Hoe u Windows 11 nu installeert - en vermijd het wachten

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Alleen omdat Windows 11 nu is uitgebracht, wil nog niet zeggen dat het voor iedereen beschikbaar is. Microsoft heeft de installatie uitgerold naar Windows 10-gebruikers, wat een langzaam proces is. Het kan maanden duren voordat de upgrade u natuurlijk bereikt.

Gelukkig is er een manier om de regel over te slaan als u Windows 11 zo snel mogelijk wilt installeren. Het beste is dat dit allemaal boven de maat lijkt te zijn, omdat het afhankelijk is van Microsoft's officiële Windows 11 Installatie-assistent .Hoe installeer je Windows 11: kijk of je in aanmerking komt

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het eerste dat u moet doen, is controleren of uw pc niet al in aanmerking komt voor een upgrade naar Windows 11. Dus ga naar de Instellingen menu, ga dan Update & Beveiliging > Windows Update > Controleren op updates .

Als je Windows 11 al kunt krijgen, zie je iets dat zegt: Functie-update naar Windows 11 . Klik gewoon op Download en installeer en Windows doet de rest voor u.

Windows 11 Installatie-assistent

Als de upgrade niet beschikbaar is, is de volgende beste optie om de Windows 11 Installation Assistant van Microsoft te gebruiken. Dat kan worden gevonden en gedownload van de Microsoft Windows 11 upgrade-pagina .

3080 grafische kaart te koop

Zodra uw download is voltooid, klikt u op het bestand en drukt u op Loop . Hiermee wordt uw pc gecontroleerd om er zeker van te zijn dat u voldoet aan alle Windows 11 systeemvereisten . Zodra het is bevestigd, kunt u Windows 11 gebruiken, druk op Accepteren en installeren en zodra de software is geïnstalleerd, wordt u gevraagd uw pc opnieuw op te starten.

Hiermee wordt de installatie voltooid en kan uw pc tijdens dit proces meerdere keren opnieuw worden opgestart. Maar, op voorwaarde dat u het ingeschakeld houdt, kunt u Windows gewoon laten om alles voor u uit te zoeken.

Windows 11-upgrades: andere opties beschikbaar

Als u de eenvoudige upgrade om welke reden dan ook niet wilt doen, wijst Microsoft er ook op dat er meer technische opties zijn. De eerste is om Windows 11-installatiemedia te maken voor herinstallaties van: schone installaties van het besturingssysteem.

Download eenvoudig de Media Creation Tool van de upgradepagina, installeer deze en volg de instructies op het scherm. Met deze methode kunt u ofwel een installatiebestand op een USB-station opslaan of een Windows 11 ISO bestand dat later op een dvd kan worden gebrand.

ruisonderdrukkende oordopjes met microfoon

Als alternatief kunt u een ISO-bestand rechtstreeks downloaden van de upgradepagina van Microsoft, als u opstartbare installatiemedia wilt maken of een virtuele machine wilt maken voordat u Windows 11 installeert.

Het enige dat u hier hoeft te doen, is Windows 11 selecteren in het vervolgkeuzemenu en op Downloaden klikken. U krijgt dan nog een vervolgkeuzemenu waarin u wordt gevraagd de producttaal te bevestigen, waarna u op Bevestigen klikt, gevolgd door 64-bits download.

De beste laptopdeals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen14uur06minuten32droog MacBook Air M1 Amazone $ 799 Visie Deal eindigtma 29 novKorting Lucht met M1-chip (13-inch,... Walmart $ 1.544,92 $ 998 Visie ASUS-ROG SE G14 14'... Beste koop $ 1.149,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen