je Snapchat ofwel de licht/donker-modus van je apparaat kunt laten spiegelen, ofwel kunt instellen dat het altijd in de donkere modus staat.

Ik heb de laatste al gekozen voor mijn Snapchat, omdat de donkere modus er gewoon uitziet Rechtsaf . Ik vraag me af waarom ze het oorspronkelijk niet in de donkere modus hebben gebouwd, aangezien Discord altijd een beetje in de donkere modus was.

hoe krijg ik starlink internet?

Hoe de donkere modus op Snapchat (iPhone) te krijgen

een. Tik op je profielfoto in Snapchat in de linkerbovenhoek.

(Afbeelding tegoed: Snapchat)

twee. Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.

(Afbeelding tegoed: Snapchat)

best beoordeelde 70 inch tv

3. Scroll naar beneden op het scherm Instellingen.

(Afbeelding tegoed: Snapchat)

Vier. Tik op Uiterlijk.

(Afbeelding tegoed: Snapchat)

5. U kunt tik op Altijd donker , of zoals hierboven vermeld, kunt u op Match-systeem tikken. De laatste zal je in de donkere modus veranderen wanneer iOS zich in de donkere modus bevindt en op dezelfde manier teruggaan naar de lichtmodus.

(Afbeelding tegoed: Snapchat)

Gefeliciteerd, je Snapchat staat nu in de donkere modus. We nemen contact met u op over Android zodra we weten hoe we het kunnen laten werken.

black friday 2020 wisseldeals

(Afbeelding tegoed: Snapchat)

De beste koptelefoondeals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen12uurelfminuten07droog Sony WF-1000XM3 Echt draadloos... krukveld $ 128 Visie Korting Sony WF-1000XM3 Echt Draadloos... Walmart $ 228 $ 129,99 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen