Hoe u meldingen op uw iPhone kunt dempen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Je iPhone kan een bron van afleiding zijn, vooral als je toestaat dat meldingen over je scherm blijven knipperen en zoemen. Gelukkig biedt Apple tal van manieren om meldingen op je iPhone te dempen - waarvan je sommige niet eens in Instellingen hoeft te graven om ze te gebruiken.

Meldingen kunnen van pas komen, maar sommige waarschuwingen zijn nuttiger dan andere. En een paar apps gaan overboord als het gaat om u te waarschuwen over inkomende berichten, nieuwe functies en andere gegevens, sommige trivialer dan andere. Hier leest u hoe u de controle over meldingen op iOS overneemt voordat ze de controle over u overnemen.Hoe u meldingen in het Berichtencentrum van uw iPhone kunt dempen

Sinds iOS 12 in 2018 debuteerde, is de gemakkelijkste manier om pushmeldingen die de nadruk leggen op 'opdringerig' te dempen, door naar het Berichtencentrum op je iPhone te gaan. Veeg vanaf het vergrendelingsscherm omhoog om het Berichtencentrum te bereiken. (Op iPhones waarop Face ID-ontgrendeling is ingeschakeld, moet u mogelijk het scherm ingedrukt houden voordat u omhoog veegt.) Als uw telefoon is ontgrendeld, veegt u naar beneden vanaf het midden bovenaan uw scherm.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Berichtencentrum geeft een lijst weer van alle meldingen die je recentelijk hebt ontvangen, met meldingen gegroepeerd per app en op elkaar gestapeld. Als je op die stapel tikt, worden alle meldingen die je van die app hebt gekregen, uitwaaierend, waar je ze op individuele basis kunt afhandelen.

beste deals voor Apple Watch

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Om al die meldingen in één keer te verwijderen, tik je op de X-knop naast de koptekst van het Berichtencentrum. Hiermee worden de meldingen gewist, maar worden ze niet noodzakelijk gedempt.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Om in plaats daarvan meldingen op je iPhone te dempen vanuit het Berichtencentrum, veeg je naar links op een melding van de app die je wilt dempen. U ziet drie opties: Beheren, Bekijken en Alles wissen. Tik op Beheren om enige controle te krijgen over hoe vaak de app u op de hoogte stelt.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

U kunt ervoor kiezen om meldingen stil te laten bezorgen, wat betekent dat ze niet op uw vergrendelingsscherm verschijnen en dat er geen geluid of banner is om u op de hoogte te stellen van de aankomst van de melding. Je hebt ook de mogelijkheid om de meldingen van die app volledig uit te schakelen.

Meldingen op je iPhone dempen met Instellingen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als je liever wilt zien wat voor soort meldingen elke app op je telefoon mag leveren, ga dan naar de app Instellingen. Tik vanaf daar op Meldingen - het staat in de tweede reeks opties onder de instellingen voor het regelen van de connectiviteit van je iPhone - waar je een lijst ziet van elke app die op je telefoon is geïnstalleerd.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

beste overspanningsbeveiliging met usb

Als u op de naam van een app tikt, gaat u naar het scherm waar u kunt bepalen welke meldingen u ziet en in welke stijl ze worden weergegeven. Er zijn schakelaars voor het uitschakelen van geluiden en badges, en je kunt ook beheren hoe - of als - meldingen verschijnen op je vergrendelingsscherm, Berichtencentrum en gewoon scherm. Wilt u de meldingen voor die app helemaal dempen? Schuif gewoon de knop Meldingen toestaan ​​om ze uit te schakelen.

Hoe u meldingen op uw iPhone kunt dempen met Niet storen

Niet storen is een manier om te voorkomen dat meldingen en telefoontjes binnenkomen op momenten dat u zich wilt concentreren - of wilt slapen - zonder dat uw iPhone om uw aandacht schreeuwt.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

U krijgt toegang tot Niet storen via Instellingen. In feite is het slechts een paar plaatsen onder Meldingen op datzelfde scherm. Tik op Niet storen en op het volgende scherm ziet u een schuifregelaar om de functie in te schakelen. Indien ingeschakeld, worden meldingen en telefoontjes gedempt.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als er een vaste tijd is waarop u meldingen gedempt wilt hebben, bijvoorbeeld 's nachts, kunt u 'Niet storen' plannen door de knop 'Gepland' in te schakelen. U wordt gevraagd een tijd in te stellen waarop Niet storen is ingeschakeld en wanneer deze is uitgeschakeld.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

U kunt verder afstemmen wie er door kan komen wanneer Niet storen is ingeschakeld, door op Oproepen toestaan ​​van te tikken. Standaard komt iedereen er doorheen, maar je kunt dat beperken tot favorieten, groepen uit je contacten selecteren of iedereen helemaal blokkeren. Als u de knop Herhaalde oproepen inschakelt, kunnen oproepen van dezelfde persoon doorkomen als ze binnen 3 minuten na hun eerste poging om u te bereiken terugbellen. Dit is de iOS-manier om Niet storen in geval van nood op te heffen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Je iPhone heeft ook een functie 'Niet storen tijdens het rijden' die meldingen en oproepen dempt wanneer je in een rijdend voertuig zit of verbonden bent met de Bluetooth van je auto. U kunt dat handmatig activeren vanuit de app Instellingen of vanuit het Control Center-scherm. U gebruikt ook instellingen om de functie automatisch in te schakelen, waardoor meldingen op uw iPhone tijdens het rijden effectief worden gedempt.

De beste iPhone 11 Pro-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen03uur39minutenvijftiendroogKorting Apple iPhone 11 Pro - 64GB -... AT&T $ 899,99 $ 1 Visie Korting Apple iPhone 11 Pro - 256GB -... AT&T $ 1.049,99 $ 1 Visie Korting Apple iPhone 11 Pro, 64GB,... Amazone $ 699,97 $ 619,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen