Hoe krijg je een Microsoft-studentenkorting

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Als je momenteel in het onderwijs zit, is het handig om te weten hoe je Microsoft-studentenkorting kunt krijgen om geld te besparen op een reeks uitstekende hardware en software.

De Microsoft Store heeft een reeks exclusieve kortingen voor studenten die het hele jaar door draaien, dus het is de moeite waard om de aanbiedingen regelmatig te bekijken. Verwacht besparingen op desktopcomputers, laptops, tablets en accessoires. Dat is niet alles, want Microsoft biedt ook enkele van zijn meest populaire software, waaronder Office 365, gratis aan studenten, waardoor dit een van de meest genereuze studentenkortingen is die er zijn.Galaxy s21 ultra releasedatum
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Of je nu flink wilt besparen op een laptop of tablet of gewoon gratis toegang wilt krijgen tot essentiële software, hier lees je hoe je een Microsoft-studentenkorting krijgt.

Microsoft-studentenkorting krijgen: wie komt in aanmerking?

Microsoft is vrij genereus als het gaat om het uitdelen van studentenkorting. De promotie is beschikbaar voor ingeschreven studenten die minstens 13 jaar oud zijn, evenals voor leraren, faculteitsleden en zelfs ouders.

Ook leden van de krijgsmacht, zowel actieve als gepensioneerde, komen in aanmerking voor dezelfde korting als studenten. Bovendien kunnen NHS-werknemers in het VK ook profiteren van de besparingen. Krediet aan Microsoft omdat het zo inclusief is met zijn spaargeld.

Microsoft-studentenkorting krijgen: producten waarop u kunt besparen

Microsoft heeft een reeks aanbiedingen voor alleen studenten, maar de belangrijkste deal in de studentenkorting is een besparing tot 10% op verschillende pc's, laptops en tablets. De selectie van producten die beschikbaar zijn in deze verkoop omvat een breed scala aan Surface-apparaten en compatibele accessoires.

iphone 11 vs se 2020

Als geld uit hardware niet genoeg was. Microsoft biedt ook tal van gratis software aan studenten, waaronder de meeste notability-toegang tot Office 365. Deze softwarebundel bevat Word, Excel en PowerPoint en is een essentieel hulpmiddel voor iedereen in het onderwijs.

Er zijn enkele uitzonderingen op de korting tot 10% korting. Digitale apps, abonnementsservices en gepersonaliseerde producten komen niet in aanmerking, net als Xbox-consoles, games of accessoires. Dus als je hoopte op korting op de Xbox Series X, dan heb je pech.

Hoe krijg je een Microsoft-studentenkorting in de VS

Microsoft doet het iets anders als het gaat om het verifiëren van een klant die in aanmerking komt voor studentenkorting. De meeste retailers vereisen dat u vooraf een bewijs van uw status verstrekt of gebruik maakt van een authenticatieplatform van derden, maar Microsoft niet.

Om de studentenkorting te krijgen, moet je inloggen met een Microsoft-account op de kortingsportaal . Alle beschikbare aanbiedingen worden nu aan u gepresenteerd. Vind het apparaat dat het beste bij je leerbehoeften past en de studentenkorting (indien van toepassing) wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Denk echter niet dat niet-studenten dit systeem kunnen misbruiken om korting te krijgen. Als je iets koopt met studentenkorting, ga je ermee akkoord dat Microsoft op een later tijdstip contact met je opneemt voor verificatie.

Na contact wordt u gevraagd om een ​​bewijs van inschrijving in het onderwijs, of een bewijs dat u een in aanmerking komende ouder of leraar bent. Als u het benodigde bewijs niet kunt overleggen, brengt Microsoft u het verschil in rekening tussen uw afgeprijsde product en de volledige prijs van het artikel.

zwarte vrijdag 2020 iphone se

Hoe krijg je een Microsoft-studentenkorting in het VK?

Om je Microsoft-studentenkorting in het VK te claimen, moet je eerst inloggen op de kortingsportaal met een Microsoft-account.

Nadat u bent ingelogd, kunt u het volledige afgeprijsde productassortiment bekijken, dat ook alle apparaten in de aanbieding tot 10% korting omvat. Selecteer vervolgens het apparaat en de accessoires die je wilt en eventuele beschikbare korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Microsoft behoudt zich het recht voor om in de toekomst contact met u op te nemen en om verificatie te vragen. Wees dus voorbereid om te bewijzen dat u een student, leraar, ouder van een student, actief of voormalig militair lid of een NHS-medewerker bent, anders wordt u het verschil in rekening gebracht tussen uw kortingsprijs en de volledige prijs van wat u ook hebt gekocht.

De beste Microsoft Surface-deals van vandaag MICROSOFT FABRIEK GECERTIFICEERD... Walmart $ 369 Weergave Korting Microsoft - Geek Squad... Beste koop $ 549,99 $ 494,99 Weergave Microsoft Surface 3-tablet,... Amazone Prime $ 699,99 Weergave Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen