Hoe krijg ik een gratis proefversie van HBO Max

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Het is geen verrassing dat veel mensen willen weten hoe ze een gratis proefversie van HBO Max kunnen krijgen. HBO Max is onze nummer 1 keuze onder de beste streamingdiensten, dankzij de bibliotheek met dagelijkse blockbuster-filmpremières, prestigieuze HBO-drama's, klassieke films, het geheel van Friends en veelgeprezen originelen.

Toen HBO Max in mei 2020 voor het eerst werd gelanceerd, bood het een gratis proefperiode van zeven dagen. Maar toen de dienst voet aan de grond kreeg in het streaminglandschap, verdween dat. De gratis week verdween net rond de première van Wonder Woman 1984 en WarnerMedia's beslissing om alle Warner Bros. 2021-films op HBO Max te streamen op dezelfde dag als hun theatrale debuut.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Aangezien de service zich echter blijft uitbreiden naar nieuwe gebieden, kunt u binnenkort een gratis proefversie van HBO Max vinden.

De beste HBO Max-deals van vandaag HBO Max HBO Max met advertenties $ 9,99/mnd Visie Bij HBOMax HBO Max HBO Max zonder advertenties $ 14,99/mnd Visie Bij HBOMax

Kan ik nu een gratis proefversie van HBO Max krijgen?

Op dit moment biedt HBO Max geen gratis proefperiode van enige lengte aan. De eerste gratis proefperiode van 7 dagen verdween vlak voor de première van Wonder Woman 1984 in december 2020 en de daaropvolgende beslissing van het bedrijf om dag-en-datum theatrale en streamingpremières te houden voor heel Warner Bros.' films in 2021. De lijst bevatte grote tickettitels zoals Godzilla vs. Kong, The Suicide Squad, Dune en The Matrix 4.

Hoogstwaarschijnlijk realiseerden de leidinggevenden van HBO Max zich dat fans zich zouden aanmelden om een ​​film op de dienst te zien, en vervolgens zouden annuleren wanneer de gratis proefperiode voorbij was, zodat ze konden voorkomen dat ze de maandelijkse abonnementskosten van $ 14,99 moesten betalen.

HBO Max heeft uiteindelijk een goedkoper, door advertenties ondersteund abonnementsniveau toegevoegd voor $ 9,99, maar dat omvat geen toegang tot de nieuwe bioscoopreleases.

Toen HBO Max in mei 2021 in Latijns-Amerika werd gelanceerd, boden ze wel een gratis proefperiode aan voor nieuwe abonnees in die gebieden. Toen het platform in oktober 2021 in delen van Europa werd gelanceerd, had het echter geen gratis proefversie; in plaats daarvan boden ze nieuwe abonnees een levenslang abonnement aan voor de halve prijs.

Toch is het mogelijk dat een gratis proefperiode van HBO Max ergens in de VS of andere delen van de wereld wordt verlengd. Als de service bijvoorbeeld publiciteit wil krijgen voor een spraakmakende première of toevoeging aan hun bibliotheek, kunnen ze een gratis proefversie aanbieden om nieuwe gebruikers te lokken.

En er zijn nog steeds een paar manieren om nu een gratis proefversie van HBO Max te krijgen. Sommige AT&T-klanten krijgen HBO Max gratis bij bepaalde mobiele abonnementen.

Je kunt ook een gratis proefperiode van zeven dagen krijgen via Hulu, of een gratis proefperiode van 30 dagen als je een Roku-product koopt!

Hoe een gratis proefversie van HBO Max te krijgen via Hulu

Als je een Hulu-abonnee bent, kun je HBO Max toevoegen en een gratis proefperiode van zeven dagen ontvangen.

een. Ga naar Hulu.com en klik op je profielpictogram in de rechterbovenhoek.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. Selecteer Account.

doel restock xbox series x

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Scroll naar beneden naar Uw abonnement. Selecteer Invoegtoepassingen beheren.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Vier. Klik op HBO Max en selecteer vervolgens Wijzigingen bekijken.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Bekijk in het volgende scherm de wijzigingen en selecteer Bevestigen .

Hoe u een gratis proefversie van HBO Max krijgt via Roku

Roku biedt maar liefst 30 dagen gratis proefperiode aan voor HBO Max als je een van de koopt en activeert beste Roku-apparaten tussen 1 oktober 2021 en 14 januari 2022.

Deze deal is alleen beschikbaar voor nieuwe HBO Max-abonnees en moet vóór 21 januari 2022 worden ingewisseld.

Om de gratis proefversie van HBO Max te claimen, activeert u eenvoudig uw nieuwe Roku-apparaat. Tijdens het proces ziet u de gratis proefaanbieding. Accepteer het en volg de instructies.

Roku heeft momenteel een aantal geweldige Black Friday-deals. De nieuwe Roku Streaming Stick 4K is zojuist gecrasht naar $ 29 , terwijl de Roku Ultra net is gedaald tot $ 69 .

    Volgende:Hoe je overal HBO Max kunt kijken
De beste Roku Streaming Stick 4K (2021)-deals van vandaag Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen