Sony TV-apps installeren en verwijderen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Leren hoe u Sony TV-apps installeert en verwijdert, is essentieel om het meeste uit uw Smart TV-ervaring te halen. Met duizenden smart TV-apps van Sony om uit te kiezen, wil je zeker weten hoe je apps downloadt en verwijdert.

Er zijn meer dan 5.000 Sony Android TV-apps beschikbaar in de Google Play-bibliotheek. Dus of je nu wilt genieten van je HBO Max- of Disney Plus-abonnement, gratis shows wilt kijken met Pluto of op de kabelknipperwagen wilt springen met Sling, je zou bijna elke service die je nodig hebt op je set moeten vinden.s20 fe 5g versus s21
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Maar als je eenmaal de beste Netflix-shows hebt gezien (een indrukwekkende prestatie) of je hebt gerealiseerd dat een van de beste alternatieven voor kabel-tv niet voor jou is, vraag je je misschien af ​​hoe je je Sony TV-apps kunt verwijderen.

Hier leest u hoe u Sony TV-apps installeert en verwijdert.

Sony smart TV-apps installeren

Om Sony smart TV-apps of Sony Android TV-apps te installeren, moet je set eerst verbonden zijn met wifi en ingeschakeld zijn. Raadpleeg onze handleiding over het instellen van je Sony Android TV als je hulp nodig hebt.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

een. Selecteer Apps, of het rood betegelde pictogram op je startscherm.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

2. Selecteer een van de populaire apps die je ziet in het pop-outmenu of selecteer Meer apps ophalen. Wanneer u Meer apps ophalen selecteert, wordt u naar de Google Play Store gebracht.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Kies uit een van de apps die u in de Google Play Store ziet . Uw tv heeft apps onderverdeeld in vooraf geselecteerde categorieën op basis van genres en aanbevelingen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

mac book pro 13 hoesje

Vier. Selecteer zoeken, of het vergrootglaspictogram om naar een specifieke app te zoeken. U kunt typen of spreken om te zoeken.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Klik op het icoon van de app u wilt installeren.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. Selecteer Installeren op de lijstpagina van de app. Het installeren van de app kost je tv een paar seconden tot een minuut. Selecteer Openen om de app op uw tv te starten.

75 inch tv muurbeugel

Ruim uw Sony TV op, verwijder apps uit uw interface

Als u Sony TV-apps wilt verwijderen om uw interface op te schonen of ongebruikte services te verwijderen, volgt u de onderstaande stappen. Overweeg om uit te loggen bij uw accounts voordat u Sony TV-apps verwijdert, en onthoud dat het verwijderen van een app niet het einde van een betaald lidmaatschap betekent.

Om een ​​app van je Sony TV te verwijderen, volg je de stappen 1-5 hierboven om toegang te krijgen tot de app-lijstpagina in de Google Play Store.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. Selecteer Installatie ongedaan maken.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

7. Bevestig dat je de Sony TV-app wilt verwijderen.

De beste Sony Bravia A8H OLED TV-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagentwintiguur14minuten56droogKorting Sony - 65' Klasse A8H Serie... Beste koop $ 2.499,99 $ 1.799,99 Weergave Sony 55' Klasse XBR55A8H 4K... Walmart $ 1.869,99 Weergave Sony XBR-65A8H Bravia 65'... Amazone $ 2.076,20 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv