Een videogesprek voeren met de Echo Show

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als je je afvraagt ​​hoe je een videogesprek kunt voeren met de Echo Show, ben je hier aan het juiste adres.

Of je nu de geheel nieuwe Amazon Echo Show 10 (3e generatie) , de compacte Echo Show 5 of, mijn persoonlijke favoriet, de Amazon Echo Show 8 (2e generatie) , kunt u videogesprekken voeren van en naar uw voor Alexa geschikte slimme display.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Een videogesprek voeren is een van de beste Alexa-vaardigheden , dus het is de moeite waard om te weten hoe je er een kunt starten, vooral op momenten dat je bepaalde familie en vrienden niet persoonlijk kunt zien. Het beste van alles is dat ze je Echo Show kunnen bellen, zelfs als ze alleen een smartphone hebben.

  • Hoe Alexa te gebruiken: tips, trucs en al het andere dat u moet weten
  • De beste slimme thuishubs om nu te kopen

Als u een van de traditionele Echo-luidsprekers bezit die te vinden zijn op onze beste Alexa-luidsprekers naar boven afronden, u kunt ook regelmatig bellen. Hier leest u hoe u een spraakoproep plaatst met Alexa.

beste nieuwe mobiele telefoons 2021

Natuurlijk kun je je Echo Show ook gebruiken voor spraakoproepen. Maar soms is het beter om iemands gezicht te zien als je met ze aan het chatten bent.

Zo voer je een videogesprek met de Echo Show.

Een videogesprek voeren met de Echo Show

Als u een videogesprek wilt voeren met de Echo Show, moet u er eerst voor zorgen dat de persoon met wie u wilt spreken de Alexa-app op zijn mobiele telefoon heeft ingesteld of ook een Echo Show bezit.

Er zijn twee manieren om te bellen: met uw stem en door op het Echo Show-display te tikken. We zullen u door beide leiden.

Samsung Galaxy Note20 5g recensie

Een videogesprek voeren met de Echo Show met je stem

Stap 1: Zeg, 'Alexa, video-oproep [naam contactpersoon].' Alexa kan je vragen om de contactgegevens van de persoon die je probeert te bereiken te bevestigen voordat het gesprek wordt gestart.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Stap 2: Wacht tot de andere persoon antwoordt. Als u uzelf niet op het scherm kunt zien, zorg er dan voor dat de camerasluiter op uw apparaat niet is gesloten of dat het pictogram Camera uit niet is geselecteerd. Als je niet van plan was te bellen, klik je op de rode knop Ophangen of zeg je 'Alexa, videogesprek beëindigen'.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

e3 open voor publiek

Een videogesprek voeren met de Echo Show via het display

Stap 1: Veeg de rechterkant van het scherm naar links om het functiemenu Echo Show te openen. Klik in het menu dat verschijnt op communiceren.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Stap 2: Klik op 'Toon contacten' om uw contactenlijst te zien. Scrol om de contactpersoon te vinden voor de persoon die u wilt bereiken en selecteer de naam.

beste goedkope hartslagmeter

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Stap 3: Klik op het belpictogram onder het menu 'Alexa-apparaten' op de informatiepagina van de contactpersoon. Hiermee wordt een videogesprek gestart.

Adobe Premiere Elements 2021 beoordeling

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Nu weet je hoe je een videogesprek voert met de Echo Show, Echo Show 5 of Echo Show 8. En als je alleen de Alexa-app op je telefoon hebt, kun je nog steeds videochatten met de stemassistent van Amazon.

Een groepsvideogesprek voeren op de Echo Show

U kunt ook groepsgesprekken voeren op de Echo Show. Het voorbehoud is dat alle oproepleden zich eerst moeten aanmelden voor de groepsoproepfuncties van Alexa.

Als u een groepsvideogesprek wilt voeren op de Echo Show, maakt u een contactgroep aan in uw Alexa-app. Zeg dan 'Alexa, video-oproep [naam contactgroep]' om het gesprek te starten.

  • De beste smarthome-apparaten die we hebben getest
De beste Amazon Echo Show 8-deals van vandaag 221 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagenelfuur3. 4minutenvijftiendroogKorting Gecertificeerd gereviseerde echo... Amazone Prime $ 99,99 $ 49,99 Visie Korting Echo Show 8 (1e generatie, 2019... Amazone Prime $ 109,99 $ 59,99 Visie Korting Echo Show 8 (Houtskool) Bundel... Amazone Prime $ 169,98 $ 91,97 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen