Hoe het Chrome-dinosaurusspel te hacken

(Afbeelding tegoed: Shutterstock/Google)

Wil je weten hoe je het Chrome-dinosaurusspel kunt hacken? Ja, het is nauwelijks vergelijkbaar met Assassin's Creed in termen van complexe, uitdagende gameplay, maar het hacken van de browsergebaseerde game heeft verschillende voordelen.

Oorspronkelijk ontworpen om Chrome-gebruikers bezig te houden wanneer ze de verbinding op hun desktop of mobiele apparaat verliezen, kan de verborgen game nu zowel online als offline worden gespeeld.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Zoals je waarschijnlijk weet, gaat het om het begeleiden van een Tyrannosaurus Rex door een zijwaarts scrollend landschap. Vermijd de obstakels op je pad en laat de dinosaurus zo lang mogelijk rennen om een ​​hoge score te behalen en je vorige te verslaan.

Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je zo'n eenvoudig spel kunt hacken, maar er zijn een paar stiekeme trucjes. Je kunt de dinosaurus langzamer of sneller laten rennen, lager of hoger springen en - het beste van alles - de T-Rex onoverwinnelijk maken tegen de obstakels op zijn pad.

Hier leggen we uit hoe je deze geheime tweaks kunt toepassen en Chrome's verborgen eindeloze runner-game echt eindeloos kunt maken. Maar eerst is hier een korte handleiding voor het spel voor het geval je nog nooit eerder hebt gespeeld.

Hoe het Chrome-dinosaurusspel te hacken: het spel spelen

Hoewel je zou kunnen wachten tot je offline gaat om Chrome's geheime dinosaurusspel te spelen, kun je het nu in je browser spelen zonder je internetverbinding te verliezen. Hier is hoe te spelen.

een. Type chroom:dino in de adresbalk van Chrome en druk op Enter . Dit toont een afbeelding van een dinosaurus met de instructie Druk op de spatiebalk om te spelen.

Druk op de spatiebalk op je toetsenbord om het geheime dinosaurusspel te beginnen.

(Afbeelding tegoed: Google)

twee. De gameplay kan niet eenvoudiger zijn. Terwijl de dinosaurus door het woestijnlandschap rent, houd door op de spatiebalk of de pijl-omhoog te drukken op je toetsenbord om over de cactussen te springen. Als je er een raakt, is het game over.

Het spel wordt steeds sneller en plaatst grotere en frequentere cactussen op je pad.

beste ps4-games voor twee spelers

(Afbeelding tegoed: Google)

3. Zodra je 500 punten hebt bereikt , er is nog een obstakel dat je moet vermijden in de vorm van pterodactylen die naar je toe vliegen.

Vermijd contact hiermee door erover te springen of door op de pijl-omlaag te drukken om te bukken .

(Afbeelding tegoed: Google)

Vier. Het dinosaurusspel schakelt over naar de donkere modus (witte afbeeldingen op een zwarte achtergrond) wanneer u 700 punten passeert, dan terug naar de standaardmodus bij 900 punten.

Dit gebeurt opnieuw bij 1.400 punten en elk volgend veelvoud van 700.

(Afbeelding tegoed: Google)

5. Naar pauzeer het spel, druk op de Alt-toets op je toetsenbord. Je kan ook druk op F11 om het spel te pauzeren en overschakelen naar volledig scherm . Klik op je scherm om het spel te hervatten.

Hoe het Chrome-dinosaurusspel te hacken: verander de hoogte en snelheid van de sprong

Wil je de Chrome dinosaurus hoger of lager laten springen? Of de T-Rex sneller laten rennen in plaats van het tempo geleidelijk op te voeren? Probeer dan deze twee hacks hieronder.

een. Terwijl het Chrome-dinosaurusspel in uw browser is geladen, klikt u met de rechtermuisknop op de webpagina en kies Inspecteren om het paneel Ontwikkelaarstools te openen .

Alternatief, druk op Ctrl+Shift+I op uw toetsenbord, of klik op de Chrome-menuknop en kies Meer tools, dan Developer-tools.

(Afbeelding tegoed: Google)

2. Klik op het tabblad Console bovenaan het deelvenster Hulpprogramma's voor ontwikkelaars. Om de spronghoogte van de dinosaurus aan te passen, typ of kopieer en plak de volgende code: in het tekstvak Console en druk op Enter.

iphone 11 pro max inch

Runner.instance_.tRex.setJumpVelocity (15)

U kunt het (15) gedeelte wijzigen in een hoger of lager getal om de springhoogte van de T-Rex te vergroten of te verkleinen.

bel deurbel pro vs 3

(Afbeelding tegoed: Google)

3. Om de loopsnelheid van de dinosaurus aan te passen, typ of kopieer en plak de volgende code: in het tekstvak Console en druk op Enter.

Runner.instantie_.setSpeed(1000)

Nogmaals, u kunt de (1000) wijzigen in een andere numerieke waarde voor een sneller of langzamer tempo.

(Afbeelding tegoed: Google)

Vier. Sluit het venster Hulpprogramma's voor ontwikkelaars en druk op de spatiebalk om een ​​nieuw spel te starten . Je zou de verandering in springsnelheid en loopsnelheid moeten opmerken.

Je ziet ook een nieuwe Schuifregelaar 'Start langzamer' onderaan het scherm waarmee u de startsnelheid kunt regelen.

(Afbeelding tegoed: Google)

Hoe het Chrome geheime dinosaurusspel te hacken: maak de dinosaurus onoverwinnelijk

Als je genoeg hebt van cactussen en pterodactylen die je spel vroegtijdig beëindigen, kun je een cheat gebruiken om je onoverwinnelijk te maken voor die obstakels en je dinosaurus voor altijd te laten rennen. Dat kan de uitdaging uit het spel verwijderen, maar het betekent dat je langer kunt spelen. Hier leest u hoe u de hack toepast.

een. Zoals uitgelegd in de vorige sectie, open het paneel Ontwikkelaarstools door met de rechtermuisknop op de pagina te klikken en Inspecteren te kiezen, of door een van de andere methoden te gebruiken.

twee. Nog een keer, klik op het tabblad Console aan de bovenkant van het paneel. Typ of kopieer en plak de volgende code: in het tekstvak en druk op Enter:

var origineel = Runner.prototype.gameOver

3. Nutsvoorzieningen, type of kopieer en plak deze code in het tekstvak Console en druk op Enter:

Runner.prototype.gameOver = functie (){}

De Game over-functie in de game wordt nu uitgeschakeld, waardoor de Chrome-dinosaurus effectief onoverwinnelijk wordt.

(Afbeelding tegoed: Google)

Vier. Sluit het paneel met ontwikkelaarstools en druk op de spatiebalk om een ​​nieuwe game te spelen.

Je zult zien dat de T-Rex nu dwars door cactussen en pterodactylen kan rennen zonder gedood te worden. Het kan zelfs eeuwig duren, terwijl je score bereikt geweldige nieuwe hoogtepunten .

LG-telefoons versus Samsung-telefoons

(Afbeelding tegoed: Google)

6. Na een tijdje kan onoverwinnelijkheid een beetje vervelend worden, dus misschien wil je terugschakelen naar een echt spel.

Open hiervoor de console opnieuw in het deelvenster Gereedschappen voor ontwikkelaars. Typ of knippen en plakken de volgende code: en druk op Enter:

Runner.prototype.gameOver = origineel

(Afbeelding tegoed: Google)

Start een nieuw spel en je zult zien dat de Chrome-dinosaurus nu weer kan worden gedood door obstakels, net als zijn voorouders 65 miljoen jaar geleden!

(Afbeelding tegoed: Google)

De beste deals voor Chromebook-laptops van vandaagBlack Friday Sale eindigt overelfuur10minuten09droogKorting Acer Chromebook Spin 311... Amazone Prime $ 209,99 $ 189.99 Visie Acer Spin 311 11.6'... Walmart $ 210 Visie Acer Chromebook Spin 311... Beste koop $ 248,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen