Uitloggen bij Gmail

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

De meeste mensen blijven voor het gemak ingelogd bij Gmail, en het is zeker begrijpelijk waarom ze dat zouden doen. Rechtstreeks naar Gmail.com kunnen gaan en meteen al je nieuwste berichten zien, is zeker aantrekkelijker dan elke keer je gebruikersnaam en wachtwoord in te typen, vooral als je een mooi, veilig complex wachtwoord hebt.

Maar er zijn goede redenen waarom u zich misschien wilt afmelden bij Gmail. U gebruikt bijvoorbeeld een gedeelde computer in een bibliotheek of op een universiteitscampus, of u maakt zich misschien zorgen dat uw laptop wordt gestolen. Met dat in gedachten, kun je als volgt uitloggen bij Gmail.Uitloggen bij Gmail vanuit uw browser

 • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je op de computer zit waarop je wilt uitloggen bij Gmail, is het proces ongelooflijk eenvoudig.

goede laptop voor videobewerking

1. Bezoek Gmail.com

Waarschijnlijk heb je het Gmail-browsertabblad al geopend, maar als je het hebt gesloten zonder af te sluiten, is de eerste stap om de betreffende site opnieuw te bezoeken.

Krediet: Alan Martin

2. Klik op 'Uitloggen' onder je icoon

Uw persoonlijke pictogram is het ronde pictogram in de rechterbovenhoek. Het toont uw foto of, als u er geen heeft ingesteld, uw initialen. Dit opent een pop-out-submenu en onderaan staat een knop met het label Afmelden. Klik Het.

Krediet: Alan Martin

oneplus 9 pro 5g beoordeling

3. U bent nu uitgelogd

Als je extra voorzichtig wilt zijn op een gedeelde computer, dan wil je waarschijnlijk op de link met het label Een account verwijderen klikken op de inlogpagina die verschijnt nadat je bent uitgelogd.

Als u uw account verwijdert, wordt uw account niet verwijderd, maar wordt uw gebruikersnaam niet weergegeven als een account om in te loggen wanneer u of iemand anders terugkeert naar de Gmail-website.

familiefilms op netflix 2021

Krediet: Alan Martin

Op afstand uitloggen bij Gmail

Wat als je in een internetcafé of op de pc van een vriend je e-mail hebt gecontroleerd en bent vergeten uit te loggen? Maak je geen zorgen: je kunt op afstand uitloggen bij Gmail.

1. Ga opnieuw naar Gmail.com en selecteer 'Je account beheren'

Nogmaals, de reis begint door vanaf een ander apparaat opnieuw in te loggen op uw Gmail-account. Klik nogmaals op uw foto, maar druk deze keer op Beheer uw Google-account in het vervolgkeuzemenu.

Krediet: Alan Martin

2. Ga naar 'Beveiliging'

Selecteer Beveiliging in de navigatiebalk aan de linkerkant van het scherm.

Krediet: Alan Martin

3. Scroll naar beneden naar 'Jouw apparaten'

Hier worden alle apparaten weergegeven waarop u momenteel bent aangemeld bij Gmail. Als u iets onaangenaams ziet, klikt u op Apparaten beheren.

beste iphone se 2020-hoesje

Krediet: Alan Martin

4. Vind het malafide apparaat

De lijst toont alle apparaten waarop u momenteel bent ingelogd en hoe recentelijk elk voor het laatst actief was. Dit zou je moeten helpen erachter te komen welke je wilt nixen.

ipad-deals op Black Friday

In mijn geval is dit het Windows-bureaublad aan de rechterkant. Ik kan het zien aan de andere Windows-apparaten omdat Google de laptop die ik gebruik handig heeft gelabeld als Dit apparaat. Klik op degene die u wilt verwijderen.

Krediet: Alan Martin

5. Meld u af bij het externe apparaat

Krediet: Alan Martin

Druk op de knop met het label Afmelden en je bent klaar. Geniet van uw nieuwe gevoel van veiligheid!

Meer Gmail-tips

 1. Gmail gebruiken — essentiële tips en trucs
 2. Een nieuw Gmail-account maken
 3. Hoe u uw Gmail-account kunt verwijderen
 4. Uitloggen bij Gmail
 5. Hoe u uw naam in Gmail kunt wijzigen
 6. Hoe e-mails in Gmail te blokkeren
 7. Hoe e-mail terug te halen in Gmail
 8. Alles markeren als gelezen in Gmail
 9. Hoe alle e-mails in Gmail te verwijderen
 10. Mappen maken in Gmail
 11. Prullenbak legen in Gmail
 12. Hoe u uw wachtwoord in Gmail kunt wijzigen
 13. E-mail archiveren in Gmail
 14. Hoe de donkere modus van Gmail te activeren
 15. Hoe u de tweefactorauthenticatie van Gmail op uw bureaublad inschakelt
 16. Hoe stel je Gmail two-factor authenticatie (2FA) in op je telefoon
De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen09uur02minuten39droogKorting AirPods Pro Walmart $ 197 $ 159 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen