Hoe maak je je eigen Facebook-avatar

(Afbeelding tegoed: Facebook)

Facebook-avatars zijn misschien wel de nieuwe manier om jezelf in een virtuele wereld te remodelleren zonder uren te hoeven besteden aan een massaal multiplayer online rollenspel of een poging om een ​​echte versie van de Matrix te maken.

is coinbase ooit gehackt

Als je genoeg hebt van de ontberingen van het moderne leven of je echte uiterlijk, dan kun je door een Facebook-avatar te maken je jezelf opnieuw uitvinden. OK, het zal in een cartoon Bitmoji-achtige vorm zijn en op een platform vol met extremistische linker- en rechtervleugels, evenals inspirerende berichten van je tante die moderne sociale media-tropen niet helemaal begrijpt. Maar desondanks kun je nog steeds een geïdealiseerde versie van jezelf maken, of zelfs een weerzinwekkend facsimile als je daar zin in hebt.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Facebook-avatars zijn triviaal eenvoudig te maken en te gebruiken. Dus lees verder om erachter te komen hoe je een Facebook-avatar maakt.

Hoe maak je een Facebook-avatar

1. Log in of maak een Facebook-account aan

Het eerste dat u moet doen om op weg te gaan naar een Facebook-avatar, is door in te loggen op uw Facebook-account via de Android- of iOS-app. Als u de app niet hebt, kunt u deze eenvoudig downloaden van de Google Play Store of de App Store van Apple.

Als je de Facebook-app of andere Facebook-apps nodig hebt, kun je deze krijgen in de Google Play Store of Apple's App Store(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Open het Facebook-app-menu

Je moet op de drie lijnen tikken die de menu-opties in de Facebook-app vertegenwoordigen of een paar keer naar rechts vegen om toegang te krijgen tot de menu-optie.

Veeg naar of tik op het menu 'hamburger' om toegang te krijgen tot de talloze functies van Facebook(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Selecteer 'Avatars'

Zodra u zich in het app-menu bevindt, krijgt u een reeks opties te zien. Tik op de knop 'meer zien' en je ziet een optie 'Avatars'. Tik daarop.

Je vindt de nieuwe Avatars-optie in het Facebook-app-menu(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Begin met het maken van je Facebook-avatar

Als je eenmaal in het gedeelte Avatars bent, is de rest van het proces om je Facebook-avatar te maken een eenvoudig geval van het volgen van de instructies op het scherm.

beste ipad voor het geld

Deze zullen u vragen om te beginnen met de huidskleur van uw avatar en vervolgens over te gaan tot kapselselectie.

Je begint met het selecteren van je huidskleur en kapsel(Afbeelding tegoed: toekomst)

Daarna kunt u uw oogkleur, wenkbrauwvorm, gezichtsvorm, gezichtshaar en andere kenmerken kiezen die iemands gezicht definiëren. U kunt ook selecteren of u wilt dat uw avatar een bril of lippenstift draagt.

U kunt kiezen uit een hele reeks oogkleuren en oogvormen(Afbeelding tegoed: toekomst)

En als je eenmaal klaar bent met het maken van het hoofd en gezicht van je avatar, heb je de mogelijkheid om je lichaamsvorm en kledingstijl te kiezen. En tot slot kun je een of andere vorm van hoofddeksels kiezen als je de neiging hebt om naar een hoed te gaan.

Je kunt hoofddeksels en kledingstijlen kiezen voor je Avatar(Afbeelding tegoed: toekomst)

Als je klaar bent, klik je op volgende en is je avatar klaar voor gebruik. Het is echt zo simpel; het is niet nodig om foto's te uploaden of Facebook toegang te geven tot uw gegevens.

En je zou dan moeten eindigen met een Avatar die een ruwe benadering van jezelf is als dat is wat je zoekt; je kunt tenslotte elke gewenste avatar maken.

maattabel voor iphone 12

Het is heel eenvoudig om een ​​Facebok-avatar te maken die (een beetje!) op jou lijkt(Afbeelding tegoed: toekomst)

Je Facebook-avatar gebruiken

Oké, je hebt een Facebook-avatar gemaakt en die grijnst trots naar je, of je nu een benadering hebt gemaakt van je lichamelijke zelf of een groteske gruwel. Of misschien heb je gewoon de persoon gemaakt die je wilt zijn in de wakende wereld. Hoe dan ook, dit is het moment om het te gebruiken. Als je genoeg hebt van het gebruik van woorden om te communiceren, zul je blij zijn te weten dat het gebruik van je Facebook-avatar heel eenvoudig is.

In eerste instantie kun je je Facebook-avatar wijd en zijd verspreiden door hem op Facebook te delen, waar hij in de nieuwsfeed van je vrienden zal verschijnen.

Dat is echter niet alles, want het sociale netwerk zal een reeks digitale stickers voor u maken. Deze komen in de vorm van vooraf bepaalde reactiestickersets. Je kunt deze gebruiken om je gedachten en gevoelens over een bericht of iets in je Facebook-feed of een chat met een Facebook-comadre te uiten. Van een simpele duim omhoog tot het laten knallen van een champagnekurk of koket liggen bij een open haard met een roos tussen de tanden van je Avatar, deze stickers bieden verschillende manieren om jezelf uit te drukken in stille digitale vorm.

Facebook Avatar-stickers variëren van eenvoudig tot een beetje vreemd(Afbeelding tegoed: toekomst)

1. Gebruik je Facebook-avatar in reacties

Als je je avatar wilt gebruiken om je mening over een bericht te uiten, tik je gewoon op de commentaarknop en vervolgens op de emoji-knop waar je je eigen avatarstickers te zien krijgt, evenals de optie om ook standaardemoji's te gebruiken.

Het is heel gemakkelijk om op een bericht te reageren met een Facebook Avatar-reactiesticker(Afbeelding tegoed: toekomst)

In de webversie van Facebook kun je dit iets beknopter doen door op de stickerknop te klikken, waar je vervolgens je Avatar-stickers en andere, meer generieke stickers te zien krijgt.

2. Gebruik Facebook-avatars in Messenger-chats

macbook pro vs macbook air

U kunt hetzelfde doen voor chatberichten op de webversie van Facebook. Wanneer je een chatvenster hebt geopend, klik je op de stickers-knop, die een reeks stickers zal presenteren om te gebruiken. Klik vervolgens op het pictogram dat uw Facebook-avatar laat zien, die een menu met aangepaste Avatar-stickers zal tonen om te gebruiken.

U kunt uw Avatar-stickers gebruiken in Facebook-chats op de webversie van het sociale netwerk(Afbeelding tegoed: toekomst)

En de Avatar-reactiestickers werken ook in de Messenger-app. Tik gewoon op de emoji-knop in de chatbalk, tik vervolgens op het stickersmenu en veeg naar rechts om toegang te krijgen tot je Avatar-stickers, en je hebt er een hele lading van om naar hartelust te gebruiken.

Facebook Avatar-stickers kunnen worden gebruikt in de Messenger iOS- en Android-app(Afbeelding tegoed: toekomst)

Dat is het zo'n beetje. Facebook-avatars wordt nog steeds over de hele wereld uitgerold en de kans is groot dat de avatars en de reactiestickers ook in andere diensten van Facebook kunnen worden gebruikt. Maar we zullen moeten afwachten wat Facebook vervolgens gaat doen.

Meer Facebook-tips

Hoe Facebook te downloaden | Hoe Facebook Dark Mode te gebruiken op Android, iPhone en desktop | Een GIF verzenden in Facebook Messenger | Wachtwoord wijzigen op Facebook

De beste Apple iPhone 11-deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 11 (Afbetalingen 64GB) Apple iPhone 11 (Afbetalingen 64GB) Vrij vooraf $ 65/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 65/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 11 (Afbetalingen 256GB) Apple iPhone 11 (Afbetalingen 256GB) Vrij vooraf $ 72/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 72/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 11 (64GB) Apple iPhone 11 (64GB) $ 600 vooraf $ 40/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij $ 600 vooraf $ 40/mnd Bekijk Deal Bij We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen