Hoe u de Disney Plus-klantenservice kunt krijgen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Problemen met het streamen van het Huis van de Muis? Tijd voor de Disney Plus-klantenservice, en we hebben alles wat u nodig heeft om het ondersteuningsteam te bereiken. Of je nu met iemand aan de telefoon wilt praten of liever gewoon live chat op een computer, de oplossing die je zoekt is niet ver weg.

Disney plus klantenservicenummer

Het telefoonnummer van de Disney Plus-klantenservice is: (888) 905-7888 .Als het telefoonnummer aan de rechterkant niet werkt, is er duidelijk iets veranderd sinds ik dit artikel schreef. Gebruik de onderstaande stappen om uw probleem op te lossen.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Een goede waarschuwing echter, en ik zal u hier later aan herinneren, zorg ervoor dat u het volume op uw telefoon verlaagt voordat u belt. Toen ik dit voor mezelf testte, werd ik begroet door een heel luid stukje muziek uit de Star Wars-films, en ik voelde me geïrriteerd en gelukkig dat ik het gesprek op de luidspreker had. Hoewel ik deze muziek niet direct tegen mijn oor had gedrukt, was het nog steeds ontwapenend luid.

  • Ga verder dan Disney met de beste streamingdiensten
  • Disney Plus Premier Access uitgelegd: prijs, films en hoe te kijken

In de eerste plaats weten we dat de meeste mensen die op zoek zijn naar klantenservice van Disney plus ernaar streven om met een echte persoon aan de andere kant van de lijn te praten. Daarom heb ik ze zelf gebeld, om dingen uit te testen.

Ik had echter geen probleem met mezelf, dus ik verontschuldigde me alleen bij Misha (die mijn oproep beantwoordde), en vroeg wat haar favoriete ding was om in de bioscoop te bestellen (een test om er zeker van te zijn dat ze niet een robot). Ze antwoordde 'popcorn' en toen ik uitlegde waarom ik belde, grinnikte ze en wenste me een fijne dag, net zoals ik voor haar had gedaan.

beste 43" smart-tv

Hoe u de Disney Plus-klantenservice kunt krijgen

een. Ga naar de Disney Plus Helpcentrum in je browser .

(Afbeelding tegoed: Disney)

2. Selecteer uw probleem en scrol naar de onderkant van de volgende pagina. Als het niet een van de voorgestelde problemen is, zoek het dan op in het vak bovenaan. Je kunt je met brute kracht een weg banen naar het resultaat van deze menu's, maar er is een kans dat je het probleem kunt oplossen zonder naar een agent te gaan.

(Afbeelding tegoed: Disney)

3. Selecteer Bel ons. Je zou voicechat kunnen selecteren, maar dat hebben we geprobeerd. Het is geen live-agent, het is een virtuele assistent. En (geen belediging voor die bots) die zijn nooit behulpzaam geweest.

moto g power 2020 ontgrendeld

(Afbeelding tegoed: Disney)

4. Leg iets uit over uw probleem en selecteer Bel ons.

(Afbeelding tegoed: Disney)

5. Bel het nummer!

U krijgt dat standaard vooraf opgenomen bericht en telefoonboom met opties voor ondersteuning in het Engels of Spaans, en vervolgens de opties om hulp te vragen bij een aantal verschillende problemen. Als het gesprek te lang voor je duurt, kun je op 2 drukken om terug te bellen als ze klaar zijn.

Krediet: Disney Plus

Het kostte me drie minuten om in contact te komen met een echt persoon, maar je kilometerstand kan variëren. Ik belde rond 15.00 uur. 's middags, en het kan meer tijd kosten als u 's nachts problemen belt, wanneer meer mensen de service gebruiken.

moet accessoires voor nintendo-schakelaars hebben
    Lees volgende:Disney Plus gebruiken — tips, trucs en instructies
De beste streamingbox-deals van vandaag Fire TV-stick 4K Amazone $ 24 Visie Deal eindigtdi 30 novKorting Roku 3930R Express HD... Walmart $ 34,99 $ 29,80 Visie Roku Express Dell $ 29,99 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen