Hoe de Android 12-bèta nu te installeren

(Afbeelding tegoed: Google)

Android 12 maakte een grote indruk op de Google 2021 I/O-keynote, toen Google een voorproefje gaf van de aanstaande update van zijn telefoonsoftware. Niet alleen zijn er talloze nieuwe privacyfuncties in Android 12, maar de gebruikersinterface krijgt ook een radicale verschuiving. In feite is dit de grootste visuele verandering sinds waarschijnlijk Lollipop. De tijd vliegt.

Als je op mij lijkt, sta je te popelen om de nieuwe bètaversie van Android 12 te bemachtigen die nu beschikbaar is na de laatste paar maanden van previews van ontwikkelaars. Als je een Google Pixel-apparaat hebt, is het installatieproces zelfs eenvoudiger dan het flashen van die eerdere Developer Previews van Android 12. Je drukt op een knop en dat is het eigenlijk. Je telefoon doet de rest.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hier leest u hoe u de bètaversie van Android 12 nu op uw Pixel kunt krijgen.

Hoe installeer je Android 12 beta op je Pixel

een. Ga naar de Android-bètaprogramma landingspagina. Zorg ervoor dat u bent aangemeld bij hetzelfde Google-account als op de telefoon waarop u de bètaversie wilt installeren.

beste xbox co-op-games

2. Klik op de knop Uw in aanmerking komende apparaten bekijken. Hiermee gaat u naar de onderkant van de pagina en ziet u welke in aanmerking komende apparaten u heeft.

3. Klik op Aanmelden. U moet akkoord gaan met de voorwaarden.

waar te koop iphone 11

Vier. Controleer op uw telefoon of er een systeemupdate is. Ga naar Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Systeemupdate. Het kan tot 24 uur duren voordat de update verschijnt, maar deze zou meteen klaar moeten zijn. Het is een grote, dus het duurt even.

5. Start opnieuw op en geniet van Android 12.

De bètaversie van Android 12 zal draaien op de Pixel 3 en hoger. Maar in tegenstelling tot de Android 12 Developer Preview, is de bèta compatibel met apparaten van derden. Selecteer met name telefoons van 10 Android-telefoonfabrikanten. Volg gewoon de links voor in aanmerking komende apparaten en specifieke instructies voor het installeren van de bètaversie van Android 12.

Verwacht gedurende de zomer verschillende updates voor de Android 12-bèta. De Android 12-tijdlijn van Google suggereert een volledige release tegen het einde van het derde kwartaal (d.w.z. september).

Zoals bij elke bèta, moet je op je hoede zijn om Android 12 te installeren op elk apparaat dat je als je dagelijkse stuurprogramma gebruikt - tenminste totdat je hoort of de bèta stabiel is of niet. Voor nu raden we aan om de update te installeren op elke extra telefoon die je hebt liggen.

De beste Google Pixel 4a-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over12uur48minuteneenentwintigdroog Google Pixel 4a Google winkel $ 349 Weergave Google Pixel 4a 128GB... Walmart $ 470,01 Weergave Google Pixel 4a (4G) G025N ... Amazone $ 595 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen