Hoe maak je een iPhone luider

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Weten hoe je een iPhone luider kunt maken, is handig wanneer je naar muziek luistert, een video bekijkt of met iemand praat. Hoewel de luidspreker van het apparaat behoorlijk luid is als je het volume maximaal zet, kan omgevingsgeluid je soms in de weg zitten of wil je gewoon wat extra diepte krijgen.

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat je het beste geluid van je iPhone krijgt, is door hem aan te sluiten op een van de beste Bluetooth-luidsprekers. Er zijn veel verschillende soorten voor elk budget. Maar wat als je geen Bluetooth-speaker bij de hand hebt? Zijn er manieren om het volume te verhogen via de eigen luidspreker van de iPhone?  • Hoe autocorrectie op iPhone te repareren
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het antwoord daarop is ja en hier bekijken we hoe u een iPhone luider kunt maken door enkele instellingen te wijzigen en te onderzoeken hoe u uw apparaat het beste kunt positioneren.

Als je geen geluid hoort, controleer dan de Silent-schakelaar aan de zijkant van de iPhone. Verplaats het zodat de oranje kleur niet zichtbaar is. Het kan ook helpen om de luidspreker aan de onderkant van de iPhone te vinden en ervoor te zorgen dat deze vrij is van stof en vuil.

beste ringlicht voor iphone

Met dat uit de weg, zijn er verschillende stappen die u kunt nemen om een ​​iPhone luider te maken, dus lees verder terwijl we u laten zien hoe.

Hoe maak je een iPhone luider: wijzig de EQ-instellingen op je iPhone

De iPhone heeft een beperkte equalizer (EQ) die het afspelen van geluid in de Muziek-app beïnvloedt. Het is standaard uitgeschakeld, maar een van de opties - Late Night - zorgt ervoor dat je muziek merkbaar luider klinkt.

Dit wordt bereikt door het geluid dat uit de Muziek-app komt te normaliseren, zodat stillere delen van een nummer een volumeboost krijgen. Hoewel de luidere delen ook enigszins worden gedempt, is het algehele effect grimmig, vooral als je het volume maximaal hebt aangezwengeld.

Hier leest u hoe u de EQ-instellingen kunt wijzigen om uw iPhone-luidspreker luider te maken. De truc werkt ook als je via een koptelefoon luistert, maar houd er rekening mee dat het wijzigen van deze instelling geen invloed heeft op audio die niet via Muziek wordt afgespeeld.

een. Eerste, open de app Instellingen op je iPhone. Scroll naar beneden en tik op Muziek .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

twee. nutsvoorzieningen tik op EQ , die zich in het gedeelte Audio bevindt.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Kijk in de lijst en tik op 's avonds laat .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Vier. Je kan nu speel wat muziek . Probeer EQ in en uit te schakelen om het verschil te zien.

Hoe maak je een iPhone luider: verminder geen harde geluiden

Om je gehoor te beschermen heeft Apple een functie ingebouwd die harde geluiden dempt. Hiermee kunt u een maximaal decibelniveau instellen voor uw hoofdtelefoonaudio, die standaard 85 decibel is.

Als u deze functie echter uitschakelt, wordt het geluid van uw iPhone op geen enkele manier belemmerd. Een woord van waarschuwing: wees echter voorzichtig als u van plan bent om gedurende langere tijd via een koptelefoon op een hoog volume naar muziek te luisteren. U wilt uw gehoor niet beschadigen.

Hier leest u hoe u Geluid verminderen kunt uitschakelen.

een. Om te beginnen met, open de app Instellingen op je iPhone. Scroll naar beneden en tik op Geluiden en haptiek .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

hoe stoomgames screenshots te maken

twee. Onder Hoofdtelefoon Audio, tik op Hoofdtelefoonveiligheid .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. nutsvoorzieningen schakel Harde geluiden verminderen uit .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Hoe maak je een iPhone luider: Verhoog het volume in Spotify

We hebben al gekeken hoe je het volume in de Apple Music-app een boost kunt geven. Je kunt hetzelfde ook doen in zijn belangrijkste rivaal Spotify, maar je moet een Premium-abonnee zijn.

Als dat zo is, dan is dit hoe je het volume in Spotify kunt verhogen.

een. Na u open de Spotify-app , je moet tik op het tabblad Start .

twee. nutsvoorzieningen tik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek.

Animal Crossing Switch console aanvullen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Kijk in de lijst en tik op Afspelen .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Vier. Naast Volumeniveau kunt u: tik op Luid om de dynamische niveaus te verlagen, waardoor het volume wordt verhoogd.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Hoe maak je een iPhone luider: plaats de iPhone in een kom of glas

Je kunt niet alleen spelen met de instellingen op je iPhone, maar ook fysieke manieren zoeken om het geluid te vergroten.

Een simpele truc is om de iPhone gewoon in een kom of glas te plaatsen - alles dat gebogen is en aan de bovenkant open is. Zorg ervoor dat de luidsprekers - die zich aan de onderkant van de iPhone bevinden - naar beneden wijzen. Op die manier kunnen de geluidsgolven van de zijkanten de lucht in stuiteren.

Als je geen kom kunt pakken en de iPhone plat wilt leggen, plaats hem dan zo dat de luidspreker zich op enkele centimeters van een muur in een hoek van 45 graden bevindt. Nogmaals, dit zal ervoor zorgen dat geluidsgolven weerkaatsen en het volume verhogen.

Een iPhone luider maken: dek de luidsprekers niet af

Je moet zeker oppassen dat je de speaker niet bedekt met je hand terwijl je hem vasthoudt, anders demp je het geluid. Als je het vasthoudt, vorm je je handen rond beide uiteinden (zonder de uiteinden aan te raken) om het geluid naar je oren te richten.

Het kan zeker geen kwaad om de iPhone ondersteboven te houden zodat de speaker aan de bovenkant van het toestel zit. Als u echter besluit om het te ondersteunen, pas dan op dat het niet wegglijdt.

Meer iPhone-tips

Hoe geheime codes op de iPhone te gebruiken | Live-tekst gebruiken in iOS 15 | Een meldingsoverzicht instellen in iOS 15 | Visual Look Up gebruiken in iOS 15 | Hoe u uw iPhone 13 instelt met Snel aan de slag | SharePlay gebruiken in iOS 15 FaceTime

De beste Apple AirPods Pro- en Apple AirPods-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dageneenentwintiguur13minuten24droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen