Hoe deel te nemen aan een Zoom-vergadering

(Afbeelding tegoed: zoomen)

Weten hoe u deel kunt nemen aan een Zoom-vergadering is uw eerste stap in het beheersen van een van de beste videochat-apps in de omgeving van.

Hoewel bijna iedereen hoopt dat 2020 snel vergeten zal worden, zullen sommige van de veranderingen die de pandemie met zich meebracht, waarschijnlijk blijven. Het meest positieve hiervan is de acceptatie van bedrijven dat werken op afstand werkt - net zo lang als iedereen weet hoe hij moet deelnemen aan een Zoom-vergadering. • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Zoom bloeide terecht op terwijl de wereld thuis zat: tussen 22 februari en 22 maart 2020 stegen het aantal downloads van de app met maar liefst 1.270%, omdat het essentiële software werd, niet alleen voor werknemers, maar ook voor docenten, studenten en iedereen die de achterstand probeerde in te halen. familie en vrienden over de hele wereld.

Meer Zoom-handleidingen

Zoom gebruiken
• Een Zoom-vergadering opzetten
Hoe u uw Zoom-achtergrond kunt wijzigen
Hoe deel je je scherm op Zoom
Hoe te chatten in Zoom
Karaoke doen op Zoom
• Hoe Zoom te verwijderen

Maar als je moeite hebt om het te begrijpen, ben je hier aan het juiste adres. Onze gidsen leren je alles, van het opzetten van een Zoom-vergadering tot hoe u uw Zoom-achtergrond kunt wijzigen .

We beginnen met de basis: hier leest u hoe u deelneemt aan een Zoom-vergadering met behulp van de desktopsoftware, via de mobiele apps of zelfs via een webbrowser, als u beperkt bent in wat u kunt downloaden en installeren.

Hoe deelnemen aan een Zoom-vergadering: wat zijn de vereisten?

Om deel te nemen aan een Zoom-vergadering, moet een host eerst een vergadering maken en de uitnodigings-URL of vergadering-ID delen. Je hebt geen Zoom-login nodig om deel te nemen aan een vergadering, het enige wat je nodig hebt is die vergadering-URL of ID.

Zodra de host de vergadering start, kunnen deelnemers deelnemen, tenzij de host de optie heeft ingeschakeld waardoor deelnemers kunnen deelnemen voordat de host arriveert.

Als alternatief, zoals we hieronder opmerken, kun je je aanmelden voor Zoom met je contactgegevens, en dan kunnen je mede Zoom-gebruikers die gegevens gebruiken om je te 'bellen' zonder een uitnodigings-URL.

Hoe deel te nemen aan een Zoom-vergadering op desktop door de app te downloaden

 1. Download de Zoom desktop-app op uw Mac of pc.
 2. Open de Zoom-app.
 3. Klik op deelnemen aan een vergadering.
 4. Voer de vergadering-ID en uw naam in en stel audio-/videorechten in.
 1. Klik op de uitnodigings-URL voor de vergadering die de host heeft gedeeld via e-mail of sms.
 2. Open de Zoom-app.
 3. Keur het verzoek om toestemming voor het gebruik van de audio en camera van uw computer goed.

Afhankelijk van de opstelling van de vergadering, kunt u de vergadering meteen betreden, moet u mogelijk wachten tot de gastheer als eerste arriveert of wordt u in een wachtkamer geplaatst die door de gastheer wordt beheerd.

Als je eenmaal in de vergadering bent, leer dan hoe zie je iedereen op Zoom in het rasterformaat.

Samsung z flip 3 prijs

Deelnemen aan een Zoom-vergadering via een webbrowser

U hoeft geen extra software te installeren om deel te nemen aan een Zoom-vergadering of deze zelfs maar te hosten. U kunt het allemaal doen via een webbrowser.

 1. Klik op de uitnodigings-URL voor de vergadering die de host heeft gedeeld via e-mail of sms.
 2. Er wordt een nieuw tabblad geopend in uw favoriete webbrowser. Als je de Zoom desktop-app niet hebt geïnstalleerd, zal de pagina je vragen om de app te downloaden.
 3. Negeer dat en ga verder met de kleine lettertjes: 'Als u de toepassing niet kunt downloaden of uitvoeren, sluit u dan aan vanuit uw browser.'
 4. Klik op de gemarkeerde tekst in 'deelnemen vanuit uw browser'.
 5. Meld u aan met uw naam om deel te nemen aan de vergadering.

Hoe deelnemen aan een Zoom-vergadering op mobiel (iPhone, Android)

(Afbeelding tegoed: zoomen)

 1. Download de Zoom-app voor iOS of voor Android op Google Play , en stel het in met uw contactgegevens — die de host kan gebruiken om u te 'bellen'. Dan, ofwel
 2. Je app gaat over wanneer de host je 'belt' ( Accepteer het telefoongesprek )
  of
 3. Open de mobiele app.
 4. Tik op 'Deelnemen aan een vergadering'.
 5. Voer de vergadering-ID en uw naam in en stel audio-/videorechten in.
  of
 6. Tik op de uitnodigings-URL voor de vergadering die de host heeft gedeeld via e-mail of sms, waardoor de Zoom-app wordt geopend. De app kan toestemming vragen om de camera van je telefoon te gebruiken.

Nogmaals, afhankelijk van de opstelling van de vergadering, kunt u de vergadering meteen betreden, moet u mogelijk wachten tot de gastheer als eerste arriveert of wordt u in een wachtkamer geplaatst die door de gastheer wordt beheerd.

Geen interesse meer in Zoom? Hier leest u hoe u Zoom van uw apparaten kunt verwijderen.

De beste webcam-deals van vandaag - voorraad wordt elke 30 minuten gecontroleerd: Microsoft L2 LifeCam HD-3000,... Amazone £ 20,98 £ 17,80 Weergave Microsoft L2 LifeCam HD-3000, Zwart Microsoft LifeCam HD-3000 HD... John Lewis £ 17,99 Weergave Microsoft LifeCam HD-3000 HD-webcam MICROSOFT LifeCam HD-3000 Curry's £ 29,99 £ 17,99 Weergave MICROSOFT LifeCam HD-3000 Microsoft LifeCam HD-3000... E-koper £ 21,05 Weergave Microsoft LifeCam HD-3000 720p HD-webcam Microsoft LifeCam HD-3000 Novatech Ltd £ 23,99 Weergave Microsoft LifeCam HD-3000 Microsoft Lifecam HD-3000 Usb... zeer.co.uk £ 29,99 £ 24,99 Weergave Microsoft Lifecam HD-3000 Usb-webcam -...Microsoft Lifecam Hd-3000 Usb Webcam - 720P Hd - Microfoon Microsoft HD-3000-webcam argos.co.uk £ 24,99 Weergave Microsoft HD-3000-webcam Microsoft Lifecam HD-3000... Laptops Direct £ 29,97 Weergave Microsoft Lifecam HD-3000-webcam Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen