Apps installeren en verwijderen op uw 2020 Samsung TV

(Afbeelding tegoed: Samsung)

sluit ps5-controller aan op pc

Om het ware potentieel van uw Samsung Smart TV te benutten, moet u apps aan het systeem toevoegen. Samsung Smart TV-apps zijn gemakkelijk te vinden en te installeren via de Samsung TV-apps store. De Smart Hub van Samsung biedt honderden apps, variërend van video's tot nieuws tot games.

Een paar van de grote zijn geïnstalleerd - Netflix, Amazon Prime Video en Hulu bijvoorbeeld - maar de kans is groot dat je andere favoriete apps beschikbaar zijn en klaar om te downloaden. Net zoals het vinden van apps eenvoudig is, is het ook gemakkelijk om apps te verwijderen die u niet wilt.  • Zo AirPlay naar een Samsung-tv
  • Vind de beste soundbars voor je tv
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We laten u ook zien hoe u apps op uw Samsung Smart TV verwijdert, zodat u alleen de apps hoeft te sorteren die u wilt en gebruikt.

Zo installeer en verwijder je apps op je Samsung Smart TV:

Apps installeren

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Open het Apps-menu

Druk op de startknop en scrol naar links totdat je Apps ziet. Druk op de Select-knop om door te gaan.

beste smart-tv om te kopen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Blader door apps

De Samsung TV apps store biedt Editor's Choice en Most Popular apps op het startscherm. Scrol omlaag op de pagina om door apps te bladeren op groepsinhoud of genre.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Of zoek een app op naam

Het vinden van specifieke Samsung TV-apps om te downloaden is vrij eenvoudig. De zoekoptie bevindt zich in de rechterbovenhoek van het scherm. Gebruik het schermtoetsenbord (of klik op de microfoon om te zeggen wat je zoekt). Terwijl u letters typt, ziet u opties bovenaan het scherm verschijnen.

black friday matras deals koning

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. Installeer de app

Het downloaden van Samsung TV-apps is net zo eenvoudig als op een knop drukken. Selecteer de gewenste app en klik op installeren.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Voeg toe aan je startscherm of open

Nadat de app is gedownload, kun je deze meteen openen of toevoegen aan je Smart Hub-startscherm als je hem vaak gaat gebruiken.

Hoe apps te verwijderen

Het is net zo eenvoudig om een ​​app te verwijderen via de Samsung TV apps store. Hier leest u hoe u een app op uw Samsung Smart TV verwijdert.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Open het menu Instellingen in Apps

Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm, naast Zoeken.

beste draadloze headset met microfoon

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Kies de app die je wilt verwijderen

U ziet opties voor Verwijderen, Toevoegen aan Home, Vergrendelen, Verplaatsen, Opnieuw installeren en Details bekijken. Selecteer Verwijderen. Sommige apps die vooraf zijn geïnstalleerd, zoals Netflix, Amazon Prime Video en Hulu, kunt u niet verwijderen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Bevestig dat je wilt verwijderen

En je bent klaar!

Onze favoriete Samsung TV's In prijs verlaagd Samsung QN65Q70TAFXZA 65inch... Samsung QN65Q70TAFXZA Walmart $ 1.357,98 $ 1,299 Visie Bekijk alle prijzenKorting SAMSUNG 65-inch Klasse QLED... Samsung QN65Q90TAFXZA Amazone $ 1.719,99 $ 1.497,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting SAMSUNG 65-inch Klasse QLED... Samsung QN65Q800TAFXZA Amazone $ 3.499,99 $ 2.699,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv