Aangepaste iPhone-widgets en app-pictogrammen maken met iOS 14

(Afbeelding tegoed: toekomst)

In iOS 14 introduceerde Apple ondersteuning voor het startscherm widgets , wat betekent dat u als iPhone-gebruiker alles kunt aanpassen wat u op uw startscherm wilt zien. Maar weet u hoe u aangepaste widgets en app-pictogrammen voor uw iPhone kunt maken?

Hoewel Apple vooraf gemaakte widgets heeft geleverd voor verschillende van zijn native apps, zijn er tal van apps van derden in de App Store die zijn ontworpen om gebruikers te helpen met hun iPhone-startschermen. Sommige apps ondersteunen zelfs het maken van thema's, waardoor mensen hun Avatar the Last Airbender , Animal Crossing en Microsoft Paint -geïnspireerde lay-outs.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Gebruikers worden zeker sluw, maar ze doen het niet alleen. De populaire app voor het maken van aangepaste widgets heet Widgetsmith. In feite zijn de gepersonaliseerde widgets van Widgetsmith en een beetje bekendheid met iOS-snelkoppelingen alles wat je nodig hebt om het startscherm van je iPhone aan te passen.

Het is natuurlijk niet nodig om uw iPhone-schermen om te vormen tot een zorgvuldig gecoördineerd thema. (Hoewel deze Ideeën voor het startscherm van iOS 14 kan je misschien inspireren.) Maar als je liefde wilt tonen aan je favoriete sportteam of fandom, of gewoon hunkert naar een esthetisch aantrekkelijke presentatie, laten we je zien hoe je aangepaste widgets en app-pictogrammen maakt voor het startscherm van je iPhone.

Aangepaste iPhone-widgets maken in iOS 14 met Widgetsmith

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Vraagt ​​​​u zich af hoe u de aangepaste iPhone-widgets kunt maken die u overal op sociale media ziet? Je zult ze niet vinden in de widgetbibliotheek van Apple. In plaats daarvan moet je Widgetsmith downloaden. Widgetsmith is gratis, hoewel je $ 1,99 per maand of $ 19,99 per jaar kunt betalen voor Widgetsmith Premium, dat gehoste gegevensbronnen (zoals het weer en getijdeninformatie) en exclusieve widgetstijlen ondersteunt.

De gratis versie van Widgetsmith biedt widgets voor je agenda, klok, herinneringen, activiteit (via Apple Health) en foto's.

beste overspanningsbeveiliging voor pc

1. Open Widgetsmith op je iPhone . Kies of je een kleine, middelgrote of grote widget wilt maken. Ter referentie: de kleine vierkante widget heeft de grootte van 4 apps, terwijl de grote vierkante widget de grootte heeft van 16 apps. De rechthoekige middelgrote widget is even groot als 8 apps.

2. Klik op het gewenste widgetformaat. Als u op 'Kleine widget toevoegen' of 'Medium widget toevoegen' klikt, wordt de vooraf ingestelde generieke widget gewoon gedupliceerd. Zorg ervoor dat u op het afbeeldingspictogram klikt of op '[Widgetgrootte] #1.'

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Hernoem de widget om de inhoud weer te geven . We maken bijvoorbeeld een datumwidget en geven de widget dienovereenkomstig een naam.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Klik op het widgetpictogram om het doel en uiterlijk aan te passen. We houden het bij een datum, maar je kunt ook kiezen uit tijdfoto's, aangepaste tekst (bijvoorbeeld voor een motiverende quote), kalender, herinnering, activiteit en astronomie-widgets. Voor weer- en getijdenwidgets is Widgetsmith Premium vereist.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

5. Pas het lettertype, de tint, de achtergrondkleur en de randkleur van uw widget aan. Er zijn verschillende stijlopties om uit te kiezen. Als je met een thema gaat, probeer dan de esthetiek te evenaren.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Klik op opslaan en keer terug naar het startscherm van uw iPhone.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

7. Druk lang op een app-pictogram of je achtergrond. Klik op het pluspictogram in de linkerbovenhoek van uw iPhone-scherm om het widgetmenu te openen. Selecteer Widgetsmith in het widgetmenu.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

8. Veeg naar links of rechts en selecteer 'Widget toevoegen' afhankelijk van de grootte van de widget die je wilt toevoegen (dit zou de widget moeten weerspiegelen die je in de Widgetsmith-app hebt gemaakt). Klik op klaar in de rechterbovenhoek.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

9. Druk lang op je nieuwe widget. Klik op 'Widget bewerken'.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

10. Selecteer de naam van de widget die je hebt gemaakt. Houd er rekening mee dat dit alleen werkt als de groottewidget die je hebt toegevoegd overeenkomt met de groottewidget die je hebt aangepast in de Widgetsmith-app.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Je zou je aangepaste widget op het startscherm van je iPhone moeten zien. De bovenstaande stappen werken voor het maken van allerlei soorten widgets, en er is geen limiet aan het aantal widgets dat u kunt maken met Widgetsmith.

Aangepaste iPhone-app-pictogrammen maken in iOS 14 met snelkoppelingen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Nu u uw widgets naar wens hebt, kunt u aangepaste pictogrammen maken voor alle apps op uw iPhone. Dit betekent dat je alles kunt vervangen, van het Facebook- of TikTok-logo tot de pictogrammen van Apple's eigen Instellingen of Mail-apps met afbeeldingen naar keuze. Bonuspunten als u een verzameling afbeeldingen kiest die overeenkomen.

Verzamel alle afbeeldingen die u wilt gebruiken om uw aangepaste iPhone-app-pictogrammen te maken. We gaan de tool Snelkoppelingen van Apple gebruiken.

1. Open snelkoppelingen op je iPhone . Het is een van de vooraf geïnstalleerde Apple-apps op je iPhone.

2. Klik op het plusteken ‘+’ rechtsboven in uw scherm.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Zoek naar apps en acties.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Zoek 'app openen' en klik op 'App openen' in het menu Acties .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

5. Klik op 'Kiezen'. Zoek naar de app waarvoor je een aangepast pictogram wilt maken. We gebruiken TikTok.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Klik op het weglatingsteken '...'-teken.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

7. Klik op Toevoegen aan startscherm.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

8. Typ de naam van de app en selecteer het pictogram naast het tekstveld om de afbeelding te wijzigen.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

9. Selecteer 'Foto kiezen' en kies een foto uit je foto-app. Selecteer kiezen zodra je het hebt bijgesneden tot een vierkant.

10. Klik op 'Toevoegen' om uw nieuwe pictogram toe te voegen aan het startscherm van uw iPhone . Het verschijnt in de eerste vrije ruimte op uw startscherm.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Herhaal de bovenstaande stappen voor elk app-pictogram dat u wilt aanpassen. U kunt dan de originele apps toevoegen aan een andere map of startscherm en dat startscherm verbergen. Telkens wanneer u op uw nieuwe aangepaste pictogrammen klikt, zal Shortcuts u doorverwijzen naar de app die u hebt toegewezen.

De beste Apple Watch Series 6-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen07uur00minuten44droogKorting Apple Watch Series 6 (GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 349 Visie Korting Apple Watch Series 6 GPS,... Walmart $ 399 $ 349 Visie Apple Watch-serie 6 appel $ 399 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen