Hoe NFL Sunday Ticket te krijgen zonder DirecTV

(Afbeelding tegoed: AT&T)

Het NFL Sunday Ticket is de magische sleutel om elke zondagmiddag NFL livestream van het reguliere seizoen te bekijken. En het aanbod van week 12 is irritant een beetje slanker dan normaal - zonder gratis avondspellen! En je raadt nooit op welke avond het is. Het volledige schema staat hieronder.

Het is allemaal voor een enkele vergoeding per seizoen, ongeacht welke lokale games beschikbaar zijn. Oh, en het is niet opgesloten achter de muren van kabel-tv, ook al wordt het geadverteerd als onderdeel van DirecTV. En nu week 12 van het reguliere seizoen hier is, heb je NFL Sunday Ticket meer dan ooit nodig. Dit is het incidentele 'extra spel' waar we altijd over horen, aangezien Sunday Ticket niet beperkt is tot de dag van zijn naam. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Met NFLSundayTicket.tv kun je elke zondag die niet op de markt is live bekijken op je streamingapparaat naar keuze. Er is zelfs een speciaal universiteitspakket waarmee studenten wat geld kunnen besparen. Hier leest u hoe u aan de slag kunt gaan.

beste geval voor pixel 5 "

En aangezien je een andere manier nodig hebt om de NFL Playoffs te bekijken, moet je onze gids raadplegen over hoe je NFL-livestreams kunt bekijken. Hier leest u hoe u een NFL Sunday Ticket kunt krijgen zonder DirecTV.

NFL Sunday Ticket TV (voor iedereen)

(Afbeelding tegoed: DirecTV)

Ga voor een standaard Sunday Ticket TV-abonnement naar de DirecTV-website en voer uw adres in om er zeker van te zijn dat u in aanmerking komt. DirecTV maakt Sunday Ticket alleen beschikbaar buiten de reguliere abonnementen als je in een gebied woont dat geen service kan krijgen van de satelliet-tv-provider; u komt ook in aanmerking voor de service als u in een woning met meerdere eenheden woont, zoals een appartement, flat of slaapzaal.

Als je in aanmerking komt, heb je twee pakketkeuzes: NFLST.TV To Go en NFLST.TV Max. Het To Go-pakket biedt elke zondagmiddag tijdens het reguliere seizoen alle live out-of-market-games (ook wel de games die je niet op lokale tv kunt bekijken). Het kost $ 73,49 per maand gedurende 4 maanden, of een eenmalige betaling van $ 293,96.

De Max-bundel voegt NFL Red Zone toe, waarmee je elke touchdown vanaf zondagmiddag kunt bekijken, en DirectTV Fantasy Zone, dat statistieken en analyses biedt voor fantasy-voetbaljunkies. Dit pakket kost $ 395,99 voor het seizoen of $ 99 per maand, en je kunt NFL Game Pass toevoegen, die live pre-season games en vooraf opgenomen reguliere seizoensgames streamt, voor een extra $ 50.

hoe de schakelaarcontroller te koppelen

(Afbeelding tegoed: AT&T)

Als je bent begonnen met het NFLST.TV To Go-pakket, maar je zin hebt in meer NFL-actie, kun je op elk moment upgraden naar Max. Mensen die hun abonnement vanaf 2017 hebben verlengd, worden opgesloten in de lagere prijzen van vorig jaar, als blijk van waardering van DirecTV.

NFL Sunday Ticket TV U (voor studenten)

Ben je een universiteitsgebonden NFL-junkie met een beperkt budget? DirectTV heeft u gedekt. In voorgaande seizoenen konden degenen die een tweejarige of vierjarige universiteit bezochten een speciaal NFLST.TV U-pakket krijgen voor slechts $ 24,99 per maand gedurende vier maanden, of $ 99,96 voor het seizoen. Beter nog, het studentenpakket biedt dezelfde voordelen als het Sunday Ticket Max-pakket, inclusief Red Zone, Fantasy Zone en de optie om Game Pass toe te voegen voor $ 49. DirecTV moet de seizoensprijzen voor 2021 nog aankondigen, we hopen dat het stabiel blijft.

racegames met gesplitst scherm ps4

Om in aanmerking te komen voor Sunday Ticket TV U, moet je je naam, geboortedatum en opleiding opgeven. Zolang de site je studentenrecord kan vinden, kun je aan de slag. Net als bij de andere pakketten, zit je vast aan de prijzen van vorig jaar als je je abonnement hebt verlengd.

NFL Sunday Ticket: waar te kijken

Of je nu net de kabel hebt laten vallen of op het punt staat om naar een nieuwe slaapzaal te verhuizen, je kunt Sunday Ticket streamen op vrijwel elk apparaat dat verbinding maakt met wifi.

Dat omvat iOS- en Android-apparaten, Windows-pc's, streamingboxen zoals Apple TV, Chromecast, Roku en elk Android TV-apparaat, evenals gameconsoles zoals Xbox One en PlayStation 4.

Nu je helemaal klaar bent om te genieten van Sunday Ticket, zelfs zonder een volledig DirecTV-abonnement, voel je vrij om achterover te leunen, wat wings te bestellen en te hopen dat je favoriete quarterback niet gewond raakt.

NFL Sunday Ticket-spelschema voor week 12

DirecTV heeft het wedstrijdschema van de tiende week voor Sunday Ticket aangekondigd, en het slechte nieuws is dat Thursday Night Football is niet inbegrepen (in tegenstelling tot de afgelopen weken). Zondag- en maandagavondvoetbal zijn ook niet inbegrepen.

ik heb twee stimuluscontroles

Hier is de volledige lijst met games die we met Sunday Ticket krijgen.

Alle vermelde tijden zijn in Eastern Time.

zondag 28 november

 • Buccaneers (7-3) vs Colts (6-5) om 13.00 uur op Fox
 • Jets (2-8) vs Texanen (2-8) om 13.00 uur op CBS
 • Eagles (5-6) vs Giants (3-7) om 13.00 uur op Fox
 • Panters (5-6) vs Dolfijnen (4-7) om 13.00 uur op Fox
 • Titans (8-3) vs Patriots (7-4) om 13.00 uur op CBS
 • Steelers (5-4-1) vs Bengals (6-4) om 13.00 uur op CBS
 • Falcons (4-6) vs Jaguars (2-8) om 13.00 uur op Fox
 • Chargers (6-4) vs Broncos (5-5) om 16:05 uur op CBS
 • Rammen (7-3) vs Packers (8-3) om 16:25 uur op Fox
 • Vikingen (5-5) vs 49ers (5-5) om 16:25 uur op Fox

NFL Sunday Ticket: dekt het de play-offs?

Helaas niet. Volgens de DirecTV-website , Sunday Ticket dekt alleen wedstrijden op zondagmiddag in het reguliere seizoen die buiten uw markt liggen. Als alternatief kun je je abonneren op een streamingdienst zoals Sling TV of YouTube TV, die je beide toegang geven tot NFL Playoff-kanalen zoals FOX, ABC en CBS. Je kunt ook een HD-antenne oppikken om diezelfde zenders via de ether te krijgen.

De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagenelfuur32minuten43droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het jaar van première | 4K / HDR ... Walmart $ 34,86 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen