Hoe vertaal je een website door Google?

(Afbeelding tegoed: Google)

Het is erg handig om te weten hoe je een website via Google vertaalt. Het internet is een grote plaats en u kunt af en toe een website tegenkomen die niet in uw moedertaal is. In deze situaties is het zinvol om een ​​website met Google te vertalen, zodat je toch de informatie kunt krijgen die je nodig hebt.

Het is mogelijk om een ​​website te vertalen via de Google Vertalen web applicatie. Dit doet u door de URL van een webpagina te kopiëren en te plakken in het tekstvak Vertalen en de taal te kiezen waarnaar u wilt vertalen in het vervolgkeuzemenu. De pagina wordt automatisch geopend in een nieuw tabblad en volledig vertaald.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hoewel de bovenstaande methode goed werkt, is er eigenlijk een veel handiger manier om een ​​website naar uw moedertaal te converteren, namelijk door Google een website rechtstreeks in uw browser te vertalen. Dit is niet alleen sneller dan het openen van Google Translate, maar u kunt ook volledig door een website navigeren zonder dat u elke specifieke pagina afzonderlijk hoeft te vertalen.

Hieronder vindt u onze uitleg over hoe u een website door Google vertaalt in de Chrome-browser. Volg gewoon de instructies en u kunt op het hele internet surfen, ongeacht welke talen u tegenkomt.

website om gratis te bloggen

Hoe vertaal je een website door Google?

Om Google een website direct te vertalen in uw browser, moet u met behulp van een volledig up-to-date versie van Google Chrome. Als u niet zeker weet of Chrome op uw computer is bijgewerkt, raadpleegt u onze hoe Chrome te updaten gids.

1. Open de website die u wilt laten vertalen door Google . Navigeer eerst naar de website die u normaal moet vertalen.

2. Wanneer u een website bezoekt die niet in de standaardtaal van uw browser is, zou er een klein pictogram moeten verschijnen aan de rechterkant van de adresbalk. Klik op deze knop om te beginnen met vertalen.

(Afbeelding tegoed: Google)

3. Chrome detecteert automatisch de taal van de website. U kunt de website vertalen naar de standaardtaal van uw browser door: selecteren in het optievak .

Google zal de website onmiddellijk vertalen en u kunt nu door de inhoud bladeren zoals u dat normaal zou doen.

(Afbeelding tegoed: Google)

Vier. Als u een website wilt vertalen naar een extra taal, een taal die niet de standaardtaal van uw browser is, klik op de knop met de drie stippen om de optie voor Kies een andere taal weer te geven.'

Met dit vervolgkeuzemenu kunt u Chrome ook instellen op automatisch specifieke talen vertalen in de toekomst, wat handig is als u regelmatig buitenlandse websites bezoekt.

beste draadloze opladerstandaard voor iPhone

(Afbeelding tegoed: Google)

De beste deals voor Chromebook-laptops van vandaagVroege Black Friday Sale eindigt over03uur42minuten08droogKorting Acer Convertible Chromebook... Amazone Prime $ 207,97 $ 192,98 Weergave Acer Spin 311 11.6'... Walmart $ 210 Weergave Acer Chromebook Spin 311... Beste koop $ 248,99 Weergave Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen