Zo krijg je Spotify-studentenkorting — krijg een Premium-abonnement voor de halve prijs

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Als je momenteel op school zit, kun je een uitstekende Spotify-studentenkorting krijgen. De service is het populairste muziekstreamingplatform ter wereld en biedt miljoenen nummers en een reeks exclusieve podcasts.

Met meer dan 70 miljoen nummers beschikbaar op de service, heeft Spotify bijna elke artiest die je ooit zou kunnen bedenken. Spotify biedt ook een divers aanbod aan podcasts, waarvan vele alleen beschikbaar zijn op het platform. Waar je ook naar wilt luisteren, Spotify heeft iets voor je.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hier leest u hoe u een Spotify-studentenkorting krijgt in zowel de VS als het VK

Wie komt in aanmerking voor Spotify studentenkorting

Spotify merkt op dat de studentenkorting alleen beschikbaar is voor studenten van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs, dit betekent dat je moet zijn ingeschreven aan een universiteit of hogeschool en dat het aanbod niet openstaat voor middelbare scholieren.

hoe groot is iphone se

Je kunt ook geen gebruik maken van deze aanbieding als je Spotify Premium eerder hebt geprobeerd, dus je moet een nieuwe abonnee zijn of upgraden van een niet-premium account om de studentenkorting te krijgen.

Wat is de Spotify studentenkorting

In de VS kunnen in aanmerking komende studenten een maand gratis Spotify Premium krijgen, gevolgd door een maandelijks abonnement met korting van slechts $ 4,99 per maand. Dit is de helft van de gebruikelijke prijs van $ 9,99 per maand. Deze aanbieding loopt tot 48 maanden of totdat je niet langer een in aanmerking komende student bent.

Je krijgt niet alleen toegang tot Spotify Premium, je krijgt ook een Hulu (ad-ondersteund) abonnement (ter waarde van $ 5,99 per maand) en een Showtime-abonnement (ter waarde van $ 10,99 per maand). Met de Spotify-studentenkorting bespaar je $ 21,98 per maand en krijg je toegang tot drie afzonderlijke services.

Helaas is de Britse studentenkorting niet zo genereus. Studenten krijgen een gratis maand Spotify Premium gevolgd door een maandelijks abonnement voor £ 5,99, vergeleken met de normale prijs van £ 9,99. Deze kortingsprijs loopt tot 48 maanden of totdat je geen student meer bent, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.

Hoe u uw Spotify-studentenkorting claimt in de VS

Om van dit uitstekende aanbod te profiteren, moet u een bezoek brengen aan de Spotify-website en volg de meegeleverde instructies.

beste draadloze headset voor gamen

Voor het proces moet u een Spotify-account maken of inloggen op uw bestaande account en vervolgens het verificatieproces voltooien. Dit gebeurt via een platform van derden genaamd SheerID dat wordt gebruikt voor een paar verschillende studentenkortingsregelingen. Mogelijk hebt u al een account.

Als je hebt bewezen dat je in aanmerking komt voor studentenkorting, kun je direct naar muziek luisteren en hoef je pas in de tweede maand te betalen.

Hoe u uw Spotify-studentenkorting claimt in het VK

Om je Spotify-studentenkorting te claimen, ga je naar de Spotify-website en volg de meegeleverde instructies.

Je moet je studentenstatus bewijzen met SheerID. Dit platform van derden wordt door een aantal retailers gebruikt om te controleren of u in aanmerking komt voor studentenkortingen, dus u heeft mogelijk al een account. Als je dat niet doet, maak er dan een aan met je universitaire e-mailadres en je kunt je Spotify-abonnement met korting claimen.

Omdat je de eerste maand Premium gratis krijgt als onderdeel van deze aanbieding, hoef je zelfs niets te betalen tot de tweede maand van je abonnement.

De beste Ultimate Ears Megaboom 3-deals van vandaag 23 Amazon-klantrecensies Vroege Black Friday Sale eindigt over01uur59minuten44droogKorting Ultieme oren MEGABOOM 3... Amazone Prime $ 210 $ 159 Visie Ultieme oren MEGABOOM3... Dell $ 199,99 Visie Ultieme oren MEGABOOM 3... Walmart $ 199,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen